FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Treba li Neuer ostati još jednu godinu

1) Da
14
45%
2) Ne
11
35%
3) Svejedno
6
19%

Ukupno glasova: 31

Lewy21
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Lewy21 » 16 apr 2026, 01:08

Ne samo da je zaslužena pobjeda, nego bi po meni bila velika nepravda za fudbal da se i ovaj put Real provukao, a teško mi je opisati koliko sam bio uvjeren u to na poluvremenu, jednostavno je sve vodilo prema tome, već viđeno mnogo puta. Nije Bayern još ni blizu klempe, tek sad ono najteže dolazi, ali je neopisiv osjećaj konačno razbit sve ove baksuzluke sa Realom.

Da budem iskren, nisam Real otpisao ni poslije gola Diaza, msm ko će ti garantovat da neće nešto nafakaši uvalit u gol...

Kontam da su šanse fifti - fifti sa PSG-om, šta bude bude, teško da će mi išta umanjit prvo izbacivanje Reala nakon 2012. Bio je više i red. Također smatram da je red da se Bayern izjednači sa Milanom po broju osvojenih Liga prvaka, ali ne bih se zalijetao. Čak i u slučaju prolaska u finale, teško je išta garantirati protiv one Choline ciganije. Ali konačno, za razliku od prethodnih sezona, Bayern ima ekipu u koju se može vjerovati i ova utakmica je to dokazala.

Mislim da sam ovdje prestao pisat, iako sam i dalje pratio sve naravno, upravo poslije prošlog nafakaškog provlačenja Reala, samom sam se sebi gadio sa crnjačenjem i prljavim jezikom pa sam odlučio da barem vas poštedim toga. :D

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 16 apr 2026, 01:11

Za mene licno je ovaj momak pogazio sve dileme oko toga ko je napravio vise za Bayern, on ili Lewandowski. Zabijao/asistirao u svakoj velikoj utakmici od dolaska u Bayern, dok je Lewandowski znao nestati u takvim utakmicama. Nadam se da ce ga zdravlje posluziti i da ga gledamo barem jos 3 sezone ovdje.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 16 apr 2026, 02:46

U ovoj fazi od Musiale je najvaznije da ne pamtimo neke stupidno izgubljene lopte. O preuzimanju Gnabrijeve pozicije je jos rano. Danas je imao dobrog impkta u nekoliko situacija od kojih neke i nisu njegova zasluga. Npr nakon njegovog ulaska trener Reala je uveo Kamavingu kao protutezu, a ovaj je odmah dobio prvi zuti faulirajuci ga. Kasnije znamo sta je bilo. Zatim je stvorio cistu situaciju Diazu koji je bespotrebno zaustavljao loptu u cistoj sansi. Onda je povratnom loptom stvorio dosta prostora ponovo Diazu koji se namjestio i pogodio. Onaj brzinski slobodni je spravom zaustavljen jer se lopte kreatala a iskreno kada bi govorili mozda i nije bio faul za nas. Lijepo bi bilo da se on i Davies potpuno uklope, dobili bi mnogo na sirini. Parizane dobijamo glat u obje utakmice, samo ih treba stisnuti, diktirati tempo, ako njima ostavis da to rade donji si garant, imaj dosta igraca koji znaju podvaliti, prodriblati pa i opaliti sa 16-20.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 apr 2026, 07:47

Zvijezda je rođena. Kako je lijepo kad od vatrenog navijača postaneš dio tog tima.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 16 apr 2026, 09:21

Bavarci moji dragi drago mi je da ste prosli i to zasluzeno dalje i nadam se osvajanju najveceg trofeja, a to je LP. :ljepota:

Ukratko golman je sinoc krivac prvi go, pa i onaj iz slobodnjaka po meni, ali na kraju opet ste prosli. ;)

Navijam za vas do kraja samog sretno :thumbup:
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 apr 2026, 09:22

Lewy21 je napisao/la:
16 apr 2026, 01:08
Ne samo da je zaslužena pobjeda, nego bi po meni bila velika nepravda za fudbal da se i ovaj put Real provukao, a teško mi je opisati koliko sam bio uvjeren u to na poluvremenu, jednostavno je sve vodilo prema tome, već viđeno mnogo puta. Nije Bayern još ni blizu klempe, tek sad ono najteže dolazi, ali je neopisiv osjećaj konačno razbit sve ove baksuzluke sa Realom.

Da budem iskren, nisam Real otpisao ni poslije gola Diaza, msm ko će ti garantovat da neće nešto nafakaši uvalit u gol...

Kontam da su šanse fifti - fifti sa PSG-om, šta bude bude, teško da će mi išta umanjit prvo izbacivanje Reala nakon 2012. Bio je više i red. Također smatram da je red da se Bayern izjednači sa Milanom po broju osvojenih Liga prvaka, ali ne bih se zalijetao. Čak i u slučaju prolaska u finale, teško je išta garantirati protiv one Choline ciganije. Ali konačno, za razliku od prethodnih sezona, Bayern ima ekipu u koju se može vjerovati i ova utakmica je to dokazala.

Mislim da sam ovdje prestao pisat, iako sam i dalje pratio sve naravno, upravo poslije prošlog nafakaškog provlačenja Reala, samom sam se sebi gadio sa crnjačenjem i prljavim jezikom pa sam odlučio da barem vas poštedim toga. :D
Kod 2:3, Francuz skoro zabija za 2:4, Neuer je spasio.

Zanimljiv je bio nacin 2 na 5 kako ispada odbrana.

50-50, finale prije finala, dvije najjace ekipe i gledat cemo spektakl, vezni red PSG abnormalan.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2026, 10:07

1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 16 apr 2026, 10:21

Koja je majstorčina Olise, djelić sekunde se mislio da li čuvati loptu i onda odlučio ma ko ga hebe odo se stuštiti na gol i zabiti.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 16 apr 2026, 11:02

E neka smo ih konačno prošli, jako slatko sa dvije pobjede.
Meni lično dvije najdraže, a vjerovatno i dvije najbitnije utakmice do sada u sezoni su ovaj dvomeč protiv Reala.

Manu se na kraju koliko toliko u drugom poluvremenu iskupio, nadam se odličnom kraju sezone i ipak dostojnom oproštaju sa njim.

Napad odličan, KOD trojac svaki po gol uz gol Pavlovića iz kornera. Velike pohvale ekipi za konstantu borbenost cijele utakmice, odlično taktiziranje u drugom poluvremenu i opet naravno fantastičnom završetku utakmice.

Protiv Psg neka bude šta biti mora, susret dvije vjerovatno najbolje ekipe trenutno u svijetu sa 50:50 šanse za svaku ekipu. Ali, do toga ima još vremena.

U nedjelju nas čeka Stuttgart gdje bi ekipa mogla i teoretski ovjeriti titulu u Bundesligi.

A u srijedu nas još čeka duel u gostima, polufinale DFB Pokala protiv Bayera.

Lijepo je u ovom periodu obnoviti osjećaj i ponovo biti u igri na sva tri fronta 😄

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 apr 2026, 11:10

ma BL nek igra druga postava, ovaj kup dolazi u nevakat, tu je potencijalno trosenje i povrede

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 apr 2026, 13:02

Ne bih ga nikad prepoznao :shock:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 apr 2026, 13:27

armando je napisao/la:
16 apr 2026, 13:02
Baš nisi vidio neke od njegovih slika, Ze Roberto je ko od brda odvaljen :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 16 apr 2026, 14:06

Nego jeste’l vidjeli u cemu odjeven se Karl pojavio sinoc na utakmici.. stvoren za Real Madrida..

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 apr 2026, 14:37

Sensei je napisao/la:
16 apr 2026, 14:06
Nego jeste’l vidjeli u cemu odjeven se Karl pojavio sinoc na utakmici.. stvoren za Real Madrida..
Momčić samo ispoštovao Kimmicha, vidio si šta je pred utakmicu "zapovjedio " :D
Bundesliga je napisao/la:
16 apr 2026, 13:27
armando je napisao/la:
16 apr 2026, 13:02
Baš nisi vidio neke od njegovih slika, Ze Roberto je ko od brda odvaljen :mrgreen:
Meni se čini da jesam, ali samo tijelo istrenirano. Po faci ga ne bih prepoznao isto kao i Karla što nisu sinoć na tribinama :lol:
https://vt.tiktok.com/ZSHWtBYVe/

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2026, 18:03

effe_sa je napisao/la:
16 apr 2026, 00:10

kakav je ono sad bilans s Realom?😅😅
Iako su u prošlosti neke pobjede navukli preko sudija Cakir/Kasai,sad smo opet stvari vratili na svoje mjesto.
14-4-12

Postali smo tim koji ih je najviše puta izbacio u CL x6.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 16 apr 2026, 18:15

Sir Harry Kane bez dlake na jeziku :salut: :salut: :salut:

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 16 apr 2026, 18:26

[media]. [/media]

Suza krenu,najezio sam se :plac: :beba: :plac:
Pravda za Tyson Furya

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 apr 2026, 18:51

Sensei je napisao/la:
16 apr 2026, 01:11

Za mene licno je ovaj momak pogazio sve dileme oko toga ko je napravio vise za Bayern, on ili Lewandowski. Zabijao/asistirao u svakoj velikoj utakmici od dolaska u Bayern, dok je Lewandowski znao nestati u takvim utakmicama. Nadam se da ce ga zdravlje posluziti i da ga gledamo barem jos 3 sezone ovdje.
Igra ballon d'or sezonu

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2026, 19:11

slika
Otac naseg kongolca Pjer Kompany danas u nekom od parlamenta u Belgiji. Ponosno sa šalom Bayerna.Bravo sto imamo naseg kongolca kojeg smo svi prozivali

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 apr 2026, 19:30

Bayern@heart je napisao/la:
16 apr 2026, 19:11
Bravo sto imamo naseg kongolca kojeg smo svi prozivali
Nismo svi, ima nas koji vjeruju stručnim ljudima i ne trče pred rudu.

Dokuči li ko šta je onaj smrad Rudiger rekao Staniši nakon onog faula koji nije sviran?
Je li moguće da u onoj ekipi mora uvijek biti 3-4 igrača na koji ti se gadi život.
Nagelsmanu je pedala ako Elf podbaci, ali stvara uslove za tako nešto. Koji će mu klinac ovaj konj koji ne poštuje ni kolegu iz reprezentacije (vidi duel sa Gnabryjem).
Čak su i od onoga mlađahnog Turčina koji na oko izgleda nevino, napravili smradonju. Tako ta ekipa odiše i neka smo im se mamice nayebali i sad se lakše diše. Predstojeći protivnici mogu slobodno doći, sa Parižanima smo imali bezbroj okršaja u zadnje vrijeme. Ovaj put imaju i najbolju ekipu, bez velikih zvijezda i odličnog trenera.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []