Vazda se u Realu pojavi neki pokemon da riješi najbitnije utakmice
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Kakva utakmica, ne zna se ko je gori

Re: Re: Champions League 2025/26
Mendy pojeo Olisea u prvom poluvremenu, a zaboravio sam da taj čovjek uopšte igra za Real 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Skljoka se Pavlovic nakon sto je ustao i vidio da je lopta u posjedu Reala 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Real da ima ekipu sa malo vise balansa lagano bi ovdje prosao 
Srce, čast i ponos!
Gledaj ekipa i onaj zalutali arsenal ce do finala 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Klasicno navlačenje za real, lik udari svjesno i namjerno Stanišića, sudac ništa, iz nastavka akcije padne gol
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Igra li Balon Olise?
-
signalidunapark
- Kontakt:
Nije sramota potražit pomoć od psihijatra sine.s4mke je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:50kaze navijac smradalone, sinoc ti je klub ispao iz ovog natjecanja, ne znam sta radis na ovoj temi
Najveći klubovi ikad
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I ovo sam primjetio jbt.Company i Arbeloa izgledaju kao da vode ekipe na skolskom igralistu.Nikakvog stila i postovanja institucija koje vode.Svasta.babino je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:49pogledaj im samo trenere i reci kako da ekipa bude takticki potkovana...alvaro nema vremena od farbanja kose i brade, a ovog drugog je dovoljno da vidis ovako obucenog:-)NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:44Nisam previse cesto gledao Bayern i Real ove godine u Ligi prvaka, ali bih volio da mi neko napise....Jel ovo uvijek ovako propuh u odbranama? Mislim, kvalitet je nesporan kod obje ekipe, ali sve mi ovo pomalo djeluje neozbiljno. Svake 2min imas izglednu poziciju da se nesto uradi.Golovi padaju ko na igrici.Nikakve takticke odgovornosti, dobrog postavljanja, "stajanja na loptu" sto se kaze....Sve je frka-trka...Ja sam izgleda ostao u nekom drugom dobu fudbala.
Iako nisam pobornik da neko nosi LV vestu dok vodi ekipu, Kompany mnogo više stila ima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:52I ovo sam primjetio jbt.Company i Arbeloa izgledaju kao da vode ekipe na skolskom igralistu.Nikakvog stila i postovanja institucija koje vode.Svasta.babino je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:49pogledaj im samo trenere i reci kako da ekipa bude takticki potkovana...alvaro nema vremena od farbanja kose i brade, a ovog drugog je dovoljno da vidis ovako obucenog:-)NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:44Nisam previse cesto gledao Bayern i Real ove godine u Ligi prvaka, ali bih volio da mi neko napise....Jel ovo uvijek ovako propuh u odbranama? Mislim, kvalitet je nesporan kod obje ekipe, ali sve mi ovo pomalo djeluje neozbiljno. Svake 2min imas izglednu poziciju da se nesto uradi.Golovi padaju ko na igrici.Nikakve takticke odgovornosti, dobrog postavljanja, "stajanja na loptu" sto se kaze....Sve je frka-trka...Ja sam izgleda ostao u nekom drugom dobu fudbala.
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 15 apr 2026, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za taktički potkovanu i balansiranu ekipu, ovaj horuk fudbal je idealan. Ove odbrane su za Francuze topovsko meso.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nema lijeka za ovo sto Real igra i mozeRomagnoli13 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:54Za taktički potkovanu i balansiranu ekipu, ovaj horuk fudbal je idealan. Ove odbrane su za Francuze topovsko meso.
Svaka cast Enriqeu i ekipi ali i njima je kraj
Real igra obranu sa četiri ipo igrača, Bayern mi je nejasan, a ima Real elitnu kontru uvijek pa da im je igra najjadnija na svijetu.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
vjerujes da ce real ovo proci?tiketoke je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:56Nema lijeka za ovo sto Real igra i mozeRomagnoli13 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:54Za taktički potkovanu i balansiranu ekipu, ovaj horuk fudbal je idealan. Ove odbrane su za Francuze topovsko meso.
Svaka cast Enriqeu i ekipi ali i njima je kraj
olise ulazi u igru na poluvremenu umjesto gnabrya:-)
Bayern los obzirom koliko su ga pojedinci ovdje hvalili. Vidio sam dovoljno u ova tri poluvremena da znam kako nece osvojiti i ako prodju.
Sa zdravim Kurtoom ovo bi bio lagan prolaz, ne bi nikad primio onaj drugi gol u Madridu i prvi danas.
Sa zdravim Kurtoom ovo bi bio lagan prolaz, ne bi nikad primio onaj drugi gol u Madridu i prvi danas.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ali kakvu Real srecu ima u ovoj LP zadnjih 10 godina to je nevjerovatno. Neuer samo jos jedan dodatni golman koji ke protiv njih napravio kardinalnu gresku.
Karius, Donnaruma, Mendy i sad Neuer.
Karius, Donnaruma, Mendy i sad Neuer.
Real je meni bolja ekipa u odnosu ja proslu tekmu..
Hocu jos golova i nadam se prolaz Reala...
Hocu jos golova i nadam se prolaz Reala...
-
signalidunapark
- Kontakt:
Napravio je i prije par godina kad mu je ispala lopta u zadnjpj minuti. Ima on historiju kiksanja, nije da nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.