FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
OLIŽEEEEEEEEEEEE toooooooo rekoh da cemo natrpati frankovce

Pravda za Tyson Furya
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Yebem ga ja pa tako je
- Bayern@heart
- Kontakt:
**** im majku
čamavingu u minken sljedece sezone
Protiv psg mora mora bolje
čamavingu u minken sljedece sezone
Protiv psg mora mora bolje
Gaziiiii g.ovnareeeee Oiliseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zadnja izmjena: Jup, dana/u 15 apr 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya
-
Bundesliga
- Kontakt:
To je to. Ovako kako su igrali drugo poluvrijeme su trebali od početka, neka kruženja, ali daj kontrolu. Ne možeš ostavljati Taha i Upamecana 1 na 1 sa Mbappeom i Viniciusom.
Dobro je, PSG-a ćemo natrpat, boli me briga što su u formi, oni nemaju ovakve brze i kvalitetne igrače u napadu.
Dobro je, PSG-a ćemo natrpat, boli me briga što su u formi, oni nemaju ovakve brze i kvalitetne igrače u napadu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Dobili smo ih sa igracem manje u pola Pariza, sto da ne ponoviti...Bundesliga je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:00To je to. Ovako kako su igrali drugo poluvrijeme su trebali od početka, neka kruženja, ali daj kontrolu. Ne možeš ostavljati Taha i Upamecana 1 na 1 sa Mbappeom i Viniciusom.
Malo Realu sopstvenog lijeka po pičciiii
Da nije bilo Neura pojeli bi ih. Nek razmisli da prepusti SF i Finale Urbigu.
Da nije bilo Neura pojeli bi ih. Nek razmisli da prepusti SF i Finale Urbigu.
Lijepo sam napisao prije dvomeča
Najveca prednost bayerna je sto je Nutella povrijedjen i i tako je i bilo. Ovaj Lunin nije nivo Reala
Arbeoloa nakon prve utakmice dobro poslozio ovaj svoj " union berlin ", vidio da onaj careras nije bek ni za kantonalne lige i zatvorio olisea, koji je ruku na srce u drugom ipak sebi stvorio dvije tri dobre prrilike
Sve u svemu, prolaz je trebao biti i morao biti odlucen u prvoj tekmi
Najveca prednost bayerna je sto je Nutella povrijedjen i i tako je i bilo. Ovaj Lunin nije nivo Reala
Arbeoloa nakon prve utakmice dobro poslozio ovaj svoj " union berlin ", vidio da onaj careras nije bek ni za kantonalne lige i zatvorio olisea, koji je ruku na srce u drugom ipak sebi stvorio dvije tri dobre prrilike
Sve u svemu, prolaz je trebao biti i morao biti odlucen u prvoj tekmi
- bavaracmujo
- Kontakt:
Tacno mi bude zao ove teme kad ordiniraju pljuvaci navijaci, pljuje se sve 85 minuta i onda kao slavimo, koje licemjerstvo.
ovo nije samo prolaz vec i razbijanje psiholoskog pritiska, kad izbacis real to mora biti veliko
Lošije odigrana utakmica, više od očekivanog...ogroman priritisak.
Opet dovoljno da se savlada protivnik.
Ekipa cijelu sezonu ima tu moć da se uvijek vraća i zaslužila je sve da osvoji.
Opet dovoljno da se savlada protivnik.
Ekipa cijelu sezonu ima tu moć da se uvijek vraća i zaslužila je sve da osvoji.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nisam pratio, smijem li pogađati pojedincebavaracmujo je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:03Tacno mi bude zao ove teme kad ordiniraju pljuvaci navijaci, pljuje se sve 85 minuta i onda kao slavimo, koje licemjerstvo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Mentalno nismo pali nakon tri vodstva Reala i to je za svaku pohvalu i konačno pokazali mu.da i dokazali da smo zaista bolji tim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ali onaj tzv.prekrsaj laimera nad diazom i onda gol Arde Vincicu hebem ti sve
Balon d'or Olise !!!!
Cestitam, na kraju ipak zasluzeno 
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Necemo imenovat nikoga al brate moj meni se to gadi, gustaj uzivaj gledaj pojedi nokte svoje opsuj sve je to normalno al pljuvat pa ekipi za koju navijas pa zadnjih 6 minuta sve polizat meni je odvratno.armando je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:05Nisam pratio, smijem li pogađati pojedincebavaracmujo je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:03Tacno mi bude zao ove teme kad ordiniraju pljuvaci navijaci, pljuje se sve 85 minuta i onda kao slavimo, koje licemjerstvo.![]()