Vidi, uzorak nije veliki ali tradicija je tradicijaShategabri je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:21Jel![]()
Bayetn cao![]()
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Arsenal bi trebao rutinirati ovaj antifudbal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: Re: Champions League 2025/26
Arsenal ide u finale, izbacuje ove smecare glat.
hajde barem su uvijek zabavne utakmiceUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:20Barca prva ekipa iz Španije u historiji takmičenja koja je na 15 uzastopnih utakmica primila bar jedan gol.
Opasna je ta visoko postavljena odbrana.
jel ovo Pariz ide na odbranu titule
Sutra jedan crveni za Upamecana (sto je vrlo realno) i Bayern je donji.chily-rz je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:26Ne znam, meni ovaj Real ne djeluje kao ekipa koja taktički i trkački može parirati ali et izbaciti City nije lako pa ih ne treba otpisati. Da budem realan, prošle sezone Arsenal ih je baš rutinirao, nisu imali nikakvih šansi.Shategabri je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:23Tako se ono jedne godine pricalo, cini mi se kad nanizase Engleze redom.
Bice dobra tekma, bez gardova pa ki koga natrpa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Sutra Kane šalje u rašlje (što je vrlo realno) i Real je donji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JayCatwright
- Kontakt:
Veceras ispale dvije bolje ekipe. Liverpool xG 4.9, sijevale su precke i stative a i Chevalier je skidao sve živo, jos smo zakinuti za penal.
S druge strane Barca ispada na nevjerovatan nacin drugu godinu u nizu kad su daleko bolji, Yamal pokazuje da moze biti otprilike cetvrti igrac po bitnosti u top ekipi, nista vise od toga.
S druge strane Barca ispada na nevjerovatan nacin drugu godinu u nizu kad su daleko bolji, Yamal pokazuje da moze biti otprilike cetvrti igrac po bitnosti u top ekipi, nista vise od toga.
Ti ocito i ne znas ko je branio za PSG..JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:37Veceras ispale dvije bolje ekipe. Liverpool xG 4.9, sijevale su precke i stative a i Chevalier je skidao sve živo, jos smo zakinuti za penal.
Chevalier?JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:37Veceras ispale dvije bolje ekipe. Liverpool xG 4.9, sijevale su precke i stative a i Chevalier je skidao sve živo, jos smo zakinuti za penal.
Yamal crko u 55. minuti otprilike.
Šteta što će u direktnom susretu u polufinalu između Bajerna i PSG morati otpasti jedna ekipa. Dvije najbolje ekipe. Vjerovatno jedan od njih budući prvak.
Zamisli daš sav onaj novac za igrače i ne možeš meda, ne možeš gola u 2 utakmice dati, ispadneš iz kupova, lige prvaka, u ligi se boriš da igraš europu naredne sezone eto koliko je današnji fudbal otišao u onu stvar. Nekakvi igrači Etikite, Isaci vrijede po 80, 120 miliona žalosno stvarno.
Po pravilu kada Barca kiksne,Real se digne kao Fenix.
Ocekujem lagano rutiniranje i neki masterclass iz drugog plana ala Garcia ili Rudiger.
Ocekujem lagano rutiniranje i neki masterclass iz drugog plana ala Garcia ili Rudiger.
Lunin glavom u 96. minuti. Kad moze onaj iz Benfice, moze i Lunin.
Evo jedan video da se svi pocnu lagano zagrijavati.
Evo jedan video da se svi pocnu lagano zagrijavati.
edo07 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:40Ti ocito i ne znas ko je branio za PSG..JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2026, 23:37Veceras ispale dvije bolje ekipe. Liverpool xG 4.9, sijevale su precke i stative a i Chevalier je skidao sve živo, jos smo zakinuti za penal.
Svi vide Bayern u finalu, a rijetko se u pricama spominje PSG. Mogli bi oni do odbrane naslova. Ako Bayern/Real pobijede u 1/2, rutinirat ce Atletico-Ars/Spo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Istina. Trebali bi komplet zadnju liniju promijenit da se imaju cemu nadat. Naravno, i da flick ne bude tvrdoglava mazga pa promijeni nacin igranja sa ovom visokom odbranom. Ovoliko golova primat i crvenih nije slucajno.
1946-1987
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ja mislim da je Barca jedini tim koji u gostima ima 2-0 i dobije gol iz kontre u prvom poluvremenu
Pa jbm mu majku tvrdoglavu...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.