FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izgleda ipak mirza. Opet.
Cekamo te na starom mjestu Zoraneee.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
Terreasilver
- Kontakt:
Dal u paketu.
samo jedan moze voditi ovaj klub HM
Da sam napisao Z.Z. ne bi bilo zanimljivo.BegovicRamiz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:39Taba je mudar vazda bio
zna a nama ostavi da nagadjamo
Dobro došao !
Nikad poraz, samo lekcija.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemoj samo da i ti budeš kao onaj SejoBoy sa onim Berišom.tabba77 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 22:42Da sam napisao Z.Z. ne bi bilo zanimljivo.BegovicRamiz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:39Taba je mudar vazda bio
Dobro došao !
Ne brini, ja pišem samo neprovjerene informacije.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 apr 2026, 22:53Nemoj samo da i ti budeš kao onaj SejoBoy sa onim Berišom.tabba77 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 22:42Da sam napisao Z.Z. ne bi bilo zanimljivo.BegovicRamiz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:39
Taba je mudar vazda bio
Dobro došao !
Nikad poraz, samo lekcija.
E jeb'o si nas Želimire.
E cuj nije guzicom vrata zatvorio, picketina se pokupila u najgorem mogucem trenutku, nakon 3 utakmice i ostavio ekipu koja se za njega pravila u amanet. Hvala mu za kup, za sve ostalo nabijem ga na kuvacMSOZ101 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:37Znamo šta je razlog odlaska Zorana Zekića i znamo šta on voli te šta ne voli radit. Razlog odlaska nije tu, biće šef, a za sve ostale stvari se pita Zoran. Guzicom nije zatvorio vrata, ima podršku navijača ili simpatizera i što je najvažnije imao je rezultate. Nije to toliko strašna situacija da se ne popriča o povratku.Maroon1946 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:32Ne vidim nijedan način niti razlog zašto bi se Zoran vratio u FK Sarajevo.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jel moramo sa svakim bivsim igracem i trenerom bit na ratnoj nozi.Mozemo li se s nekim fino rastati ili moramo pljuvati cak i kad nema nikakve potrebeboki86 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:38E cuj nije guzicom vrata zatvorio, picketina se pokupila u najgorem mogucem trenutku, nakon 3 utakmice i ostavio ekipu koja se za njega pravila u amanet. Hvala mu za kup, za sve ostalo nabijem ga na kuvacMSOZ101 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:37Znamo šta je razlog odlaska Zorana Zekića i znamo šta on voli te šta ne voli radit. Razlog odlaska nije tu, biće šef, a za sve ostale stvari se pita Zoran. Guzicom nije zatvorio vrata, ima podršku navijača ili simpatizera i što je najvažnije imao je rezultate. Nije to toliko strašna situacija da se ne popriča o povratku.Maroon1946 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:32Ne vidim nijedan način niti razlog zašto bi se Zoran vratio u FK Sarajevo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa kad niko od njih nije otisao nakon 15 pobjeda u nizuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:45Jel moramo sa svakim bivsim igracem i trenerom bit na ratnoj nozi.Mozemo li se s nekim fino rastati ili moramo pljuvati cak i kad nema nikakve potrebeboki86 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:38E cuj nije guzicom vrata zatvorio, picketina se pokupila u najgorem mogucem trenutku, nakon 3 utakmice i ostavio ekipu koja se za njega pravila u amanet. Hvala mu za kup, za sve ostalo nabijem ga na kuvacMSOZ101 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:37
Znamo šta je razlog odlaska Zorana Zekića i znamo šta on voli te šta ne voli radit. Razlog odlaska nije tu, biće šef, a za sve ostale stvari se pita Zoran. Guzicom nije zatvorio vrata, ima podršku navijača ili simpatizera i što je najvažnije imao je rezultate. Nije to toliko strašna situacija da se ne popriča o povratku.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema smisla sad mijenjati trenera kad si 90% u evropi. Koju je ovaj trener donio.
Jes da smo zijanili Kup i SK ali jbg, kako smo igrali na pocetku, ovo je premija.
Sta ce biti na pauzi? Niko ni ne razmislja o tome. Mozda Mamic kombinira nesto ali to mu je i posao.
Jes da smo zijanili Kup i SK ali jbg, kako smo igrali na pocetku, ovo je premija.
Sta ce biti na pauzi? Niko ni ne razmislja o tome. Mozda Mamic kombinira nesto ali to mu je i posao.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Cvitanovic ne smije ostati. Nije problem strpiti kad trener ima neke smjernice i kad vidis da to djeluje ali ovaj to nije. Ruku mu pruzam za sve rezultate do zime ovo ostalo nula
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Zekića pljuju samo Husrefovci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:45Jel moramo sa svakim bivsim igracem i trenerom bit na ratnoj nozi.Mozemo li se s nekim fino rastati ili moramo pljuvati cak i kad nema nikakve potrebeboki86 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:38E cuj nije guzicom vrata zatvorio, picketina se pokupila u najgorem mogucem trenutku, nakon 3 utakmice i ostavio ekipu koja se za njega pravila u amanet. Hvala mu za kup, za sve ostalo nabijem ga na kuvacMSOZ101 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 17:37
Znamo šta je razlog odlaska Zorana Zekića i znamo šta on voli te šta ne voli radit. Razlog odlaska nije tu, biće šef, a za sve ostale stvari se pita Zoran. Guzicom nije zatvorio vrata, ima podršku navijača ili simpatizera i što je najvažnije imao je rezultate. Nije to toliko strašna situacija da se ne popriča o povratku.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 10 gostiju.

.png)