Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Daj Chiesu umjesto Gakpa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
koristi je i kad je gura slotu u usta, arne je foot fetišar.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tjt
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Eto ga, good night jbg
Zbogom i prijatno
Naravno da je rahmetlija od Mac Allistera ispao
Naravno da je rahmetlija od Mac Allistera ispao
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 14 apr 2026, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Kad neko zna zna jbg
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A ne mozes igrati dobro 25 minuta i ocekivati da ces proci PSG
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Golmani svjetske klase tipa Alisson, Donnaruma, Curtois ovo brane.
**** i njemu i gakpu adebajor sve na kamaru, retard na 4 metra visine pokušava primiti loptu umjesto da pusti vojvođanskom keru i logično da nam ga spakovaše u toj kontri, ma J*** ja mater svima na terenu večeras a prvog J*** sebe u usta što sam ovo gledao ikako, mogao sam 4 dugometražna od clee gaultier pregledat
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Evo Jones usao. Sad da Arne mastermind samo jos izbaci Ria i ubaci Chiesu i ovaj zabije 4 gola, to je to
Da hoce samo ova holandska smlata otici, I nek povede Gapka sa sobom.Arvid je napisao/la: ↑14 apr 2026, 22:38**** i njemu i gakpu adebajor sve na kamaru, retard na 4 metra visine pokušava primiti loptu umjesto da pusti vojvođanskom keru i logično da nam ga spakovaše u toj kontri, ma **** ja mater svima na terenu večeras a prvog **** sebe u usta što sam ovo gledao ikako, mogao sam 4 dugometražna od clee gaultier pregledat
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
pa da je ćelavi mastermind imao isaka i frimponga da ubaci u 60oj ko zna
Idi u Dubaiji J*** te celavog
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da je kako Wirtza prodati, makar i za pola, nije on za ovog nivoa. Spor, nema snage, taman za baustel lige
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovdje u ekipi nema 3 igrača koji mogu odigrati dobro sa obje noge ostali mogu samo sa jednom a neki nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.