FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
75
18%
2. Borbu za Evropu
181
42%
3. Sredinu tabele
73
17%
4. Borbu za opstanak
97
23%

Ukupno glasova: 426

ZeljeznicarUberAlles
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 15 apr 2026, 18:20

Od ovih sto ugovor istice, produziti samo Odinaku, pokazao je da moze biti dobra opcija sa klupe, s tim da ako odradimo dobar ljetni prelazni rok, inace ostaje prva opcija, ovo ostalo neka hvala, tobejarabi cuj razmislit Krpicu produzit ugovor…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 15 apr 2026, 19:36

Al jaber je prekrizen za narednu sezonu, fali nam kreator u vezi Erick ide 99% a Hodzic povrijedjen, nadam se takodjer i Radovac da se nece planirati za narednu sezonu. Madzid ce biti spreman za pocetak priprema, dovesti Jabera na posudbu ne treba mu proces adaptacije a on i Sosic su vec igrali zajedno. Veza Pejic-Al Jaber-Sosic ubjedljivo najbolji vezni red u ligi bi bio.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 apr 2026, 19:40

Huskovic uopste meni nije izgledaao lose kad bi ulazio. Dvije asistencije upisao uprkos mizernoj minutazi.

S obzirom sta smo sve trpili gore, zasluzio je nekakvu malo vecu sansu.
Pogotovo jer ide Jaganjac, Krpic i Rakic vjerovatno. Ne treba zaboraviti da se i za Al Jabera pisalo da je nejak, a ovaj stvarno nije nejak.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 15 apr 2026, 19:57

Ferroviere1987 je napisao/la:
15 apr 2026, 19:36
Al jaber je prekrizen za narednu sezonu, fali nam kreator u vezi Erick ide 99% a Hodzic povrijedjen, nadam se takodjer i Radovac da se nece planirati za narednu sezonu. Madzid ce biti spreman za pocetak priprema, dovesti Jabera na posudbu ne treba mu proces adaptacije a on i Sosic su vec igrali zajedno. Veza Pejic-Al Jaber-Sosic ubjedljivo najbolji vezni red u ligi bi bio.
I ja sam htio predloziti za Aljabera. Mozda bi mu Arapi dali jos jednu sansu u Evropi jer je tu cijenjen i igrao dobro a nama bi pojacao konkurenciju a kad vec kod njih ne igra. Jos uvijek je mlad. Frka je sto je ta veza s Arapima prekinuta s Jozakom pa nema ko ni da potegne takve ideje.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 apr 2026, 20:09

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 apr 2026, 20:23

15 apr 2026, 19:36
Madzid ce biti spreman za pocetak priprema, dovesti Jabera na posudbu ne treba mu proces adaptacije a on i Sosic su vec igrali zajedno. Veza Pejic-Al Jaber-Sosic ubjedljivo najbolji vezni red u ligi bi bio.
Samo da se hoce vratiti bez posljedica i on i Foco, a volio bih Jabera da vratimo
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 15 apr 2026, 22:25

slika

Vijest stara 13 dana koju su naravno naši mediji pogrešno prenijeli. Jaber nije otpisan već ga očekuju za narednu sezonu, imao je ozbiljnu operaciju po dolasku u Al Nassr. Neće ga se sigurno tako lako odreći. Ove sezone će moguće postati i prvi put prvaci u eri Ronalda. Što se potencijalnog povratka tiče to bi bio ogroman posao, ali ne vjerujem da ćemo mu biti prva opcija. On i Madžid bi bili ozbiljno opasan duo kao što su i bili.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 16 apr 2026, 00:23

Moramo dobiti Posušje u Petak. Dobijemo njih na Grbavici, Rudar u gostima i onda će biti puna Grbavica protiv Veleža. To nam je možda i važna utakmica za Evropu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 apr 2026, 12:08

BiHSportman je napisao/la:
16 apr 2026, 00:23
Moramo dobiti Posušje u Petak. Dobijemo njih na Grbavici, Rudar u gostima i onda će biti puna Grbavica protiv Veleža. To nam je možda i važna utakmica za Evropu.
Evo Savo Garciu vratio na treninge i klub ga objavio
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 16 apr 2026, 12:39

NoDi80 je napisao/la:
16 apr 2026, 12:08
Garcia nema papire nodi
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 16 apr 2026, 13:07

Statut gotov.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 apr 2026, 13:37

f16 je napisao/la:
16 apr 2026, 12:39

Garcia nema papire nodi
Kako je moguce da je kod nas godinu, dvije i da nema jos papire
sanjinusto je napisao/la:
16 apr 2026, 13:07
Statut gotov.
:bih:
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 16 apr 2026, 15:02

AhmedNurudin je napisao/la:
15 apr 2026, 22:25
slika

Vijest stara 13 dana koju su naravno naši mediji pogrešno prenijeli. Jaber nije otpisan već ga očekuju za narednu sezonu, imao je ozbiljnu operaciju po dolasku u Al Nassr. Neće ga se sigurno tako lako odreći. Ove sezone će moguće postati i prvi put prvaci u eri Ronalda. Što se potencijalnog povratka tiče to bi bio ogroman posao, ali ne vjerujem da ćemo mu biti prva opcija. On i Madžid bi bili ozbiljno opasan duo kao što su i bili.
Sto ne bi bili prva opcija, uz ozbiljne ambicije i da mu se daju neki benefiti koje nije imao nije nemoguce osim toga znamo da je sarajevo prenaseljeno "njima" a i on je vec navikao ovdje na nas, ma da ono sto mene brine sto su svi arapi "homesick" igraci i vjerovatno bi i on radije da ostane uz svoje tu i da igra mozda drugu ligu il nesto. S obzirom koliko je Jabi ostao u dobrim odnosima mogao bi Madzid igrat ogromnu ulogu tu. Svakako za njegovu karijeru bolje da se vrati u Evropu koliko god da je tamo lova, Ronaldo itd... ipak je fudbal ovdje druga dimenzija.
A Madzida svakako jedva cekam momak se svakodnevno sprema i drago mi je sto sam ga upoznao licno nadam se da ce ga u buducnosti povrede zaobic.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 16 apr 2026, 15:07

NoDi80 je napisao/la:
16 apr 2026, 12:08
Momak zna lopte veliki potencijal samo ne znam kakav to problem moze bit sa papirima da se ne moze za godinu rijesit, pa da je migrant prije bi zavrsio papire ko to koci i zasto ne znam. Al kazu da momak nije mogao ni u Hrvatskoj dobit papire pa su ga nama tusnuli.

f16
Kontakt:

Post Postao/la f16 » 16 apr 2026, 15:29

NoDi80 je napisao/la:
16 apr 2026, 13:37
f16 je napisao/la:
16 apr 2026, 12:39

Garcia nema papire nodi
Kako je moguce da je kod nas godinu, dvije i da nema jos papire
sanjinusto je napisao/la:
16 apr 2026, 13:07
Statut gotov.
:bih:
Problem vuce jos iz Amerike i Hrvatske.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 16 apr 2026, 16:21

Evo Saša Zdjelar se posvađao sa trenerom u Partizanu. Iskreno mislim da bi nama valjao na sredini pogotovo jer ide Erick. Dobar igrač s puno jakih utakmicama u nogama, a radio je ranije sa Savom. Sigurno Savo zna njegove kvalitete.

Uskoro i statut. Džaba sve opstrukcije od H komponente i od balijandera sa kobilje.

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 16 apr 2026, 16:37

MisterBlue je napisao/la:
16 apr 2026, 16:21
Evo Saša Zdjelar se posvađao sa trenerom u Partizanu. Iskreno mislim da bi nama valjao na sredini pogotovo jer ide Erick. Dobar igrač s puno jakih utakmicama u nogama, a radio je ranije sa Savom. Sigurno Savo zna njegove kvalitete.

Uskoro i statut. Džaba sve opstrukcije od H komponente i od balijandera sa kobilje.
Jel se moze znati na koji nacin i koje osobe su opstruirale usvajanje statuta u federalnim institucijama?

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 16 apr 2026, 16:52

16 apr 2026, 15:02
AhmedNurudin je napisao/la:
15 apr 2026, 22:25
slika

Sto ne bi bili prva opcija, uz ozbiljne ambicije i da mu se daju neki benefiti koje nije imao nije nemoguce osim toga znamo da je sarajevo prenaseljeno "njima" a i on je vec navikao ovdje na nas, ma da ono sto mene brine sto su svi arapi "homesick" igraci i vjerovatno bi i on radije da ostane uz svoje tu i da igra mozda drugu ligu il nesto. S obzirom koliko je Jabi ostao u dobrim odnosima mogao bi Madzid igrat ogromnu ulogu tu. Svakako za njegovu karijeru bolje da se vrati u Evropu koliko god da je tamo lova, Ronaldo itd... ipak je fudbal ovdje druga dimenzija.
A Madzida svakako jedva cekam momak se svakodnevno sprema i drago mi je sto sam ga upoznao licno nadam se da ce ga u buducnosti povrede zaobic.
Amin brate da on dođe kod nas. Niko sretniji od mene. Ja se stvarno iskreno radujem lijepim stvarima u Želji ali ih u zadnje vrijeme ima jako malo. Samo zamisli situaciju da ga dobijemo besplatno i potpišemo, pa za godinu dana bi se sigurno iste pare mogle uzeti na njemu, ili ako bi se išlo na to da ostaje duže svakako je igrač oko kojeg možeš graditi tim. Za mene je to ipak naučna fantastika, i zbog plate i zbog ogromnog interesa za njega dok je još bio kod nas. Što se Madžida tiče uskoro bi trebao polako započeti sa loptom trenirati, samo da ga zdravlje posluži.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 16 apr 2026, 18:12

Ovi proljev napadači koje imamo u ekipi i dalje imaju prednost u odnosu na ovog momčića

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 16 apr 2026, 18:52

BocaJuniors1905 je napisao/la:
16 apr 2026, 18:12
Ovi proljev napadači koje imamo u ekipi i dalje imaju prednost u odnosu na ovog momčića

Samo molit Boga da ga ko ne ukrade, momak igra sa 2 godine starijom generacijom, razumijem ja da se ne mozes oslonit u napadu na dijete od 17 godina al izmedju 36 i 17 uvijek cu izabrat 17.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []