Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Hoce li mu dedo podnijeti da bude na klupi?
Izgubis od drzave koja ima stanovnika malo vise od kanton sarajevo i lik hladno izjavi:" Ne mogu formulu 1 pobijediti sa spačekom"
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Da te malo ispravim nije samo izgubio ta ga je drzava vec nabila 4-1 ili koliko je bilo te noci. Ko kantu nas nabise elektricari
Treba malo nekad ubaciti ove pressice iz onog mračnog doba, da još više cijenimo ovo što rade ovi ljudi i ovi igrači.
Evo meni došlo dušu da izvratim napolje vidjevši ovu budalu. Odoh sad pregledat ono s Italijom opet da se malo popravim
Evo meni došlo dušu da izvratim napolje vidjevši ovu budalu. Odoh sad pregledat ono s Italijom opet da se malo popravim
Ajd, ajd. Do jucer ste ovakve i slicne prizivali umjesto kockara.
A mi vjerovali da ce Pape letit po starom kontinentu i skupljat dijasporu u repku
Koji je to cirkus bio...tačno više sreće nego pameti

Koji je to cirkus bio...tačno više sreće nego pameti

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Šta je sa onim igračem iz Amerike igra u Argentini , spominjali su ga ovdje da bi mogao ga nas igrat ?
-
Sindikat12
- Kontakt:
Zamislite reakciju igraca nakon ove izjave
Ne kazem. I nebitno jer smo na SP. Al mnogi bi vise od SP voljeli o doticnom i njemu slicnim kao selektorima palamuditi samo iz zlobe.
Ništa naša greška. Safetova i samo Safetova. Mi navijači smo bili za da se pozove čim se pojavio u Sarajvu.LeCoq je napisao/la: ↑14 apr 2026, 15:52Od kvaltetnih igrača, profulili smo Ibrahimovića i Seferovića. Seferovića 90% našom greškom.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 apr 2026, 15:42Treba biti pošten pa reći da nije ni bilo ovoliko kvaliteta u dijaspori ranije. Mi smo profulili u historiji 2-3 kvalitetna igrača.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Hadzibegic jugoslovenski ker
Uvijek je bilo dobrih igraca iz dijaspore,a to sto je Ibrahimovic rekao Bilicu Hrvatu da bi prije izabrao Hrvatsku logicno da ga je intervujisao Barbarez ili Pjanic ja sam siguran da bi rekao da bi izabrao Bosnu,ali samo da vas podsjetim na slucaj Rahimic,lopovska strukturu koja je bila na celu Nogometnog saveza sa onim sekretarom koji je i bio u zatvoru zbog malverzacija su trazili novac da bi se igrac pozvao da igra za Bosnu,tu je bio problem oni nisu trazili igrace oni su trazili samo novac za svoj dzep,zato imas igraca koji su igrali a ja se ne sjecam da su ikad igrali a gledao sam sve utakmice Bosne od prve utakmice protiv Italije na Kosevu,vecinu na tv,a i ovo sto smo sada ostvarili mozemo se zahvalit Barbarezu i njegovoj ekipi kao i Spahicu sto je pokupio ovu djecu koja jos nije dostigla kvalitet one koju je Susic odveo na svjetsko,iskreno i ja bih odveo jer je imao u timu pola tima koja mu igra u Bundesligi i to vazne karike u svojim klubovima,Dzeko je tada sa Misimovic postao prvak Njemacke,drugi strijelac lige,Ibisevic sa Salihovicem rasturali u Hofenhajmu,Kolasinac najbolji igrac Shalkea,Pjanic najveci talenat u Lionu koji je rasturao u ligi prvaka,Begovic golman iz Engleske lige,Spahic igrao uvijek srcem za repku,mutavi Susic je bio najslabija karika u reprezentaciji,on jeste najbolji igrac kojega sam ja gledao uzivo ali je covjek mutav i po meni neobrazovan,a i po drugima koji ga poznaju,kao igrac je bio Maradona ali kao trener **** obicnaPeppermintSA je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:41Tu se slažem. Ovaj SŠ + Spaha su najpolivalentniji po tom pitanju. Tu se mora priznati i da je Vico odradio vrhunski posao. Dao je odriješene ruke struci da se time bavi, umjesto da se kojekakvi ahmedi pašalići time bave i ugrađuju u sve.LeCoq je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:37Istina da nije bilo igrača jedan period, ali pričamo o odnosu SŠ. Sjećamo se Sušića koji nije pokazivo ni 2% interesa za Kolašinca. Sprdao se s njim i da nije babe Seovog, završio bi kao Seferović. Milošević nje čuo za Bajraktarevića.PeppermintSA je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:24Tu dosta zavisi od sreće u pogledu igrača u dijaspori. Mi nažalost nismo u stanju da sistematski proizvodimo kvalitetne fudbalere u domaćim klubovima. Stoga, ovisiš o dijaspori a ona nije nekakvo nepresušno vrelo koje uvijek, u pravilnim intervalima izbacuje igrače. Jbg, zna se desiti da po 5-6 godina ne izađe ozbiljan igrač. Činjenica da su se u zadnje dvije-tri godine pojavili Bajraktarević, Alajbegović, Muharemović, Malić, Košpo, Dedić, Baždar, pa i ovi neke momci koji se spominju kao potencijalna pojačanja - Pejčinović, Ličina, Mahmić, Ćatović i co. je stvar puke slučajnosti i sreće. Jer oduzmi polovicu. Naprimjer, da su se pojavili samo Bajraktarević i Dedić, tebe opet nigdje ne bi bilo. Mi smo od tog Mešinog ciklusa pa do ovog uspješnog u permanentnom downhillu bilo jer prosto nije bilo igrača. Jbg, pojave nam se u razmaku od 7 mjeseci dva krila svjetskog kalibra, jednom 18 a drugom 20-21. Hoću reći, propast smo bili zbog nedostatka igrača. Mogao je Meša skautirati do sutra, ali šta ćeš kad nema nikog.
Sjećamo se i da su se za Pjanića morali angažovati Hadžifejzović, Komšić, medijska panika, da se ovi naši udostoje da ga pozovu.
Ovo je prvi SŠ koje ne treba vući za ruku da se pozabave dijasporom.
Međutim, sve bi to bilo bezvrijedno da nema igrača.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Šta mi navijači? Jesi li ti ozbiljan?Maverick je napisao/la: ↑14 apr 2026, 22:24Ništa naša greška. Safetova i samo Safetova. Mi navijači smo bili za da se pozove čim se pojavio u Sarajvu.LeCoq je napisao/la: ↑14 apr 2026, 15:52Od kvaltetnih igrača, profulili smo Ibrahimovića i Seferovića. Seferovića 90% našom greškom.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 apr 2026, 15:42Treba biti pošten pa reći da nije ni bilo ovoliko kvaliteta u dijaspori ranije. Mi smo profulili u historiji 2-3 kvalitetna igrača.
Kakve veze ima Zlatko Zahovic s BiH ? Vidim spominje se da smo ga ispustli.Sta je etnicki, odakle je ?
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Upitno je da li smo mi ikoga izgubili u fudbalu u posljednjih 20-ak godina, a da je iole bilo realno da igra za nas. Mogu se sad navoditi Iličić ili Handanović, ali u suštini to bi bila baš otimačina Sloveniji. Nije realno to
Čak ni taj Seferović nije izgubljen pretjerano našim nemarom. Jednostavno je i on htio igrati za Švicarsku i to je to. Recimo slično kao Bećir Omeragić nešto kasnije. Ali eto, to je nek granica gubitak ili ne. Zlatan nije gubitak uopšte, jer sam siguran da nije postojalo ni promil šanse da igra za nas. To je baš imaginarna priča.
Neko reče zamalo izgubila Pjanica i Kolasinca. Pjanića smo zvali sa 18 godina, bukvalno čim je dobio pasoš. Kolašinca isto bukvalno oteli Njemačkoj najranije što ne moglo.
Čak ni taj Seferović nije izgubljen pretjerano našim nemarom. Jednostavno je i on htio igrati za Švicarsku i to je to. Recimo slično kao Bećir Omeragić nešto kasnije. Ali eto, to je nek granica gubitak ili ne. Zlatan nije gubitak uopšte, jer sam siguran da nije postojalo ni promil šanse da igra za nas. To je baš imaginarna priča.
Neko reče zamalo izgubila Pjanica i Kolasinca. Pjanića smo zvali sa 18 godina, bukvalno čim je dobio pasoš. Kolašinca isto bukvalno oteli Njemačkoj najranije što ne moglo.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, HariTz, izdzezveubrazil, Kajkutenjoyer, MiranGlasnic i 27 gostiju.