Pa mozda i ja vise naginjem ka POR.Iako su sigurno defanzivno jaci od PHX, ofanzivno su limitiraniji.Ovamo imas i ovog kretena Brooksa koji je spreman na sve.Kugla3 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 21:06Lektira KeldonaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 apr 2026, 17:47https://www.theplayerstribune.com/keldo ... onio-spurs
Keldon.Obavezno stivo!
P.S.Za koga navijamo veceras? PHX ili POR?![]()
![]()
Ne znam zasto ali volio bi POR.Kad smo vec sve zaje.bali sa ovim porazom od DEN i omogucili OKC cist put do finala konferencije bar se ostaje nadati da ce se serija DEN/MIN oduziti i otici u 6 pa sto da ne i u 7 tekmi,a da mi pokusamo proci prvi krug u max 5 tekmi!
Ali to su zelje a realnost je nesto sasvim drugo!
PO je uvijek nepredvidiv i jedna ozlijeda bitnog pojedinca bilo koje ekipe moze promjeniti smjer cijelog PO-a!!
Bilo kako bilo veseli cinjenica da se u SA vraca PO kosarka nakon 7 godina i one serije protiv DEN,i da vidimo kako ce se ovi mladici nositi sa tim pritiskom!
Prije pocetka sezone sam bio ubjedjen da cemo biti u TOP6 na zapadu ali da cemo biti 2 iskreno se tome nisam nadao!
I jako bitna stavka da je ekipa strasno podigla nivo kosarke poslije nove godine pogotovo poslije AS pauze,tako da kako god prodje PO smo na dobitku jer tek pocinjemo!!
Ali hajde da mi odradimo ovu 1.rundu, ko god bio, pa da vidimo sta i kako dalje.Ipak imamo dobru ekipu i prednost domaceg terena.To nije zanemarivo.