Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
tomAndJerry
- Kontakt:
Re: Arsenal
I kaze mi neko Saka i Odegard nek odmore ...
Pa ta jedna mala mrva prodornosti i vizije u ekipi nestaje kad njih nema.
Evo u sta se pretvaramo.
Pa ta jedna mala mrva prodornosti i vizije u ekipi nestaje kad njih nema.
Evo u sta se pretvaramo.
Jezivo loš fudbal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nemoguce koliko smo loši. Ovo nisu istine.
Mi ne znamo, tj u strahu smo, dodati loptu izmedju sebe. Uzas.
Mi ne znamo, tj u strahu smo, dodati loptu izmedju sebe. Uzas.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Allaha mi reprezentacija BiH ima ljepšu i smisleniju igru od ovoga
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Wilshere10
- Kontakt:
Eze se ponasa kao da ima 4 zlatne lopte iza sebe. E sinko, ne igra se tako. 
Ova ekipa je mentalno u kanalu, Saka i bez jedne noge, gola i asistencije je naš najbolji ofanzivac.
Mašić je za Gyokeresa Gabriel Batistuta.
Mašić je za Gyokeresa Gabriel Batistuta.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ako ovaj zalizanko ostane ako nista ne osvojimo, a ovom igrom necemo, ne treba se vise pratiti ovaj jad od igre
Nekad u toku sezone oni su jednostavno odustali od presinga.
Ne znam jeste li primijetili ali mi presing skoro pa nikako ne igramo. Cim protivnik loptu ima, cijeli tima ide u nisku zonu da se brani.
Pas igra ne postoji, bukvalno nekamo pasera u ekipi, niko ne zna. Lopta kad je kod odbrane oni nemaju nijednu opciju da proslijede naprijed. Cak i kad se Rice/Zubi sjete da su vezni igraci i ponude se, AUTOMATSKI vracaju loptu nazad.
Ovo vise nije losa forma, ovo je sistematski ogroman problem koji je nerjesiv kratkorocno
Ne znam jeste li primijetili ali mi presing skoro pa nikako ne igramo. Cim protivnik loptu ima, cijeli tima ide u nisku zonu da se brani.
Pas igra ne postoji, bukvalno nekamo pasera u ekipi, niko ne zna. Lopta kad je kod odbrane oni nemaju nijednu opciju da proslijede naprijed. Cak i kad se Rice/Zubi sjete da su vezni igraci i ponude se, AUTOMATSKI vracaju loptu nazad.
Ovo vise nije losa forma, ovo je sistematski ogroman problem koji je nerjesiv kratkorocno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mi prekide vise ne osvajamo.Prije bi barem trecinu prekida nas igrac bio na lopti a sad ako jedan od deset
Ma dok je kapiten igrao fudbal života naš presing je i funkcionisao, lik je bukvalno stalno vršio pritisak i još ostale navigirao, kad je on grohno nestao je i presing.Brokula je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:52Nekad u toku sezone oni su jednostavno odustali od presinga.
Presing je filozofija menadzera. Arteta je vjerovatno procijenio da ima previse rizika u presingu i odustao od tog.chily-rz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:55Ma dok je kapiten igrao fudbal života naš presing je i funkcionisao, lik je bukvalno stalno vršio pritisak i još ostale navigirao, kad je on grohno nestao je i presing.Brokula je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:52Nekad u toku sezone oni su jednostavno odustali od presinga.
Sljedece sezone vjerovatno necemo centra prelazit
Nema Eze pluca da radi ono što je radio Norvežanin a i Havertz je to bolje radio od Gyokeresa, treba naravno uzet u obzir da nam dvojac u veznom redu igra u leru već dva mjeseca.
-
tomAndJerry
- Kontakt:
Cak ni korneri više nisu ono što su nekad bili 
-
tomAndJerry
- Kontakt:
Nisu samo pluca, fudbalski IQ Odegarda i Havertza (koliko god on bio smotan u nogama) je duplo veci nego ove dvojice.
Znali su kako napraviti presing.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
yebem vam pokoljenja kakvi bolidi
u nedjelju ce tri popiti do 60te
u nedjelju ce tri popiti do 60te
-
tomAndJerry
- Kontakt:
Ovaj Eze je gori od Martinelija, sto je umijece .... brazilac je barem u odbrani nesto uradio.
Sta hocete polufinale pred vratima, a Sporting nije bezveze ekipa pobjedili su Psg u grupnoj
Ovo je veliki uspjeh s obzirom da Arsenal nema neke super zvijezde i nema igraca koji je najbolji na svijetu na svojoj poziciji
Bitan je tim, a klub ce rasti iz godine u godinu
Ovo je veliki uspjeh s obzirom da Arsenal nema neke super zvijezde i nema igraca koji je najbolji na svijetu na svojoj poziciji
Bitan je tim, a klub ce rasti iz godine u godinu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
tomAndJerry
- Kontakt:
Ovaj mali je ili nevjerovatno sebican, ili nema nikakav osjecaj kad treba dodati loptu.
Valjda je ovo prvo, jer to se još nekako moze izbiti iz glave.
Valjda je ovo prvo, jer to se još nekako moze izbiti iz glave.
- Wilshere10
- Kontakt:
Morat ce ovo mnogo bolje protiv Citya.
Finale je naše.
Finale je naše.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Tesko ovo bilo gledat.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.