Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Ovaj momak je pokazao da nije neka kukavica, toliko ga ljudi pljuju i svasta govore i momak ode prvi puca penal protiv zabara i poslaje Donnarummu po cevape.
Poslje toga odma se gradi u nasoj ekipi euforija.
Svaka cast Benjo
Poslje toga odma se gradi u nasoj ekipi euforija.
Svaka cast Benjo
Gigovic, hadziahmetovic, burnic, Saric. Svi igraju u jacim ligama od Benje I igraju tj standardni suMiranGlasnic je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:28Ako novinarski parmaci pišu članke…kakvi su onda ljudi koji povjeruju napisano u članku..Diadora je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:13Opet trolas. Da li ti mislis da zasluzeno dobija pozive I zbog cega?
Ja tvrdim da ovaj momak ima potencijal I talenat I to Sam tvrdio I kad su ga svi pljuvali ovdje. Nedefinisan je I ne igra jos od zime, poziv nicim nije zasluzio.
Novinarski parmak koji je ovo napisao u clanku tvrdi da je portu Mourinho predlozio benju, hej Mou Koji je trener najveceg rivala.
Ne zna prodana kuja ni slagati Kako treba.nabroj mi veznjake koji zaslužuju ići na Svjetsko…zaslužuje li Hajradinović? Burnić kao veznjak? Je li Bašić zaslužio da ide prije ovog Baraža…igrač iz slabije lige od naše…zaslužuje li Gigović kao vodonoša u Young Boys..koji ništa nije pokazao u dresu reprezentacije…zaslužuje li Šarić…možda Huseinbašić?…zaslužuju li Malić..Gazibegović..Košpo..Hadžikadunić..Radeljić..Mujakić..Baždar, Kulenović? Hoćemo li povesti 3 vezna i ukupno 15 igrača? Ili možda da uradimo onu pametnu i pozovemo ove potencijalne i šakicu srednjoškolaca da iznesu teret Svjetskog?
U normalnim okolnostima tu bi bio I huseinbasic Koji opet dobija minutazu u bundesu.
Gigovic nije vodonosa nego standardan igrac u boysima. U repci nikad nije stavljen na prirodnu poziciju, nego uvijek seljakanje od krila do puluspica pa sad ga guraju i na beka.
Od ovih ostalih sto si nabrojao svi bi bili kandidati osim mujakica i radeljica.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Problem sa Gigovićem je evidentno u tome što je njegov najveći kvalitet u igri bez lopte. On nikako ne može Tahirovića mijenjati.
Upravo zbog ovoga ga moras u sredini upariti sa nekim ko zna kontrolisati tempo, uputiti pas a isto tako pomoci u defanzivi, Hadziahmetovic ili burnic npr.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 apr 2026, 13:38Problem sa Gigovićem je evidentno u tome što je njegov najveći kvalitet u igri bez lopte. On nikako ne može Tahirovića mijenjati.
Mada iskreno nije on ni sa loptom los, znao je prije igrati I playmakera.
Kako god, Tahir Ako misli napredovati u karijeri mora se odluciti jeli dm ili cm i tu se razvijati, u protivnom ce samo stagnirati I nazadovati.
Nije ni u protokolu za današnju tekmu ..
On mora napustiti dansku sto prije jer je evidentno da vise igrati nece
Pa otići će. Nit je on budala da ostaje, nit očito ovima leži i treba.
Generalno Brondby glup izbor kluba. Osim što ti je haman ko kod kuće, bezveze ekipa, nivo Zrinjskog i haman bez ambicije i neke dobre priče.
Generalno Brondby glup izbor kluba. Osim što ti je haman ko kod kuće, bezveze ekipa, nivo Zrinjskog i haman bez ambicije i neke dobre priče.
Pauzira zbog kartona...
Jest ga Barba usro s onim komentarima, za mjesec dana momciluk odigrao 50ak minuta,prvih 11 misaona imenica..
-
Edincapitano
- Kontakt:
Skroz glupi komentari, kao da baraz nikad nece proci, syebao Benju skroz.
Kako god bit ce u prvih 11 na SP i vjerovatno ce otici u bolji klub nego Brondby.
Pa bar je neke pocinjao u prvih 11, ovako mu je udaren zadnji ekser u kovceg. Na stranu to sve,momak je u belaju,i potrebno je da se dozove sto prije i skonta sta ce od karijere
- Beduin
- Kontakt:
A i Brondby je talasika, nista posebno igra pa da covjek kaze kako Benjo ovdje nema mjesta. Evo i sad gube na svom terenu i ubise ih ljudi.
Smijem se kladiti da i sam Tahirovic nema neke motivacije ovdje u ovakvoj ligi i razvojem svoje karijere, a sto je opet sam sebi kriv najvise. Umjesto da je ginuo kad je bio u samom vrhu, a ne kad ga se vucara ko pomiju po ovim smijesnim ligama.
Smijem se kladiti da i sam Tahirovic nema neke motivacije ovdje u ovakvoj ligi i razvojem svoje karijere, a sto je opet sam sebi kriv najvise. Umjesto da je ginuo kad je bio u samom vrhu, a ne kad ga se vucara ko pomiju po ovim smijesnim ligama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na tvoju žalost i muku imaju u sredini i Šunjić i Bašić.Diadora je napisao/la: ↑16 apr 2026, 00:13Gigovic, hadziahmetovic, burnic, Saric. Svi igraju u jacim ligama od Benje I igraju tj standardni suMiranGlasnic je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:28Ako novinarski parmaci pišu članke…kakvi su onda ljudi koji povjeruju napisano u članku..Diadora je napisao/la: ↑15 apr 2026, 21:13
Opet trolas. Da li ti mislis da zasluzeno dobija pozive I zbog cega?
Ja tvrdim da ovaj momak ima potencijal I talenat I to Sam tvrdio I kad su ga svi pljuvali ovdje. Nedefinisan je I ne igra jos od zime, poziv nicim nije zasluzio.
Novinarski parmak koji je ovo napisao u clanku tvrdi da je portu Mourinho predlozio benju, hej Mou Koji je trener najveceg rivala.
Ne zna prodana kuja ni slagati Kako treba.nabroj mi veznjake koji zaslužuju ići na Svjetsko…zaslužuje li Hajradinović? Burnić kao veznjak? Je li Bašić zaslužio da ide prije ovog Baraža…igrač iz slabije lige od naše…zaslužuje li Gigović kao vodonoša u Young Boys..koji ništa nije pokazao u dresu reprezentacije…zaslužuje li Šarić…možda Huseinbašić?…zaslužuju li Malić..Gazibegović..Košpo..Hadžikadunić..Radeljić..Mujakić..Baždar, Kulenović? Hoćemo li povesti 3 vezna i ukupno 15 igrača? Ili možda da uradimo onu pametnu i pozovemo ove potencijalne i šakicu srednjoškolaca da iznesu teret Svjetskog?
U normalnim okolnostima tu bi bio I huseinbasic Koji opet dobija minutazu u bundesu.
Gigovic nije vodonosa nego standardan igrac u boysima. U repci nikad nije stavljen na prirodnu poziciju, nego uvijek seljakanje od krila do puluspica pa sad ga guraju i na beka.
Od ovih ostalih sto si nabrojao svi bi bili kandidati osim mujakica i radeljica.
Glory Glory Man United
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Evo čitam ako ne bude kakva ponuda, ide na posudbu Aalborg 
Jučer bez nastupa
Zato mu je u repci prvih 11 zagarantovan. Nadam se da Barba nece i dalje biti tvrdoglav u vezi njega. Mnogi od euforije i penala vec zaboravljaju da je Tahirovic konstantno najslabiji igrac na terenu. On je toliko bio los protiv Walesa da ni Barba nije mogao da ga opravda i opet stavi u prvih 11 protiv Italije. Ne znam odakle mu toliki kredit.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], BiH26, kraljttbvb, Micron, random11 i 47 gostiju.