Na kraji ce bit genericni neki plavi
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Rekao je da se dres čuva od ljudi koji hoce da ga iskoriste kako ne treba, da naštete reprezentaciji.
Da ne misli na ove izjave što nekim smeta ljiljan i što hoće dres u plavo žutim bojama. Kontam, da li je moguće da stavi ljiljane i jos je rekao drasticna razlika?
Da ne misli na ove izjave što nekim smeta ljiljan i što hoće dres u plavo žutim bojama. Kontam, da li je moguće da stavi ljiljane i jos je rekao drasticna razlika?
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ovo ko da su se 3 power rangersa spojila u jednog.
Ma sumnjam. Štite dres od kopiranja, tj. “pijačara”, da se ne zasiti tržište do SP-a i da im prodaja ne bi dolazila u pitanje. Pijačara, kopija će uvijek biti i to će raja vazda kupovati. Ko može sebi priuštiti originalni dres, kupit će ga, makar izašao dan nakon utakmice s Italijom, i neće ni razmišljati o fejkovima.random11 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 00:04Rekao je da se dres čuva od ljudi koji hoce da ga iskoriste kako ne treba, da naštete reprezentaciji.
Da ne misli na ove izjave što nekim smeta ljiljan i što hoće dres u plavo žutim bojama. Kontam, da li je moguće da stavi ljiljane i jos je rekao drasticna razlika?![]()
Ako si već stavio polumjesec onda je valjda red da tu budu križ, krst i crvena zvijezda petokraka plus romski točak i davidova zvijezda.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci da sumiramo:
Da se ne bi uvrijedili ljudi koji mrze ovu drzavu i reprezntaciju i koje svakako ne zanima dres naprimjer, mi smo odabrali nadimak koji nema veze ni sa cim i sad i dresove pravimo u istom fazonu da vec spomenuti se ne bi naljutili?
Nivo manjka samopostovanja level ekspert
Da se ne bi uvrijedili ljudi koji mrze ovu drzavu i reprezntaciju i koje svakako ne zanima dres naprimjer, mi smo odabrali nadimak koji nema veze ni sa cim i sad i dresove pravimo u istom fazonu da vec spomenuti se ne bi naljutili?
=\_1921_/=
-
MostarReds22
- Kontakt:
Plot : te iste boli ona stvar i za nama i za dresom, al rto sto da ne iskoristimo priliku i jos jednom im se naguzimo da nas nabiju nogom u guzicu. Kao da ce ijedan hrvat ili srbin uzeti dres reprezentacije pa da se njima adaptiramo.invincible1921 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 00:23Znaci da sumiramo:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prije svega je mislio na kopije, da se sacuva profit za vicinu kuju iz zmajeva tacka ba, a dobro ce proci i firma iz RSrandom11 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 00:04Rekao je da se dres čuva od ljudi koji hoce da ga iskoriste kako ne treba, da naštete reprezentaciji.
Da ne misli na ove izjave što nekim smeta ljiljan i što hoće dres u plavo žutim bojama. Kontam, da li je moguće da stavi ljiljane i jos je rekao drasticna razlika?![]()
Ali frajer svakako ne zna gdje udara, na pitanje sta misli o tome da su vec rasprodati dresovi iako niko ne zna kako izgledaju, covjek pocinje odgovor time da misli da to nije zbog njega, jer nije neki mega poznati dizajner, ok bruda, niko to nije ni mislio
Don't believe the hype.
-
General505
- Kontakt:
Ma kakav ljiljan nista od toga, ne smije to, naravno da smo mi svi ta simbole ljiljana i mogao bi se najljepsi dres na svijetu napraviti s motivom liljanaProfesor je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:36Okaci razlicitosti macku o rep... Sve istinske patriote slazu se oko ljiljana. Nezavisno od "razlicitosti".General505 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 23:24Koliko je pametovo kad je najavljivao da ce spektakt napraviti sad odjednom prica u javnosti poput pi..ce neke, presipanje iz supljeg u prazno ma da je ciljano malo rezervisan
Samo mi nije jasno kako on te neke nase razlicitosti planira prenijeti na dres a opet da to raji bude jasno a ne da gledamo kao telad a nemamo pojma o poenti sadzraja dresa
Jer samo je te razlicitosti spominjao nista vise
Ljiljani su bosanski!
Sto napisa @emir kakve covjek razlicitosti spominje valjda treba nesto da nas ujedinjuje i ne znam kako te razlicitosti mislie predociti na dresu i samo da ne bude da se desi kao sto kaze da nije dorastao zadatku ovaj stambolija
-
General505
- Kontakt:
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ovo mi je ok iskreno jos bi ostavio onog zmaja na podlozi kao na sadasnjem dresu.General505 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 01:44
Meni bi ovaj dres bio top, samo umjesto tih zvjezdicaa bi stavio neku nijansu kao traku na kojoj bi bilo nesto ispisano sto bi asociralo na staro bosansko pismo mislim da je neko vec slicno stavljao nesto
Doduse gledajuci njegove dresove koje Zelji dizajnirao ono me je meni kicasto pravo. Lik voli sare.
Ne bi se iznenadio da vidim neka tri kvadrata ba prsima sa zvjezdicama ispod.
Jeste mali s predrasudama al pogledaj mu stil oblacenja i mozes zakljuciti na kojem je nivou stilistika dizajna .
Argument za neobjavljivanje dizajna pada u vodu jer dresova vise do svjetskog nece mozda biti s tim nikakva steta od kopija. A poslije svjetskog ionako ce biti kopijaaa.
Sve skupa neprofesialno totalno.
Al eto prvi cu biti ovdje biti ovdje ako dizajn bude top da se izvinem.
Sta je pozitivno sto nemamo ono adidasovo generic, ili one pumine vrece od dresova
evo nekoliko njegovih dizajn koncepta:
ne bi trebalo biti toliko lose
ne bi trebalo biti toliko lose
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Jednostavna računica, dres ce biti najmanje 100 KM (sto je prejeftino, jer dres hrvatske ili njemacke sa imenom je 100 eura, nema veze sto na njemu pise adidas ili nike a kod nas kelme, opet je drasticna razlika u cijeni) ako hiljadu ljudi bude sprijeceno da kupi kopiju dresa BiH i umjesto toga moraju kupiti original Kelme dres, zar to nije vec 100 000 KM... Taj argument zbog kopija je vise nego dobarMostarNeretva je napisao/la: ↑16 apr 2026, 03:11Ovo mi je ok iskreno jos bi ostavio onog zmaja na podlozi kao na sadasnjem dresu.General505 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 01:44
Meni bi ovaj dres bio top, samo umjesto tih zvjezdicaa bi stavio neku nijansu kao traku na kojoj bi bilo nesto ispisano sto bi asociralo na staro bosansko pismo mislim da je neko vec slicno stavljao nesto
Doduse gledajuci njegove dresove koje Zelji dizajnirao ono me je meni kicasto pravo. Lik voli sare.
Jeste mali s predrasudama al pogledaj mu stil oblacenja i mozes zakljuciti na kojem je nivou stilistika dizajna .
Argument za neobjavljivanje dizajna pada u vodu jer dresova vise do svjetskog nece mozda biti s tim nikakva steta od kopija. A poslije svjetskog ionako ce biti kopijaaa.
Sta je pozitivno sto nemamo ono adidasovo generic, ili one pumine vrece od dresova
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Ma i ova šapa je ko za ****
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Majstore opet da pojasnim logiku. Prije svjetskog niko nece moci kupiti original , jer ga nema!!SWOT je napisao/la: ↑16 apr 2026, 03:54Jednostavna računica, dres ce biti najmanje 100 KM (sto je prejeftino, jer dres hrvatske ili njemacke sa imenom je 100 eura, nema veze sto na njemu pise adidas ili nike a kod nas kelme, opet je drasticna razlika u cijeni) ako hiljadu ljudi bude sprijeceno da kupi kopiju dresa BiH i umjesto toga moraju kupiti original Kelme dres, zar to nije vec 100 000 KM... Taj argument zbog kopija je vise nego dobarMostarNeretva je napisao/la: ↑16 apr 2026, 03:11Ovo mi je ok iskreno jos bi ostavio onog zmaja na podlozi kao na sadasnjem dresu.General505 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 01:44
Eto mi smo od svih normalnih zemalja u svijetu izmislili neku ekstra logiku da krijemo dres !!!
Evo reci cu ti za sebe . U nedostatku originala cu cijelu porodicu opremiti u maice sa BH motivima.
To da ce Kelme uzimati mnogo manje za original dresa u to sumnjam al ne baratam detaljima tako moguce.
Nije ovo nesto od velike vaznosti originalan dres billo kakav mi je bolji od generika velikih marki. Al eto cisto onako malo razmjenja misljenja. Neka nas na svjetskom pa makar u bijelim podkosuljama igrali.
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 16 apr 2026, 06:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nemoj pojašnjavati živ bioMostarNeretva je napisao/la: ↑16 apr 2026, 05:45Majstore opet da pojasnim logiku. Prije svjetskog niko nece moci kupiti original , jer ga nema!!SWOT je napisao/la: ↑16 apr 2026, 03:54Jednostavna računica, dres ce biti najmanje 100 KM (sto je prejeftino, jer dres hrvatske ili njemacke sa imenom je 100 eura, nema veze sto na njemu pise adidas ili nike a kod nas kelme, opet je drasticna razlika u cijeni) ako hiljadu ljudi bude sprijeceno da kupi kopiju dresa BiH i umjesto toga moraju kupiti original Kelme dres, zar to nije vec 100 000 KM... Taj argument zbog kopija je vise nego dobarMostarNeretva je napisao/la: ↑16 apr 2026, 03:11
Ovo mi je ok iskreno jos bi ostavio onog zmaja na podlozi kao na sadasnjem dresu.
Eto mi smo od svih normalnih zemalja u svijetu izmislili neku ekstra logiku da krijemo dres !!!
Evo reci cu ti za sebe . U nedostatku originala cu cijelu porodicu opremiti u maice sa BH motivima.
To da ce Kelme uzimati mnogo manje za original dresa u to sumnjam al ne baratam detaljima tako moguce.
Na kraju ko da gledam, nosit cu svoj stari dres od Legea kad budemo igrali 
Pisaj ga, neozbiljno sve uradjeno, kao i deal sa Adidasom pred samo prvenstvo onda.
Pisaj ga, neozbiljno sve uradjeno, kao i deal sa Adidasom pred samo prvenstvo onda.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
FerdinandF
- Kontakt:
I meni se svidja, sa žutim čarapama.General505 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 01:44
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.