Atletico i Simeone igraju atomski fudbal kad se porede sa Artetom i Arsenalomsignalidunapark je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:39Sadam Simeone vs. Osama bin Arteta
Prava poslastica za nogometne sladokusce.
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Re: Champions League 2025/26
Koja si ti pi.cka da mi govoris gdje da pisemo,ajde goni se...vi ste obicni fasisti a ne osnivaci LP,ali ono ispali smo pa me boli q hocel real ili bayo dobit,svu srecu u nastavku "showa" zelim braci iz PSG-adenimen99 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:45Zamolio bih kmečavce da nastave na pdf-u. Smarate nas nebitnom ekipom koja uopšte nije dio ovog takmičenja. Imamo dvije dobre utakmice pred nama večeras. Igraju dva rekordmeistera u svakom smislu te riječi.
Rezultat aktivan, sudija nije Marcinjak, šta čovjek više može poželjeti? Bayern u naletu, dobra ekipa, imaju najbolje desno krilo na svijetu, imaju potencijalno Ballon d'Or igrača na broju 9, s druge strane Real Madrid, gazda i osnivač LP, Super Lige i čega sve ne.
Bayern toliko želi demolition, ala protiv Barcelone kada su im 9 golova dali, što je zapravo bez osnova jer, historijski gledano i sa 1-2 trentno, Real je u prendosti, jer su Real.
Također igraju i Arsenal i Sporting, prilika za Arsenal da malo digne svoju igru jer Atletico je prejak.
Zadnja izmjena: Markinhio, dana/u 15 apr 2026, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Wilshere10
- Kontakt:
Još nisam vidio da ljudi ovoliko cvile nakon zasluženog ispadanja. Strašno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:45Atletico ove sezone igra 100x ljepši fudbal od žohara iz Londona.signalidunapark je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:39Sadam Simeone vs. Osama bin Arteta
Ajde ajde, raspatikaj i vidimo se u septembruMarkinhio je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:48Koja si ti pi.cka da mi govoris gdje da pisemo,ajde goni se...vi ste obicni fasisti a ne osnivaci LPdenimen99 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:45Zamolio bih kmečavce da nastave na pdf-u. Smarate nas nebitnom ekipom koja uopšte nije dio ovog takmičenja. Imamo dvije dobre utakmice pred nama večeras. Igraju dva rekordmeistera u svakom smislu te riječi.
Rezultat aktivan, sudija nije Marcinjak, šta čovjek više može poželjeti? Bayern u naletu, dobra ekipa, imaju najbolje desno krilo na svijetu, imaju potencijalno Ballon d'Or igrača na broju 9, s druge strane Real Madrid, gazda i osnivač LP, Super Lige i čega sve ne.
Bayern toliko želi demolition, ala protiv Barcelone kada su im 9 golova dali, što je zapravo bez osnova jer, historijski gledano i sa 1-2 trentno, Real je u prendosti, jer su Real.
Također igraju i Arsenal i Sporting, prilika za Arsenal da malo digne svoju igru jer Atletico je prejak.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- VensanKasel
- Kontakt:
Da guranje sa leđa , koje se konstantno dešava i za koje se nikad ne svira penal . Van šesnaesterca se svira , ali sa puno jačim intenzitetom ili kada ramenom se zalete ...Rodju je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:46Kako misliš ruke na leđima, sentiš plesali, tango, fokstrot ?VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:33Porediš saplitanje o nogu u punom trku i ruke na leđima u šesnaestercu ? To što su igrači naučeni da čim osjete ruke na leđima padnu , nema veze sa penalom .
Pravilno je reći guranje rukama sa leđa igrača koji pojma nema ko mu i kakvom brzinom dolazi otraga. U prilog tom možeš uvijek pogledati tu scenu ovdje ispod:
Je li fakat realno da zbog ovog kontakta igrač padne , pa od čega je ? Nemoj zajebavati , haj da ga je ramenom sa leđa raznio nego ovo ma daj ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Oprosti, ja sam zaboravio navesti. Navijač sam Barcelone. A ti ?VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:50Da guranje sa leđa , koje se konstantno dešava i za koje se nikad ne svira penal . Van šesnaesterca se svira , ali sa puno jačim intenzitetom ili kada ramenom se zalete ...Rodju je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:46Kako misliš ruke na leđima, sentiš plesali, tango, fokstrot ?VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:33
Porediš saplitanje o nogu u punom trku i ruke na leđima u šesnaestercu ? To što su igrači naučeni da čim osjete ruke na leđima padnu , nema veze sa penalom .
Pravilno je reći guranje rukama sa leđa igrača koji pojma nema ko mu i kakvom brzinom dolazi otraga. U prilog tom možeš uvijek pogledati tu scenu ovdje ispod:
Je li fakat realno da zbog ovog kontakta igrač padne , pa od čega je ? Nemoj zajebavati , haj da ga je ramenom sa leđa raznio nego ovo ma daj ...
Snimak sve govori, više od riječi. Isključujem se iz rasprave. Koji me đavo tjerao ući ovdje, sve kontam, sve se vidi, ne treba objašnjavati. Rekao sam sebi prije par mjeseci, neću, baš sam lud, ubjeđene ubjeđivati. Ciao.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 15 apr 2026, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
A inace je jaci kontakt bio kod crvenog,je garcia zadnji igrac obrane ali jel neko moze bit realan i rec da je ono crveni,pa garcia ga nije ni prstom dodirnuo a on paoVensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:50Da guranje sa leđa , koje se konstantno dešava i za koje se nikad ne svira penal . Van šesnaesterca se svira , ali sa puno jačim intenzitetom ili kada ramenom se zalete ...Rodju je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:46Kako misliš ruke na leđima, sentiš plesali, tango, fokstrot ?VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:33
Porediš saplitanje o nogu u punom trku i ruke na leđima u šesnaestercu ? To što su igrači naučeni da čim osjete ruke na leđima padnu , nema veze sa penalom .
-
signalidunapark
- Kontakt:
Lookman i Alvarez malo "kvare" dojam, ali i dalje je to ljuti haramball.superFrankie je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:47Atletico i Simeone igraju atomski fudbal kad se porede sa Artetom i Arsenalomsignalidunapark je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:39Sadam Simeone vs. Osama bin Arteta
-
signalidunapark
- Kontakt:
Zadnji je igrač odbrane i nema dileme da je crveni.Markinhio je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:56A inace je jaci kontakt bio kod crvenog,je garcia zadnji igrac obrane ali jel neko moze bit realan i rec da je ono crveni,pa garcia ga nije ni prstom dodirnuo a on paoVensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:50Da guranje sa leđa , koje se konstantno dešava i za koje se nikad ne svira penal . Van šesnaesterca se svira , ali sa puno jačim intenzitetom ili kada ramenom se zalete ...
Što se tiče ovog Guranja Olma, ovo je po meni penal. I to ne samo zbog intenziteta, nego zato što je bio u čistoj prilici za šut prema golu i dva su Atleticova igrača bila uključena.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, referisao sam se na kreiranje šansi koje on nije dobro završioRajaz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:59Pazi ovo,Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2026, 10:40Ma skonto ga Cholo, krene driblati, jedan, dva, tri i četvrti uzme loptu.
I sve tako.
Ili pošalje neku loptu u bunar.
Popularni decision making, u ove dvije utakmice po tom pitanju Džemica nije ništa uradio.
Gol koji je dao je plod greške zadnje linije Atletica. Na postavljenu odbranu, nula bodova.
Vjerujem da će nadoći s godinama, no ovo je baš bila brutalna lekcija.
Lamine Yamal is now just the third player in the last 16 years to create 4 big chances in a UCL knockout match
He is also the youngest player to hit 20 goal contributions in UEFA Champions League history
Istina, neke su upropastili suigrači (te koje ti navodiš).
Naravno, nije čudno da mlad igrač poput njega igra više srcem nego glavom.
Kad se sjetim prvog sudara u GS finalu Alkaraza sa Đokovićem, pa mali zapeo prvi set i onda predao meč, presaugao.
Najbitnije da se riješi jarana Neymara
nažalost po nas Realovce
Koševo Zapad
Nije isto situacija za penal i zadnji igrac u odbrani, ono nad sorlotom je crveni iz uzdbenika. Je li bilo dovoljno kontakta da padne, nije vjerovatno ali osjetio ga je i odlucio pasti, tu se nema sta polemisati.
Situacija nad olmom takodjer mali kontakt, zamjerka je sto Var nije pozvao glavnog sudiju da i on procjeni ali i da jeste tesko da bi dao penal za ovo, neki sudija mozda i bi ali vecina ne vjerujem da bi. Doduse arsenal je nedavno za smijesan kontakt dobio penal, takodjer u ligi prvaka ali opet kazem zavisi od sudije do sudije.
Kako god barci fali jos kvalitete da se puca na ligu prvaka, nacionalna liga puna saka a dok se ne vrate na pravilo 1:1 liga prvaka ce biti nedostizna.
Kad smo vec kod penala ono nad oliseom je penal ko kuca bio, ako real veceras tijesno prodje nek se jednim djelom zahvale sudiji ali i tahu je oprosten crveni ranije tako da tu su negdje, nadam se da bar veceras sudija nece uticati direktno na rezultat.
Situacija nad olmom takodjer mali kontakt, zamjerka je sto Var nije pozvao glavnog sudiju da i on procjeni ali i da jeste tesko da bi dao penal za ovo, neki sudija mozda i bi ali vecina ne vjerujem da bi. Doduse arsenal je nedavno za smijesan kontakt dobio penal, takodjer u ligi prvaka ali opet kazem zavisi od sudije do sudije.
Kako god barci fali jos kvalitete da se puca na ligu prvaka, nacionalna liga puna saka a dok se ne vrate na pravilo 1:1 liga prvaka ce biti nedostizna.
Kad smo vec kod penala ono nad oliseom je penal ko kuca bio, ako real veceras tijesno prodje nek se jednim djelom zahvale sudiji ali i tahu je oprosten crveni ranije tako da tu su negdje, nadam se da bar veceras sudija nece uticati direktno na rezultat.
- Shategabri
- Kontakt:
Jedni će čekati kontru koju neće dočekati, a drugi prekid koji neće doćisignalidunapark je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:57Lookman i Alvarez malo "kvare" dojam, ali i dalje je to ljuti haramball.superFrankie je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:47Atletico i Simeone igraju atomski fudbal kad se porede sa Artetom i Arsenalomsignalidunapark je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:39Sadam Simeone vs. Osama bin Arteta
Koševo Zapad
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Hoće li se tražiti i zabrana suđenja Turpinu?
Ako ta utakmice bude imala vise od 1 gola ja sam trumpShategabri je napisao/la: ↑15 apr 2026, 13:12Jedni će čekati kontru koju neće dočekati, a drugi prekid koji neće doćisignalidunapark je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:57Lookman i Alvarez malo "kvare" dojam, ali i dalje je to ljuti haramball.superFrankie je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:47
Atletico i Simeone igraju atomski fudbal kad se porede sa Artetom i Arsenalom![]()
Šta li tek Terek Grozni igra ove sezone kad su zabili devet golova manje od Arsenala.superFrankie je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:47Atletico i Simeone igraju atomski fudbal kad se porede sa Artetom i Arsenalomsignalidunapark je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:39Sadam Simeone vs. Osama bin Arteta
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Prolazi to Atletico u finale ja sam uvjeren. Arsenal luzeri svjetske klase
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trebala bi, cist penal nad demirovicem nije svirao.
Znam da će tebe na aparate spojit ako Arsenal nekim čudom osvoji ovo, dobro, tebe i još pola foruma. Tačno da nije takvih bilo bi mi svejedno.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 13:18Prolazi to Atletico u finale ja sam uvjeren. Arsenal luzeri svjetske klase
- Shategabri
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
3 kornera penal za Barcelonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.