Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Re: Champions League 2025/26
Nikad ovo Barcelona nece osvojiti
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
al šta lupa onaj pokemon sa arene za oblaka 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Cuj nauci pravilasignalidunapark je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:051. Lopta je djelomično iznad linije, a linija je dio 16.Bobadilla je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:03Ubise ih Choloidi, još na kraju čist crveni za golmana za hvatanje lopte van 16m, pa crveni patuljku za lakat. De Jong dodaje golmanu ovaj rukom hvata
Ali sad ne trebaju se gledati pravila vjerojatno. Barcelona bi imala svakako veće šanse protiv Arsenala od ovih mesara ali zaslužili su.
2. Onaj lakat je li-la.
3. De Jong dodaje a golman odbija rukom, nije je izeo u ruke.
Nauči pravila pa onda trollaj.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Shategabri
- Kontakt:
Kakvo crno finale, Real protiv Baje, Pariza i Arsenala nema ni teoretski šansi, možda kad bi Valverde do kraja života izgledao kao spoj Raula i Ronaldinha u prime izdanju.
Pobjeda sporta nad prevarantima i lazovima. Jos da i Bayern ugasi Arbecacija i jadnike sutra pa da gosn Cholo i Griezmann rutinski osvoje usatog 
Ti znaš da je finale Real-Atletico kad se mi plasiramo na SP
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
signalidunapark
- Kontakt:
Nema šta, upravu si.TonySosa je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:08Cuj nauci pravilasignalidunapark je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:051. Lopta je djelomično iznad linije, a linija je dio 16.Bobadilla je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:03Ubise ih Choloidi, još na kraju čist crveni za golmana za hvatanje lopte van 16m, pa crveni patuljku za lakat. De Jong dodaje golmanu ovaj rukom hvata
Ali sad ne trebaju se gledati pravila vjerojatno. Barcelona bi imala svakako veće šanse protiv Arsenala od ovih mesara ali zaslužili su.
2. Onaj lakat je li-la.
Nauči pravila pa onda trollaj.Golman ne smije dirati loptu rukom ako mu je suigrac s namjerom uputio pas.
Moj grijeh.
Dijabolicno je da su i Madjar i Francuz u oba slucaja prvo izvadili zuti karton. Da nema VARa sad bi Katalonija slavila nezasluzen prolaz ko bezbroj puta u proslosti dok nije bilo VARa.
Smije desnomTonySosa je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:08Cuj nauci pravilasignalidunapark je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:051. Lopta je djelomično iznad linije, a linija je dio 16.Bobadilla je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:03Ubise ih Choloidi, još na kraju čist crveni za golmana za hvatanje lopte van 16m, pa crveni patuljku za lakat. De Jong dodaje golmanu ovaj rukom hvata
2. Onaj lakat je li-la.
Nauči pravila pa onda trollaj.Golman ne smije dirati loptu rukom ako mu je suigrac s namjerom uputio pas.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Flick je konj,torresu utakmica karijere i on ga vadi i ubaci poljsku oyebinu,stedi de jonga a utakmica godine nama i nema opterecenja u ligi,jel mogo ikako stavit zadnju liniku do protivnickog 16erca,yebat mater svima,yamal sam igrao
Cist indirekt i zuti karton za golmana.Bobadilla je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:13Smije desnomTonySosa je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:08Cuj nauci pravilasignalidunapark je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:05
1. Lopta je djelomično iznad linije, a linija je dio 16.
2. Onaj lakat je li-la.
vjerojatno je refleksno jer je bilo blizu ali je igrao, nije napucana, morao je biti indirekt.
Imal ko snimak, možda aki, turpin daje crveni karton Garciji i smije se?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Barca prva ekipa iz Španije u historiji takmičenja koja je na 15 uzastopnih utakmica primila bar jedan gol.
Opasna je ta visoko postavljena odbrana.
Opasna je ta visoko postavljena odbrana.
- Shategabri
- Kontakt:
Jel
Bayetn cao
Koševo Zapad
"Vracaj unicef na dres, vise nas ne paze u Evropi".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Shategabri
- Kontakt:
Tako se ono jedne godine pricalo, cini mi se kad nanizase Engleze redom.
Bice dobra tekma, bez gardova pa ki koga natrpa.
Koševo Zapad
Ne znam, meni ovaj Real ne djeluje kao ekipa koja taktički i trkački može parirati ali et izbaciti City nije lako pa ih ne treba otpisati. Da budem realan, prošle sezone Arsenal ih je baš rutinirao, nisu imali nikakvih šansi.Shategabri je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:23Tako se ono jedne godine pricalo, cini mi se kad nanizase Engleze redom.
Bice dobra tekma, bez gardova pa ki koga natrpa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.