FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
**** ga i odbrana
I ovaj Garcia kanturina,zna 10 sekundi sta ce lik uraditi on stoji na liniji.Tito te yebo 10 sansi imas i jedva vodis,ljudi centar nisu presli kako treba.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako retardirana ekipa bokte
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma ovi su se vec vratili u zivot. Kreteni glupi na celu sa Flickom.
Imao si ih u nokdaunu i vracas ih u zivot ko pocetnici.
Imao si ih u nokdaunu i vracas ih u zivot ko pocetnici.
⚽FK Garaže⚽
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ovo govedo Turpin silji Atleticu opasno J*** mu sestru u picku
E stvarno imal sta da im ne svira,nerealno.
Karate kid van na poluvremenu, kad cak i Olmo izgleda duplo bolje i zivlje od tebe onda si bas ****.
Bolji smo.
Idemo u drugo proći dalje.
Idemo u drugo proći dalje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma mogu i pet golova zabiti u drugom al džaba kad će primiti četiri.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Može se ovo proći. Ubijedjen sam u to da prolazimo. Gavi je mrtav igrac. Njega možda može vratiti u život neka posudba. Ali u ovakvim utakmicama on nema šta tražiti.
turpan se usro
likovi samo padaju kad god posjed imaju
likovi samo padaju kad god posjed imaju
Ne moze Fermin igrati lijevo krilo. Yebo ga grob, sta ga zavaljujes tamo.
Ili ga stavi gdje je najbolji ili ga vadi iz igre.
Ili ga stavi gdje je najbolji ili ga vadi iz igre.
Super je ovo. Moglo se i moralo imati bar 2 razlike, ali sta je tu je. Bolji su, puno su bolji. Nastaviti ovako, ne sumnjam u pozitivan rezultat. Olmo ili Fermin su viska, uvesti Rashforda umjesto jednog od njih. Ne znam stanje De Jonga, ali bilo bi dobro da moze uci umjesto Gavia.
Inigo je bio Maldini za sve i jednog iz ove raspale obrane. Stvoris 10 sansi da zabijes i onda dobijes gol iz prvog suta.
Vise nisam optimista nakon ovog primljenog gola, nadam se da me uvjere u suprotno.
Vise nisam optimista nakon ovog primljenog gola, nadam se da me uvjere u suprotno.
⚽FK Garaže⚽
Pi.cka glupa le normand i griezmann,bacaju se ko cackalice po terenu,gavi van unutra de jong,isto vrijedi za koundea nek sam izadje,ja ne znam sta je pedriju danas
Baca na dvomec sa Interom, sto ce reci da su godinu stariji, ali ne i pametniji.
Sto neko rece, treba ti deset sansi da porodis gol u dvomecu. Ovamo likovi iz svake zabijaju.
Mora se Pedri prikljuciti, bas je tanak. Od Gavija ne mozes ocekivati puno vise od borbenosti. Sreca ima de Jong. Ovoj cetvorki gore u napadu ne mozes puno zamjeriti. Odradili su vec puno posla.
Mora se Pedri prikljuciti, bas je tanak. Od Gavija ne mozes ocekivati puno vise od borbenosti. Sreca ima de Jong. Ovoj cetvorki gore u napadu ne mozes puno zamjeriti. Odradili su vec puno posla.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako smo mocno otvorili tekmu i sve nam se otvorilo i umjesto 3 0 ispade 2 1
Po ko zna koji put placa se taj danak neiskustvu i visokoj odbrani, atlerico je bio knock downu
Ali sta je tu je, valja sad opet stisnuti jak presing, valja pedriju bolje jer najlosiji je definitivno, od lamina sad trebamo ocekivati bravure, mozda sto prije uvesti i rasforda umjesto fermina , pa de jonga umjesto gavija ili pedrija…
Moze se ovo proci, bolji smo za klasu, samo te hebene koncetracije treba i borbenosti i lucidnosti
Po ko zna koji put placa se taj danak neiskustvu i visokoj odbrani, atlerico je bio knock downu
Ali sta je tu je, valja sad opet stisnuti jak presing, valja pedriju bolje jer najlosiji je definitivno, od lamina sad trebamo ocekivati bravure, mozda sto prije uvesti i rasforda umjesto fermina , pa de jonga umjesto gavija ili pedrija…
Moze se ovo proci, bolji smo za klasu, samo te hebene koncetracije treba i borbenosti i lucidnosti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Imali su zicer za 3-0, Ferminu golman odbranio i odmah kazna
Barcina odbrana je nesto najsmijesnije i najsporije na sviijetu...nikog oni ne mogu ne mogu stici, yebo ih otac onaj spori.
Barcina odbrana je nesto najsmijesnije i najsporije na sviijetu...nikog oni ne mogu ne mogu stici, yebo ih otac onaj spori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.