Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Na stranu sve ali ovaj sudija večeras je odsudio za qrac.
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko je ovo dobra ekipa koja je samo lose vodjenja govori i da smo i dalje tu negdje u vrhu iako igramo lose 2 mjeseca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Postoji bolji igrac od Ricea na njegovoj poziciji?NoDi80 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 22:42Sta hocete polufinale pred vratima, a Sporting nije bezveze ekipa pobjedili su Psg u grupnoj
Ovo je veliki uspjeh s obzirom da Arsenal nema neke super zvijezde i nema igraca koji je najbolji na svijetu na svojoj poziciji
Bitan je tim, a klub ce rasti iz godine u godinu
Bitno je April izgurati, daleko najgori mjesec u Arteta eri, prosjek pobjeda na nekih četrdesetak posto.feniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:05Koliko je ovo dobra ekipa koja je samo lose vodjenja govori i da smo i dalje tu negdje u vrhu iako igramo lose 2 mjeseca
Šta je s Timberom i Sakom, kad se očekuje povratak na teren?
- Wilshere10
- Kontakt:
Timber je drugi najbitniji igrac ove ekipe. Rekao sam kad se povrijedio da smo osakaćeni na desnom boku.chily-rz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:09Bitno je April izgurati, daleko najgori mjesec u Arteta eri, prosjek pobjeda na nekih četrdesetak posto.feniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:05Koliko je ovo dobra ekipa koja je samo lose vodjenja govori i da smo i dalje tu negdje u vrhu iako igramo lose 2 mjeseca
Šta je s Timberom i Sakom, kad se očekuje povratak na teren?
Kad god vidim Bijelog u postavi znam da primamo gol po toj strani, sreća pa se Hincapie vratio, brat svaki put pogine na terenu.Wilshere10 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:11Timber je drugi najbitniji igrac ove ekipe. Rekao sam kad se povrijedio da smo osakaćeni na desnom boku.chily-rz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:09Bitno je April izgurati, daleko najgori mjesec u Arteta eri, prosjek pobjeda na nekih četrdesetak posto.feniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:05Koliko je ovo dobra ekipa koja je samo lose vodjenja govori i da smo i dalje tu negdje u vrhu iako igramo lose 2 mjeseca
Šta je s Timberom i Sakom, kad se očekuje povratak na teren?![]()
Prvi put u historiji kluba drugo polufinale za redom a navijači su u fazonu da je ovo nikad gori Arsenal. Tačno poželi čovjek zbog takvih da se vrate dani kad smo kontra Swansea igrali tika taku a od Bayerna primali deset komada u dvije utakmice pa nek ide sve u qrac krasni.
Prosli smo u polufinale zahvaljujuci jednoj sansi koja je pretvorena u pogodak u 180 minuta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj Sporting je pregazio City prošle sezone na Etihadu, nije da smo igrali sa nekim amaterima. Večeras se nisu otvorili do zadnje minute, imali su 0,29 xG, za koji qrac da se rizikuje ako to već oni ne žele?
Ovoj ekipi treba samo da osvoje napokon nešto bitno i da se riješe tog pritiska i vjerujem da bi to onda izgledalo dosta drugačije.
- AshburtonG
- Kontakt:
Zbog takvih kao ti i nemamo preko 20 godina titulu. Pricamo o jednom od najvecih i najprecenijih klubova svijeta, ako si zaboravio.chily-rz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:38Prvi put u historiji kluba drugo polufinale za redom a navijači su u fazonu da je ovo nikad gori Arsenal. Tačno poželi čovjek zbog takvih da se vrate dani kad smo kontra Swansea igrali tika taku a od Bayerna primali deset komada u dvije utakmice pa nek ide sve u qrac krasni.
Mi smo najveći klub koji nikad nije osvojio ligu prvaka, to ti mogu priznati. Boli me qrac kakva je igra ako će na kraju se uzeti liga ili liga prvaka ali isto tako nisam ni toliko naivan da mislim da će neki novi random trener preko noći napraviti čudo i promjeniti luzerski mentalitet i uz to igrati najljepši fudbal na svijetu. To što pojedinci misle da je riješenje dovesti Fabregasa i da će titule doći same od sebe govori o njihovom nepoznavanju ove igre i Arsenala kao kluba.AshburtonG je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:57Zbog takvih kao ti i nemamo preko 20 godina titulu. Pricamo o jednom od najvecih i najprecenijih klubova svijeta, ako si zaboravio.chily-rz je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:38Prvi put u historiji kluba drugo polufinale za redom a navijači su u fazonu da je ovo nikad gori Arsenal. Tačno poželi čovjek zbog takvih da se vrate dani kad smo kontra Swansea igrali tika taku a od Bayerna primali deset komada u dvije utakmice pa nek ide sve u qrac krasni.
Šta je onda riješenje u ovom trenutku ? Sačekati još dvije sezone da se ova ekipa raziđe pa da opet nabacamo polovnjaka i borimo se za ligu prvaka?
Volio bi da mi elaboriraš riješenje ali duže od pet rečenica.Ukoliko nisi primjetio mi sa boljim igračima igramo sve gori nogomet što meni koji sam volio pogledati i Stoke I West Ham nije toliko problem koliko to da ne možemo nikome stvoriti šansu.Pogledaj igru iz prve dvije sezone i sada,rezultati su otprilike jednaki a platni rang i rotacija podignuti za 300%
Volio bi da mi elaboriraš riješenje ali duže od pet rečenica.Ukoliko nisi primjetio mi sa boljim igračima igramo sve gori nogomet što meni koji sam volio pogledati i Stoke I West Ham nije toliko problem koliko to da ne možemo nikome stvoriti šansu.Pogledaj igru iz prve dvije sezone i sada,rezultati su otprilike jednaki a platni rang i rotacija podignuti za 300%
-
Invincibles14
- Kontakt:
A price ybt da je Sporting pregazio nekog nekad, de mani se. Kljucno je da igramo za qurac i da je ovo uzas. Ko da je neko sihre bacio na njih zadnji mjesec dva. Zadnja tekma koji je valjala je bila mozda protiv Spursa, ali oni nisu ni neki primjer.
SSj4 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 01:32Šta je onda riješenje u ovom trenutku ? Sačekati još dvije sezone da se ova ekipa raziđe pa da opet nabacamo polovnjaka i borimo se za ligu prvaka?
Riješenje je da navijači stanu iza kluba i ekipe do kraja sezone i prestanu grickati nokte na tribinama dok ih dvije hiljade navijača Bournemoutha nadglasava čitavu utakmicu. Rješenje je da bar navijači ovog kluba prestanu pljuvati po ekipi i unositi negativnu energiju ako to već radi ostatak Engleske fudbalske javnosti. Riješenje je pokazati vjeru u ekipu ako se već ne vjeruje menadžeru.
Nisam ja taj koji odlučuje o sudbini Artete nit će me pogoditi ako dobije otkaz na kraju sezone ali dok ista traje ostaje da vjerujem da su sposobni osvojiti ligašku titulu i ligu prvaka.
Naravno, možemo i plakati, pljuvati i kidisati do kraja sezone ali to neće promjeniti ništa. Možemo i promjeniti pet menadžera u sezoni i boriti se za opstanak sa Totenhemom koji nije potrošio ništa manje od Arsenala ali ni to se neće desiti ove sezone.
Ako je išta ovaj klub imao zadnjih 20 godina to je podrška navijača.Ismijavani smo svuda godinama jer smo se borili i slavili ulazak u ligu prvaka,dizali svoje igrače i kada su očito oni bili ti koji kiksaju,ne zalažu se dovoljno i bivaju natrpani više puta po 4-5 razlike.Klub je kod navijača imao neviđeni kredit koji je u rangu klubova poput Hajduka i Marsiellea gdje taj dio ide onkraj racionalnog.To što na svom stadionu imamo teatar publiku to je problem skoro svih klubova osim Liverpoola i Crystal Palacea i tu ne možemo ništa.Naši "ultrasi" kada gostuju također znaju biti glasniji od drugih,taj dio je što se engleske lige tiče izgubljen.chily-rz je napisao/la: ↑16 apr 2026, 01:54SSj4 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 01:32Šta je onda riješenje u ovom trenutku ? Sačekati još dvije sezone da se ova ekipa raziđe pa da opet nabacamo polovnjaka i borimo se za ligu prvaka?
Riješenje je da navijači stanu iza kluba i ekipe do kraja sezone i prestanu grickati nokte na tribinama dok ih dvije hiljade navijača Bournemoutha nadglasava čitavu utakmicu. Rješenje je da bar navijači ovog kluba prestanu pljuvati po ekipi i unositi negativnu energiju ako to već radi ostatak Engleske fudbalske javnosti. Riješenje je pokazati vjeru u ekipu ako se već ne vjeruje menadžeru.
Nisam ja taj koji odlučuje o sudbini Artete nit će me pogoditi ako dobije otkaz na kraju sezone ali dok ista traje ostaje da vjerujem da su sposobni osvojiti ligašku titulu i ligu prvaka.
Naravno, možemo i plakati, pljuvati i kidisati do kraja sezone ali to neće promjeniti ništa. Možemo i promjeniti pet menadžera u sezoni i boriti se za opstanak sa Totenhemom koji nije potrošio ništa manje od Arsenala ali ni to se neće desiti ove sezone.
Red je došao da navijači pokažu svoje nezadovoljstvo nakon nekoliko neiskorištenih prilika za osvajanje titule u ligi.Mi smo sada već treći put u poziciji da odlučujemo sami o sebi i da nam to polako izmiče iz ruku čisto odlukama iste osobe a to je Arteta.
Mi smo pola udarca udaljeni od toga da Zubimendi i Rice koji igraju na 40% jer su izraubani i načeti moraju na duži odmor,u djelu sezone kada se nama sve lomi i kada smo najtanji na njihovim pozicijama od početka sezone,Arteta ni jednog trena nije uvodio u aktivniju rotaciji Norgaarda koji je došao kao kapiten jednog premierligaša.Ukoliko se njima nešto desi mi na teren šaljemo čovjeka koji će kroz utakmice hvatati formu dok mi ispadamo od Sotona i sličnih.Ta ista rotacija je bila problem i sa Ezeom poslije Aston Ville gdje svi znamo da je to igrač kojem treba kontinuitet igara.Trener ga ignorira a na posudbu šalje Nwanerija koji nam "ne treba" pa sada tu imamo momka koji trenira između velikog odmora i matematike.
Neki spominju to da su igrači imali xy odmora a izgledaju isto što ima svoje objašenjenje akumuliranog umora.Cijeli život od 7. osnovne radio sam u šumariji i poljoprivredi općenito,utovario sam balvana i vreća što netko neće vidjeti za života i točno razumijem Ricea kada govori o tome da ne osjeća noge od treninga do treninga.Ti se možeš odmoriti i deset dana a da se svako jutro osjećaš jednako slomljeno.Tijelo pamti i naplati sve s vremenom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Chilly brate dragi u 5 utakmica imamo jednu pobjedu, igra je ni za šta, zabili 3 gola u tom vremenskom razdoblju a primili 6, ispali iz dva kupa a u jednom nas je dobio prosječni drugoligaš. Na čemu ti temeljiš toliko optimizma?
Ako ovi navijači nisu uz klub i ekipu onda ne znam ko je, pa godinama se trpe mentalni raspade od marta pa na dalje, ljudi su pobudalili više.
Ako ovi navijači nisu uz klub i ekipu onda ne znam ko je, pa godinama se trpe mentalni raspade od marta pa na dalje, ljudi su pobudalili više.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sad ispade navijaci krivi za ovaj horor? E jbg
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja sam vjernik čovjek, vjerujem, ako je to grijeh tražite od Admina da me banuje. Da ne vjerujem prestao bi pratiti ovaj klub i završena priča a prestat ću ako Arsenal ne osvoji jedan od dva preostala trofeja a Arteta ostane na klupi istog, što se mene tiče ova sezona je biti ili ne biti za njega a mislim da i vlasnici ovog kluba imaju taj stav.
Naravno, ne mogu gledati ni toliko crno ako smo već u igri za dva najveća trofeja koji se mogu osvojiti. Ne mogu ni pljuvati po ekipi koja još uvijek nema poraza u ligi prvaka ove sezone i govoriti da nemaju šanse da osvoje istu. Naravno da igra nije na nivou ali isto tako zašto da ne vjerujem da ekipa koja je rutinirala Bayerna na Emiratesu i razbila Atletiko na istom ne može to opet uraditi, odnosno podignuti svoj nivo igre.
Navijače ovog kluba ću uvijek prozivati kad se ponašaju kao pozorišna publika, fudbal bez emocija i strasti ne vrijedi ništa, na žalost u posljednje vrijeme to se ne vidi ni na terenu ni na tribinama, s obzirom da sam dugo vremena neko ko gleda fudbal uživo tačno znam koliko navijači mogu biti prevlast na terenu, kad je ambijent vrhunski to se odražava na ekipu, ako je na tribinama nervoza to se opet preslika na teren.
Ovaj klub pratim jako dugo, dovoljno dugo da znam da se mentalitet šampiona izgubio davno prije Artete i da nikad jedan čovjek ne može biti kriv za sve loše niti zaslužan za sve dobro.
Naravno, ne mogu gledati ni toliko crno ako smo već u igri za dva najveća trofeja koji se mogu osvojiti. Ne mogu ni pljuvati po ekipi koja još uvijek nema poraza u ligi prvaka ove sezone i govoriti da nemaju šanse da osvoje istu. Naravno da igra nije na nivou ali isto tako zašto da ne vjerujem da ekipa koja je rutinirala Bayerna na Emiratesu i razbila Atletiko na istom ne može to opet uraditi, odnosno podignuti svoj nivo igre.
Navijače ovog kluba ću uvijek prozivati kad se ponašaju kao pozorišna publika, fudbal bez emocija i strasti ne vrijedi ništa, na žalost u posljednje vrijeme to se ne vidi ni na terenu ni na tribinama, s obzirom da sam dugo vremena neko ko gleda fudbal uživo tačno znam koliko navijači mogu biti prevlast na terenu, kad je ambijent vrhunski to se odražava na ekipu, ako je na tribinama nervoza to se opet preslika na teren.
Ovaj klub pratim jako dugo, dovoljno dugo da znam da se mentalitet šampiona izgubio davno prije Artete i da nikad jedan čovjek ne može biti kriv za sve loše niti zaslužan za sve dobro.
- Wilshere10
- Kontakt:
Tebra, ja kao veliki fudbalski znalac predviđam da će Arteta ostati na klupi, osvojio ili ne.
Uprskao je ligu ali nista tu nije gotovo. U ligi prvaka smo dobili idealnog protivnika. Nije svako tako crno ali bi moglo biti.
Uprskao je ligu ali nista tu nije gotovo. U ligi prvaka smo dobili idealnog protivnika. Nije svako tako crno ali bi moglo biti.
Bosna na SP, Čelik na putu povratka u najjači rang, iz moje perspektive loptanje ove sezone je bilo uspješno bez obzira na ishod Arsenalove sezone.Wilshere10 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 11:26Tebra, ja kao veliki fudbalski znalac predviđam da će Arteta ostati na klupi, osvojio ili ne.
Uprskao je ligu ali nista tu nije gotovo. U ligi prvaka smo dobili idealnog protivnika. Nije svako tako crno ali bi moglo biti.![]()
Druga je stvar što fakat ne mogu još jednu sezonu pratiti Artetin Arsenal koji puca po šavovima kad je najbitnije, ne vidim da će s njim iduće sezone biti bilo šta bolje ako se iz ove izadje kao potpuni gubitnik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.