Nista
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neko u Vitezu da nam prenese kako igramo?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Volio bih bas vidjeti kako igramo jer jak je sastav da gubimo od Viteza
1-1 Setkic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
U odbrani je svakako prekriticannebeskasila je napisao/la: ↑08 apr 2026, 17:50Cupa nas nemoguce , daj ga u napad umjesto salkana hahaha
-
nebeskasila
- Kontakt:
Fantasticni rezultati, ekipi svaka cast, takodjer i treneru i komplet upravi. Sasu moramo podrzati u svemu jer nismo imali ovo preko 20 godina. Narod mora biti svjestan sta uprava radi, i sta sve trpi. U ovoj ekipi fali jedan napadac koji ce uklopiti komplet ekipu. Salkanovic nije dorastao ovom, ili jednostavno nece. Ne razumijem da u ovoj ekipi ne moze svako utakmicu dvije da zabije gol. Nadam se da ce dobiti Tuzlu, ali i ako ne dobiju nemamo sta zamjeriti jer i ekipa zna da se ne bori ni za sta. Bili prvi ili peti isto je
Pod obavezno ići na tekmu dan prije.Juče direkt iz autobusa na teren,potkupljen sudija i neviđen pritisak na trenera i igrače se ne smije ponavljati.Prva minuta start na Obradova ni žuti karton penal kao kuća nije sviran,teren gori nego u Bihaću i stvarno je teško išta očekivati.Salkan bolestan ušao u drugom poluvremenu a ova dva što su mjenjali njega i Mahmuda nekako prestravljeni ušli u igra.Nismo mogli iznijeti loptu do centra i narvno razviti igru protiv rekao bih ipak ekipe iz donjeg doma.Svjetla tačka ipak "zvao se Alden"koji je po meni baš nabrijano i beskompromisno ušao u polusezonu i pogotovo na jučerašnju utakmicu.Gol smo primili iz situacije jedan na jedan,oni su imali još par šansi,jednu stativu,koje je golman izvadio bravurozno.Šteta treći žuti je dobio tako da će mali Vedo u subotu na gol stati.
Zgadilo mi se pravdanje sudije domaćinima, kaže doslovno još samo da sam ja dao gol za vas
.Vrijeđanje od strane domaćina trenera Duvnjaka na religioznim osnovama nevjerovatno od strane i hrvatske i bošnjačke komponente me je zaprepastilo da mi je trebalo vremena da to sve svarim.LP
Zgadilo mi se pravdanje sudije domaćinima, kaže doslovno još samo da sam ja dao gol za vas
Pa ta ista publika je otjerala tog trenera tim uvredama, a samim tim i investitora kojeg su imali, ne znam sto se cudis sada..ammimr je napisao/la: ↑09 apr 2026, 22:21Pod obavezno ići na tekmu dan prije.Juče direkt iz autobusa na teren,potkupljen sudija i neviđen pritisak na trenera i igrače se ne smije ponavljati.Prva minuta start na Obradova ni žuti karton penal kao kuća nije sviran,teren gori nego u Bihaću i stvarno je teško išta očekivati.Salkan bolestan ušao u drugom poluvremenu a ova dva što su mjenjali njega i Mahmuda nekako prestravljeni ušli u igra.Nismo mogli iznijeti loptu do centra i narvno razviti igru protiv rekao bih ipak ekipe iz donjeg doma.Svjetla tačka ipak "zvao se Alden"koji je po meni baš nabrijano i beskompromisno ušao u polusezonu i pogotovo na jučerašnju utakmicu.Gol smo primili iz situacije jedan na jedan,oni su imali još par šansi,jednu stativu,koje je golman izvadio bravurozno.Šteta treći žuti je dobio tako da će mali Vedo u subotu na gol stati.
Zgadilo mi se pravdanje sudije domaćinima, kaže doslovno još samo da sam ja dao gol za vas.Vrijeđanje od strane domaćina trenera Duvnjaka na religioznim osnovama nevjerovatno od strane i hrvatske i bošnjačke komponente me je zaprepastilo da mi je trebalo vremena da to sve svarim.LP
A šta očekivati od ustaša...harden je napisao/la: ↑09 apr 2026, 23:29Pa ta ista publika je otjerala tog trenera tim uvredama, a samim tim i investitora kojeg su imali, ne znam sto se cudis sada..ammimr je napisao/la: ↑09 apr 2026, 22:21Pod obavezno ići na tekmu dan prije.Juče direkt iz autobusa na teren,potkupljen sudija i neviđen pritisak na trenera i igrače se ne smije ponavljati.Prva minuta start na Obradova ni žuti karton penal kao kuća nije sviran,teren gori nego u Bihaću i stvarno je teško išta očekivati.Salkan bolestan ušao u drugom poluvremenu a ova dva što su mjenjali njega i Mahmuda nekako prestravljeni ušli u igra.Nismo mogli iznijeti loptu do centra i narvno razviti igru protiv rekao bih ipak ekipe iz donjeg doma.Svjetla tačka ipak "zvao se Alden"koji je po meni baš nabrijano i beskompromisno ušao u polusezonu i pogotovo na jučerašnju utakmicu.Gol smo primili iz situacije jedan na jedan,oni su imali još par šansi,jednu stativu,koje je golman izvadio bravurozno.Šteta treći žuti je dobio tako da će mali Vedo u subotu na gol stati.
Zgadilo mi se pravdanje sudije domaćinima, kaže doslovno još samo da sam ja dao gol za vas.Vrijeđanje od strane domaćina trenera Duvnjaka na religioznim osnovama nevjerovatno od strane i hrvatske i bošnjačke komponente me je zaprepastilo da mi je trebalo vremena da to sve svarim.LP
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Da mi danas odigramo makar solidno...pa kako bude tj ako suđenje bude korektno ne bi smjeli izgubiti
Ocekivan poraz, ovima gori pod nogama, mi ne mozemo ni u PL a ni ispasti.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Bezveze poraz, Tuzla je jedino protiv nas slavila obe utakmice i malo mi je to krivo. Iako ekipa nema moral da igra za nesto vise jer fkt nema smisla letiti nesto puno, a nit gore nit dole.
I ovaj Uros kod nas mašio prazne golove i sad bas nama utrpa gol
Meni licno ovi porazi od simin hana su katastrofalni, i nesto najgore sto nam se desilo u ovoj sezoni, iskreno sam razocaran ovim porazom
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Glup poraz totalno…bez obzira ko bio na golu nije normalno da primiš 3 gola u 18. minuta od zadnje ekipe na tabeli, pa nismo mi kanta za nabijanje…
-
nebeskasila
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Poslusajte podcast Mladena Bosancica Bosketa, jedan dio prica u Jedinstvu i Bihacu. Puna usta hvale, kaze i danas je to strasno fudbalski grad.
Kad budem imao vremena postavicu ovdje na forum, pa da dusebriznici gradski koji su prije pisali na temi kako Jedinstvo ne zasluzuje bla bla mogu poslusati rijeci nekoga ko je zivot posvetio nogometu, a u jednk nije iz Bihaca.
Kad budem imao vremena postavicu ovdje na forum, pa da dusebriznici gradski koji su prije pisali na temi kako Jedinstvo ne zasluzuje bla bla mogu poslusati rijeci nekoga ko je zivot posvetio nogometu, a u jednk nije iz Bihaca.
Prevarant,lopov,đubre ako se može čovjekom nazvati su neki od epiteta za Bosketa.Možda da pitate momke kojim je on bio šef u Novom.Prije par godina otjerao trenera,mislim Vraneševića,nazivajući ga neznalicom itd itd.Istupe iz prve lige rs pa se vrate.Niko ništa ne pita jebga i to je Bosna.Trenutno su na ledu a ako niste primjetili ne igraju ni jednu ligu.Veliki četnik koji je eto postao zet Tigrov i sad voli Bihać više nego iko drugi.
Inače ako se ispuni plan da Tigar opet bude predsjednik Boske će vam biti direktor Nk Jedinstva uvjet da Jedinstvo dobije teren i reflektore a sve preko Vice i njihovih veza.Prezentirano Nk Jedinstvu ali eto neće ljudi da javno iznesu podatke.
Samo me čudi da ovakve stvari ne znaju ljudi ili je ovde još uvijek prisutan strah od njihovih ili ti ga naših heroja.Pitanje je samo da li je Nk Jedinstvo nečija igračka?
Sportski radnici KAKO DA NE!!
Inače ako se ispuni plan da Tigar opet bude predsjednik Boske će vam biti direktor Nk Jedinstva uvjet da Jedinstvo dobije teren i reflektore a sve preko Vice i njihovih veza.Prezentirano Nk Jedinstvu ali eto neće ljudi da javno iznesu podatke.
Samo me čudi da ovakve stvari ne znaju ljudi ili je ovde još uvijek prisutan strah od njihovih ili ti ga naših heroja.Pitanje je samo da li je Nk Jedinstvo nečija igračka?
Sportski radnici KAKO DA NE!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.