FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kakva priča o postavkama kada čovjek prima onakav pogodak u 40-toj sekundi utakmice.
Pa onda onaj drugi pogodak koji mu isto može ići na dušu.
Psihički nismo ovdje, istrzani, smušeni.
Sudija katastrofalan, upitan faul kod drugog njihovog gola.
Ako ovo prođemo, pored našeg ovakvog smušenog golmana, ne znam..
Teško će biti
Pa onda onaj drugi pogodak koji mu isto može ići na dušu.
Psihički nismo ovdje, istrzani, smušeni.
Sudija katastrofalan, upitan faul kod drugog njihovog gola.
Ako ovo prođemo, pored našeg ovakvog smušenog golmana, ne znam..
Teško će biti
Nije valjda da ste mislili da je neuer preko noci postao ponovo goat i da cemo igrati neku taktiku..., pa dvije godine igramo ovako, samo sto se desio blackout dva puta i gubis
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na pojedine momente ih uhvati strah i panika sto je bio slucaj i u prvom mecu kada je Real isto ovako mogao pogadjati ali je Neuer tada branio na tri levela iznad za razliku od veceras.
Laimer i Gnabry su kandidati za izmjenu, Laimer jer brzinom ne moze pratiti kontre a Gnabry jer je veceras duh.
Steta sto nismo pametnije odradili one minute poslije vracanja iz dva zaostatka ali vjerujem da ce se u drugom poluvremenu pribrati i okrenuti ovo u nasu korist.
Laimer i Gnabry su kandidati za izmjenu, Laimer jer brzinom ne moze pratiti kontre a Gnabry jer je veceras duh.
Steta sto nismo pametnije odradili one minute poslije vracanja iz dva zaostatka ali vjerujem da ce se u drugom poluvremenu pribrati i okrenuti ovo u nasu korist.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Ako se ne saberu, mrka kapa. Ne mogu da vjerujem da je ovo ista ekipa koja dominira cijelu sezonu.
I kod Viniciusove precke je covjek krenuo da istrci na loptu, ovaj da je uocio mogo ga lagano lobovati.. Ja bi ga izvadio na poluvremenu, nek je stoput GOAT i kapiten. Covjek je van utakmice.
Baš loše izgledamo, jos je i rezultat dobar kad pogledaš taj neki cjelokupni dojam, jer mi nesto kruzimo, pa i stvorimo poneku šansu, ali njihov svaki prelazak centra je permanentna opasnost.
Nadam se da ce nesto promijeniti u drugom poluvremenu i da ćemo proći na kraju.
I da, Vincicu jbm ti sve po spisku
Nadam se da ce nesto promijeniti u drugom poluvremenu i da ćemo proći na kraju.
I da, Vincicu jbm ti sve po spisku
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kompa je trebao laimera desno ostaviti, mislim da je i u madridu to igrao, ovako imas bekove odron, onako si makar jednog imao na mjestu…
Manu prosuo ono iz madrida sto je branio, katastrofa reakcija kod prva dva gola.
Svakako nisam ocekivao da cemo ih razbiti ali se nadam prolazu jer smo bolji a oni samo cekaju kontre.
Manu prosuo ono iz madrida sto je branio, katastrofa reakcija kod prva dva gola.
Svakako nisam ocekivao da cemo ih razbiti ali se nadam prolazu jer smo bolji a oni samo cekaju kontre.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kad u ekipi nemas Effenberga, Schwajnija ili Van bomela ovo se desava . Fale m. da. Znaci svaki put u posljednim utakmicama orotiv Reala ovo se desava
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Davies i Musiala, to je sto imas a da mogu okrenuti nekako mlin na nasu stranu...
Ocjena Nojke za poluvrijeme 4.6
Nikad nisam vidio ispod petice da bude
Za ovo se baš moraš potruditi...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 apr 2026, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma nema ovo veze s mudima, vec s individualnim greškama i postavkom. Zato pamet u glavu u drugom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
pa godinu dana se mlatilo ovdje da ce nas skijas posrat, sto se i desava, jbg, to je rizik, i ovo je onda realni rezultat s tim da nas je vadio prvu, steta onog penala na oliseu al eto
Olise treba povuci i preuzeti vise odgovornosti.
Bolji ste, ali ste suplji u odbrani. Ne znam gdje zurite, polahko stanite na loptu i smireno. Jaci ste od Reala, samo haman da i vase igrace zeza mentalitet.
Bolji ste, ali ste suplji u odbrani. Ne znam gdje zurite, polahko stanite na loptu i smireno. Jaci ste od Reala, samo haman da i vase igrace zeza mentalitet.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
U igri smo i dalje(5:5) ukupno. Ako ovo ekipa uspije okrenuti pored svih individualnih grešaka, možemo puno ostvariti u ovoj sezoni
iz ovog ugla je nemoguce reci, nije ovaj ugao mjerilo da li ga je zakacio ili nije
Ne mogu da nadjem snimak ali mislim da nije bilo uopste prekrsaja kada je dosudjen slobodan udarac za drugi gol Reala.
Sve je ovo psiha
Boje se Reala, dva put stižu vodstvo i umjesto d td smire igru, mirno privedu poluvrijeme kraju, oni srljaju u daju Realu oni što voli: puno prostora i kontre
Boje se Reala, dva put stižu vodstvo i umjesto d td smire igru, mirno privedu poluvrijeme kraju, oni srljaju u daju Realu oni što voli: puno prostora i kontre
Meni je Diaz dobar. Musiala ako uđe yebaće nas meljanjem i gubljenjem lopte ispred protivničkog kaznenog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.