Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Lud mec totalno
Ovo ko prodje, vjerovatno i osvaja. Eventualno PSG
Ovo ko prodje, vjerovatno i osvaja. Eventualno PSG
Re: Re: Champions League 2025/26
Hvala ti Bože što gledam ovo večeras
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Rudiger divlja svinja,da je barcin igrac,davno bi pocrvenio za ovaj start
Za Real mogu reci da jeste, jer vjecito neko fali u odbrani i tesko je onda uigrati... a i danas se dosta brze igra samim tim logicno je da vise golova pada.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:44Nisam previse cesto gledao Bayern i Real ove godine u Ligi prvaka, ali bih volio da mi neko napise....Jel ovo uvijek ovako propuh u odbranama? Mislim, kvalitet je nesporan kod obje ekipe, ali sve mi ovo pomalo djeluje neozbiljno. Svake 2min imas izglednu poziciju da se nesto uradi.Golovi padaju ko na igrici.Nikakve takticke odgovornosti, dobrog postavljanja, "stajanja na loptu" sto se kaze....Sve je frka-trka...Ja sam izgleda ostao u nekom drugom dobu fudbala.
Za mene licno extra utakmica za sad
Jbt kako ljudi igraju, atomski fudbal
Sjedi i uzivaj u fudbalu, za ovo se zivi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:44Nisam previse cesto gledao Bayern i Real ove godine u Ligi prvaka, ali bih volio da mi neko napise....Jel ovo uvijek ovako propuh u odbranama? Mislim, kvalitet je nesporan kod obje ekipe, ali sve mi ovo pomalo djeluje neozbiljno. Svake 2min imas izglednu poziciju da se nesto uradi.Golovi padaju ko na igrici.Nikakve takticke odgovornosti, dobrog postavljanja, "stajanja na loptu" sto se kaze....Sve je frka-trka...Ja sam izgleda ostao u nekom drugom dobu fudbala.
Užasne odbrane i od jednih i od drugih..realizacija..nema šta,ali brate koja god ekipa dođe do kaznenog napravi zicer
-
signalidunapark
- Kontakt:
Bekovi Bayerna van pozicije je sokantno za ovaj nivo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
pogledaj im samo trenere i reci kako da ekipa bude takticki potkovana...alvaro nema vremena od farbanja kose i brade, a ovog drugog je dovoljno da vidis ovako obucenog:-)NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:44Nisam previse cesto gledao Bayern i Real ove godine u Ligi prvaka, ali bih volio da mi neko napise....Jel ovo uvijek ovako propuh u odbranama? Mislim, kvalitet je nesporan kod obje ekipe, ali sve mi ovo pomalo djeluje neozbiljno. Svake 2min imas izglednu poziciju da se nesto uradi.Golovi padaju ko na igrici.Nikakve takticke odgovornosti, dobrog postavljanja, "stajanja na loptu" sto se kaze....Sve je frka-trka...Ja sam izgleda ostao u nekom drugom dobu fudbala.
Teško je igrati protiv 12 igrača Real Madrida... Dva gola nakon greške sudije, nikakvo čudo...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 apr 2026, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje se mogu pogledat golovi 4 sam propustio
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da li je moguce da je ovako Bayern retardiran? No ozbiljno, 1.24 Real tri gola, oba gola Neuera, sad smijurija u odbrani, pocinju imati luzerski mentalitet Arsenala, kada je najpotrebnije pokleknu protiv katastrofalnog Reala koja je Barci ugasili ove sezone kada su svaki put igrali da ne spominjem nekakve Cadize i sl.
Nevidjena bruka, nedostojna Lige prvaka, primiti 3 gola na domacem terenu od rastelovanog Reala kojeg vodi Arbeloa, hahah.
Cionisticka politika.
Nevidjena bruka, nedostojna Lige prvaka, primiti 3 gola na domacem terenu od rastelovanog Reala kojeg vodi Arbeloa, hahah.
Cionisticka politika.
Znači Rejal ne trči, nema loptu u nogama, ne pritišće, ne izvode kornere, ne izgledaju kompaktno i zabiju 3 gola. Mora im se skinut kapa. Ne čudi me što je City popušio.
- Shategabri
- Kontakt:
kaze navijac smradalone, sinoc ti je klub ispao iz ovog natjecanja, ne znam sta radis na ovoj temi
A mozda i kobasice nisu bas tako jake kako je to izgledalo protiv Freiburga!?
⚽FK Garaže⚽
Bolje i ovo nego da neko čuva rezultat, što više golova i bolji prolazi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj me pogresno shvatiti, fudbal se i igra za golove i to je lijepo za gledati, ali ovdje je bukvalno sve moguce.Preotvoreno za ovako bitnu tekmu, za mene.s4mke je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:47Za Real mogu reci da jeste, jer vjecito neko fali u odbrani i tesko je onda uigrati... a i danas se dosta brze igra samim tim logicno je da vise golova pada.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:44Nisam previse cesto gledao Bayern i Real ove godine u Ligi prvaka, ali bih volio da mi neko napise....Jel ovo uvijek ovako propuh u odbranama? Mislim, kvalitet je nesporan kod obje ekipe, ali sve mi ovo pomalo djeluje neozbiljno. Svake 2min imas izglednu poziciju da se nesto uradi.Golovi padaju ko na igrici.Nikakve takticke odgovornosti, dobrog postavljanja, "stajanja na loptu" sto se kaze....Sve je frka-trka...Ja sam izgleda ostao u nekom drugom dobu fudbala.
Za mene licno extra utakmica za sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.