Ovo bi bilo super. Odmah bih naručio bijeli. Jedino ova Kelme šapa bi trebala biti s lijeve strane
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dres reprezentacije BiH
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
ocekujem nesto ovog tipa na dresu, mislim na kombinaciju trouglova i zvijezda, ili trougao koji preovladava kao element, iako zvijezde kao element ne mogu biti na dresu izuzev onih koje oznacavaju titule

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- GoldenLilies
- Kontakt:
Samo da ne bude previse zute boje. Plain bijeli i plavi uz dobar dizajn. Najvise bih volio da budu ljiljani al to sigurno nece. Rekao je trebao bi biti u roku mjesec dana, polovinom maja, a moze biti i prije. Kako god, kupuje se ako bude dobar, ako ne nista od Kelmea i ovaj put.
- GoldenLilies
- Kontakt:
ja ocekujem nesto sa stecaka, bosancica, nesto u tom fazonu ali eto vidjecemo
- akisarajevo92
- Kontakt:
to, aj da promoviramo evropsku uniju koja nas ne zeli ni blizu sebe 
Don't believe the hype.
Bolje da su dali braći kineskoj sa Stupa da nacrtaju zmaja.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ne znam da li je neko spominjao ranije, ali zasto nikad nismo iakoristili i trecu boju sa zastave, žutu. Ja bih bash volio vidjeti to za promjenu. Nešto tipa Brazil, samo plava umjesto zelene ( okovratnik i okorukavac). Dakle, žuti dres, plavi font ime i broj, plavi shortz, bijele štucne. Osnova.
Zuta nije nikada nasa boja bila, niti ce ikada biti.FerdinandF je napisao/la: ↑15 apr 2026, 19:33Ne znam da li je neko spominjao ranije, ali zasto nikad nismo iakoristili i trecu boju sa zastave, žutu. Ja bih bash volio vidjeti to za promjenu. Nešto tipa Brazil, samo plava umjesto zelene ( okovratnik i okorukavac). Dakle, žuti dres, plavi font ime i broj, plavi shortz, bijele štucne. Osnova.
Mene je strah da Stambola nije predrkao s dresom. Na hajr.
Moram vam reći da malo pretjerujete momci 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako će biti kao kod željkana, ne očekujem ništa posebno...
- akisarajevo92
- Kontakt:
nisam imao dobar osjecaj, a sad ga tek nemam nakon ovoga sto je ispricao, vristi fuseraj
a i nije mi jasno ovo, kriju dres da ga ne bi kopirali pijacari i sl., da se zastiti savez, bas me zanima koliko tog profita zavrsi u savezu a koliko ide onoj napucanoj vlasnici zmajevi . ba, posto nema zvanicnog shopa
i zasto druge reprezentacije tako ne kriju dres do prvenstva
a i nije mi jasno ovo, kriju dres da ga ne bi kopirali pijacari i sl., da se zastiti savez, bas me zanima koliko tog profita zavrsi u savezu a koliko ide onoj napucanoj vlasnici zmajevi . ba, posto nema zvanicnog shopa
i zasto druge reprezentacije tako ne kriju dres do prvenstva
Don't believe the hype.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nek smo mi na SP, je.beš dres i dizajn.
Znam da će biti neka kur.čina i šta sad...
Nebitno...
Znam da će biti neka kur.čina i šta sad...
Nebitno...
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma **** dres al eto raji je furka
Sta mislite da odyebemo Kelme i da nadjemo nekog dizajnera da nam napravi dres snova pa da vidimo sa Kinezima da nam naprave nekoliko hiljada komada
.
Moze li se uopste igrati sa dresovima bez neke marke?
Moze li se uopste igrati sa dresovima bez neke marke?
-
FerdinandF
- Kontakt:
Npr ovo:

A može i bez zvjezdica.
Pa eto... Čisto malo za promjenu.
A inače, iz onog što sam čuo od iz ovog intervjua sa kreatorom novog dresa, čini mi se da će upravo zvjezdice biti taj light motiv po kojem zeli da budemo prepoznatljivi.
Sve mi nesto ide na to da se poigrao sa zvjezdicama i pricom o razlicitostima... Sad, kako je to uklopio, ne znam.

A može i bez zvjezdica.
Pa eto... Čisto malo za promjenu.
A inače, iz onog što sam čuo od iz ovog intervjua sa kreatorom novog dresa, čini mi se da će upravo zvjezdice biti taj light motiv po kojem zeli da budemo prepoznatljivi.
Sve mi nesto ide na to da se poigrao sa zvjezdicama i pricom o razlicitostima... Sad, kako je to uklopio, ne znam.
Zadnja izmjena: FerdinandF, dana/u 15 apr 2026, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, jasmin10, MaroonBjelave, Micron i 43 gosta.