Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Benjamin Tahirović
Ma kakav Portugal on treba ici u Italiju, te tekme niko ne gleda i ako ga potrefi da igra u nekoj ekipi koja bi imala uspjesnu sezonu ili dvije mogao bi se dobro prodati i zaraditi dobre pare. Te budale tamo su zamalo prodale Milinkovic Savica za 100 miliona
- Beduin
- Kontakt:
On ako ovakav ode u Porto ili neki osrednji tim u Italiji, treba bistu ispred svoje kuce napraviti menadzeru.
Jer zaista nista ne pruza na klupskom nivou, nikakvu ulogu nema, nazaduje nazalost. A ni u repki nista bolji.
Jer zaista nista ne pruza na klupskom nivou, nikakvu ulogu nema, nazaduje nazalost. A ni u repki nista bolji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Igranje svjetskog prvenstva+ EU pasos je jaka kombinacija, tako je Toni Sunjic presao u Stuttgart.
Mogo bi i Tahirovic tako zavrsiti u nekom Augsburgu,Cagliariu.
Mogo bi i Tahirovic tako zavrsiti u nekom Augsburgu,Cagliariu.
Ne navode izvor, nigdje na netu nema. SS nije relevantan izvor, doslovno se smjenjuju naslovi jedan dan Carrick će biti trajni trener Uniteda pa sutra sigurno neće biti pa će biti i sve tako.
Isti portal je svojevremeno pisao da je Barcelona zainteresovana da joj Sušić bude trener a da će Ognjen Vranješ (u kojem je tad još uvijek bio Ferguson) u United.
Glory Glory Man United
Ne znam u cemu je fora osim u klikovima, ali ovo nije prvi put. Prije baraza su bacili dvije lazne bombe, sad ovo za Tahirovica, kao oni imaju informacije, portal gdje je sav sadrzaj klikbejt prirode ima info da Porto zeli TahirovicaDaduli je napisao/la: ↑15 apr 2026, 09:44Ne navode izvor, nigdje na netu nema. SS nije relevantan izvor, doslovno se smjenjuju naslovi jedan dan Carrick će biti trajni trener Uniteda pa sutra sigurno neće biti pa će biti i sve tako.
Isti portal je svojevremeno pisao da je Barcelona zainteresovana da joj Sušić bude trener a da će Ognjen Vranješ (u kojem je tad još uvijek bio Ferguson) u United.
Ako nista, bolje i ovo nego da nas bombarduju sta je radio Livakovic, sta je jeo i slicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa sjećate li se vi ljudi kad su ovi bubnuli da je Barcelona zainteresovana za Safeta Sušića?!?
Nekako od tada ne vjerujem svemu što pročitam.
Tako i sad, Benjo u Porto, Tarik u Barcu, Dedić u City itd.
Nekako od tada ne vjerujem svemu što pročitam.
Tako i sad, Benjo u Porto, Tarik u Barcu, Dedić u City itd.
Protiv Italije zabio iz penala i napravio nekoliko dobrih sansi
Protiv Welsa bio los i krivac je za gol
Protiv Austrije izveo korner nakon kojeg je pao gol Tabakovica
Protiv Rumunije asistencija
Protiv Austrije u Zenici sjajna predasistencija kod gola Dzeke
Protiv San Marina gol i nekoliko proigravja
Protiv Kipra 2:2 los
Realno puno smo pkjuvali Tahirovica, ono protiv Welsa zasluzeno, ali imao je i dobrih partija cak i protiv Njemacke je asistirao
Ono tek je 23 napunio i relativno mlad je ima vremena za njega
Protiv Welsa bio los i krivac je za gol
Protiv Austrije izveo korner nakon kojeg je pao gol Tabakovica
Protiv Rumunije asistencija
Protiv Austrije u Zenici sjajna predasistencija kod gola Dzeke
Protiv San Marina gol i nekoliko proigravja
Protiv Kipra 2:2 los
Realno puno smo pkjuvali Tahirovica, ono protiv Welsa zasluzeno, ali imao je i dobrih partija cak i protiv Njemacke je asistirao
Ono tek je 23 napunio i relativno mlad je ima vremena za njega
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Eno opet prije dva sata objavili da je United kontaktirao Nagelsmanna i pozivaju se na neki periferni sajt poznat po izmišljanju vijestri (jesu doduše vijest prenijeli neki drugi, većinom periferni portali). S druge strane, o tome ništa od ozbiljnih igrača, Romano tvrdi da su u upravi Uniteda sretni sa Carrickom i da će tek nakon zadnje utakmice donijeti odluku hoće li ga zadržati ili će posegnuti za drugim kandidatom. Dakle, nijedan ozbiljan faktor ne piše da su pregovori s bilo kim počeli.
Glory Glory Man United
Mene samo zanima šta rade Diletta i Wanda, nisam u zadnje vrijeme nikako u toku. Pokvario se SS skroz 
Ako je istina ovo za Porto ne znam sta klubovi vide u njemu. Sa 23 godine upisati u CV Romu, Ajax, Porto... opasna karijera.
Ma kakav Porto. Sto ga Mourinho ne uzme u Benficu kad je toliko dobar
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ja mislim da je on stvarno dobar igrac al da mu fali klik u glavi samo da prebaci i bice od njega solidan igrač
Naravno da nije istina. Prodane kuje koji sebe zovu novinarima pokusavaju da placenim clancima opravdaju njegov nadolazeci u potpunosti ne zasluzeni poziv za svjetsko prvenstvo.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Opet trolas. Da li ti mislis da zasluzeno dobija pozive I zbog cega?
Ja tvrdim da ovaj momak ima potencijal I talenat I to Sam tvrdio I kad su ga svi pljuvali ovdje. Nedefinisan je I ne igra jos od zime, poziv nicim nije zasluzio.
Novinarski parmak koji je ovo napisao u clanku tvrdi da je portu Mourinho predlozio benju, hej Mou Koji je trener najveceg rivala.
Ne zna prodana kuja ni slagati Kako treba.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ako novinarski parmaci pišu članke…kakvi su onda ljudi koji povjeruju napisano u članku..Diadora je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:13Opet trolas. Da li ti mislis da zasluzeno dobija pozive I zbog cega?
Ja tvrdim da ovaj momak ima potencijal I talenat I to Sam tvrdio I kad su ga svi pljuvali ovdje. Nedefinisan je I ne igra jos od zime, poziv nicim nije zasluzio.
Novinarski parmak koji je ovo napisao u clanku tvrdi da je portu Mourinho predlozio benju, hej Mou Koji je trener najveceg rivala.
-
LaMeloBall
- Kontakt:
Problem je što ovdje malo ko zaista razumije fudbal. Benjo taktički i igrački ostavlja jako dobar utisak. Zatvara prostore, drži vezni red kompaktno i tu i tamo odigra pas koji donosi napredak u igri.
Evo sad zadnje 4 utakmice npr, imao je tačno jednu lošu tekmu i to protiv Walesa. Protiv Rumunije je držao sredinu terena, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo praktično igrali samo na jednoj polovini. Sjećam se da Rumuni nisu imali nikakve šanse u toj drugoj zoni, onaj Marin bio izgubljen.
Protiv Austrije je bilo potpuno suprotno. Imali smo 30% posjeda lopte i Benjo je zajedno sa Šunjićem morao izdržati jedan napad za drugim Austrijanaca. Imao je brutalan procenat na osvojenim duelima.
Wales, to mu je bila najslabija utakmica. Igrački jako slaba, ali je posebno djelovao blijedo protiv brzih i fizički jakih Velšana. U igri prema naprijed nam je svakako bila jedina opcija preko bokovima.
I na kraju Italija njegova najbolja Tekma. Od drugog poluvremena kada je ušao, ideja je bila da praktično sam kontroliše vezni red. Šunjić i Bašić su izašli, on je ušao. Fenomenalna partija sam nosio sredinu terena, ključan u tranziciji iz zone 2 u zonu 3, i defanzivno vrlo jak. Imao je 31 pas u zadnjoj trećini, od čega je 29 bilo tačno. To mi pogotovo pokazuje njegovu odgovornost koju je morao imati u najvažnijoj utakmici do sad. Na kraju je i penal zabio i tu je preuzeo odgovornost.
Vjerovatno nikada neće igrati za City ili PSG. Ali Porto, Atalanta itd vrlo moguće
Evo sad zadnje 4 utakmice npr, imao je tačno jednu lošu tekmu i to protiv Walesa. Protiv Rumunije je držao sredinu terena, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo praktično igrali samo na jednoj polovini. Sjećam se da Rumuni nisu imali nikakve šanse u toj drugoj zoni, onaj Marin bio izgubljen.
Protiv Austrije je bilo potpuno suprotno. Imali smo 30% posjeda lopte i Benjo je zajedno sa Šunjićem morao izdržati jedan napad za drugim Austrijanaca. Imao je brutalan procenat na osvojenim duelima.
Wales, to mu je bila najslabija utakmica. Igrački jako slaba, ali je posebno djelovao blijedo protiv brzih i fizički jakih Velšana. U igri prema naprijed nam je svakako bila jedina opcija preko bokovima.
I na kraju Italija njegova najbolja Tekma. Od drugog poluvremena kada je ušao, ideja je bila da praktično sam kontroliše vezni red. Šunjić i Bašić su izašli, on je ušao. Fenomenalna partija sam nosio sredinu terena, ključan u tranziciji iz zone 2 u zonu 3, i defanzivno vrlo jak. Imao je 31 pas u zadnjoj trećini, od čega je 29 bilo tačno. To mi pogotovo pokazuje njegovu odgovornost koju je morao imati u najvažnijoj utakmici do sad. Na kraju je i penal zabio i tu je preuzeo odgovornost.
Vjerovatno nikada neće igrati za City ili PSG. Ali Porto, Atalanta itd vrlo moguće
„Ovo je moj grad na svijetu nema ga“
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
Diadora je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:13Opet trolas. Da li ti mislis da zasluzeno dobija pozive I zbog cega?
Ne mogu a da se ne složim s tobom ovaj put. LUCIDA INTERVALA.
Btw, vidi šta sam ti kupio. Nagrni na sebe, zima je, ozepšćeš.

Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: General505, HariTz, LeCoq, MostarReds22, Sensei, tuzlanskinacin i 74 gosta.