Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Re: Champions League 2025/26
Lider Engleske,Njemacke i Francuske, te treceplasirana ekipa Spanije.
Mislim da ce Atletico ovo osvojiti.U kosturu sve ekipe koje stilom igre njima nisu nista novo.
PSG - Bayern nadam se run and gun.Obe ekipe su odlicne naprijed,PSG stabilniji nazad i jaci po stranama.
Mislim da ce Atletico ovo osvojiti.U kosturu sve ekipe koje stilom igre njima nisu nista novo.
PSG - Bayern nadam se run and gun.Obe ekipe su odlicne naprijed,PSG stabilniji nazad i jaci po stranama.
Svakom neutralnom navijacu je drago vidjet da madridski cigani ispadaju, ako nista zbog vinisjusa. Onakvog majmuna fudbalski svijet nije vidio, a tesko da ce i u buducnosti.
Nadam se da ce bayern ili psg uzet na kraju trofej. Steta sto to nije finale.
Nadam se da ce bayern ili psg uzet na kraju trofej. Steta sto to nije finale.
1946-1987
- Shategabri
- Kontakt:
Druze, branis real ovdje ko da ti platu daju svakog prvog. Ohladi.
1946-1987
Pa dodju neki i pisu zalutao Arsenal u polufinale
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam šta je problem, postavio sam ti pitanje, tvoja stvar hoćeš odgovoriti ili nećeš.
Nema potrebe da se tu nešto brecaš.
Nema potrebe da se tu nešto brecaš.
Koševo Zapad
Odlična utakmica. Sudac nažalost nije bio na nivou. Real se žali na suđenje jer je ispao al po meni više razloga ima Bayern. Drugi gol nepostejeći faul, treći gol čist faul Rudigera na Stanišiću, crveni za Real se ne daje u ovakvim utakmicama. Ponašanje Viniciusa sramotno
audere est facere!
- Shategabri
- Kontakt:
Samo što je žalosno što nitko ne uzima u obzir taj tim u okvirima fudbalske predstave, čarolije i duha. Tim kao da ne postoji
- Shategabri
- Kontakt:
Pored spektakla u Madridu i Minhenu, ove druge dvije utakmice ko da se nisu ni igrale.
Isto bi bilo i da se isti dan igraju polufinalne utakmice, fokus bi bio na PSG-Bayern.
Isto bi bilo i da se isti dan igraju polufinalne utakmice, fokus bi bio na PSG-Bayern.
Koševo Zapad
Bayo nikad nije bio ciganski klub i ne možete reći da ste ispali na ciganluk. Čak i zadnji napad i golčina Olisea je dokaz tome.
Dobili ste poklona od igrača Bayerna na ime "Real Madrid" više nego što ste zaslužili i niste uspjeli. Sad mi je jasno kako i zašto je City isprašen od Reala.
Dobili ste poklona od igrača Bayerna na ime "Real Madrid" više nego što ste zaslužili i niste uspjeli. Sad mi je jasno kako i zašto je City isprašen od Reala.
Čestitke Marcinjaku i sudijskoj organizaciji. U fer uslovima, bauštela nema šanse.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Mislim na drugi. Prvi zuti je dovoljan da ga isamaraju svi u svlacionici. Al ovaj drugi, vazda se to malo tolerise sa drugim kartonom osim ako je to bas neki lud start.
Ovo niko nije znao jel zbog starta ili ponasanja poslije.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Shategabri
- Kontakt:
Valjda je upravo u tome veličina Reala što svi u startu napune gaće bez obzira ko igra za taj Real Madrid.coelho41 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 08:42Bayo nikad nije bio ciganski klub i ne možete reći da ste ispali na ciganluk. Čak i zadnji napad i golčina Olisea je dokaz tome.
Jedini ciganluk je bio na onoj minuti šutnje.
Ostalo...nema se tu šta prigovarati, pobili se momački i to je to
Koševo Zapad
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ovo sinoc je Realov najveci uspjeh u zadnje dvije godine. Uspjeli su nekome od top ekipa dati 3 gola,jest da su primili 4,ali hajde. Bolje nego 4-0,5-1 i slicno s Barcom.
Nego, natezao je sudija Realu sinoc,budimo realni. Arda iz slobodnog - nepostojeci faul,Mbappe gol - faul Rudigera nad Stanisicem. Evo nek mi neko navede gdje je sinoc sudija pogurao Bayern...
Prvi zuti Camija opravdan, drugi zuti blago pretjeran jer je cetvrtginale Lige prvaka i glup nacin za uspasti,ali da je bilo elemenata,jest. Lopta se poslije zvizduka ne dira,on je jos par puta nogom gurnuo,pa uzeo u ruke... To jeste zuti karton,a njegov maler je bio taj sto je imao vec jedan.
Nego, natezao je sudija Realu sinoc,budimo realni. Arda iz slobodnog - nepostojeci faul,Mbappe gol - faul Rudigera nad Stanisicem. Evo nek mi neko navede gdje je sinoc sudija pogurao Bayern...
Prvi zuti Camija opravdan, drugi zuti blago pretjeran jer je cetvrtginale Lige prvaka i glup nacin za uspasti,ali da je bilo elemenata,jest. Lopta se poslije zvizduka ne dira,on je jos par puta nogom gurnuo,pa uzeo u ruke... To jeste zuti karton,a njegov maler je bio taj sto je imao vec jedan.
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 16 apr 2026, 09:13, ukupno mijenjano 3 puta.
To je totalna glupost. Činjenica jest da je progledao rudigeru kroz prste, jer da nije imao žuti, 100% bi dobio za onaj start na liniji na musiali. S tim da je tu rudiger dobro prosao i zbog svoje reputacije. A tu reputaciju nema Camavinga i s tim se vidi da je krele kada onakvu glupost radi 5 minuta prije kraja. Svi obrću tezu i krive sudiju što je postupio po pravilima jer je tobože 1/4 finala lp, a ne krive krelca koji je provocirao i odugovlačio s loptom, pogotovo jer je prije toga bio 2 puta upozoren. Malo li mu je, pa je sudija kriv.
Pravda za flash-a!!!
Pa dobro, necu ja nametati nikome da navija za Arsenal.
Samo je glupost velika reci za ekipu koja je ostvarila svih 8 pobjeda u grupnoj fazi i koja jos uvijek nije porazena, da su zalutali u polufinale. Istina, igra je kao mudo marjanovo, ali sta ces. Argeta ne zna bolje nazalost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pune gaće od mocnog reala( citaj union berlin), koji ne izlazi iz 16 metara dvije pune utakmice
gurni loptu vinicijusu i kornjaci pa sta urade , urade
ako vodis, valjaj se zadrzavaj loptu,ako gubis ganjaj sudiju , galami, probaj na galamu,psuj dobacuj i ljuti se
Mocni silni real madrid.
broj trofeja 2026 godine .... Krompir
gurni loptu vinicijusu i kornjaci pa sta urade , urade
ako vodis, valjaj se zadrzavaj loptu,ako gubis ganjaj sudiju , galami, probaj na galamu,psuj dobacuj i ljuti se
Mocni silni real madrid.
broj trofeja 2026 godine .... Krompir
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.