FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
sta mislite kolike ce nam cijene staviti na derbyu, ako bude cener dobro je
-
padobranac1978
- Kontakt:
za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
ma cener za jug je posteno jbg i mislim nebi bilo ok da je vise ..mada sve je moguce nazalost...Mirsad94 je napisao/la:sta mislite kolike ce nam cijene staviti na derbyu, ako bude cener dobro je
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da će im biti isplatnije po 5 KM jer će više raje doći, nego 10 ili više s obzirom da ima TV prenos...mma_hz je napisao/la:ma cener za jug je posteno jbg i mislim nebi bilo ok da je vise ..mada sve je moguce nazalost...Mirsad94 je napisao/la:sta mislite kolike ce nam cijene staviti na derbyu, ako bude cener dobro je
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
padobranac1978
- Kontakt:
nemoj ti nista komentarisat jer si vec komentarisao na temi celika...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Imas pp drugLudLo 4 je napisao/la:Jel moze neko da mi posalje slike iz zenice sa orga. ili gdje imaju na pp. Hvala
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:nemoj ti nista komentarisat jer si vec komentarisao na temi celika...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
Nisi trebo ni njeg komentarisat, ionako to nikog ne zanima...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
padobranac1978
- Kontakt:
drug,ako si upratio ja ne ujedam ko pojedinci sa vase a tako i nase strane,ali praviti se nevin nakon tekme u kupu koju ste ih polomili je niođe veze...a sad ce se javiti dezurni ispravljaci krive Drine...Hawking je napisao/la:Nisi trebo ni njeg komentarisat, ionako to nikog ne zanima...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
P.S.Jedite kod Džoa...
Čelik zna igrati grubo i prljavo na svom terenu ali ubjedljivo najprimitivniji igrači u pl su Bešlija i Ćulum,tako da ova medijska hajka je samo strah od mogućeg gubitka kupa i vršenje pritiska.Kao što Šabić kaže bolje da Željo ne otvara pandorinu kutiju svog (ne)poštenja.Dobro se znaju slovom i brojem malverzacije Želje i "poštenog" u 40 godinama od roditelja mentorisanog Osima. Dosta je svakome svojih laži da vjeruje u ove folove i da se peca na iste.19TM87 je napisao/la:nemoj ti nista komentarisat jer si vec komentarisao na temi celika...padobranac1978 je napisao/la:za Ćuluma su u pravu,ostalo necu komentarisati...rossoner je napisao/la:Ja ovih Zenicana, duše nevine...
-
madridista
- Kontakt:
ee samo da pitam, hoće li se karte prodavati ispred Grbavice ili Koševa za derbi i ide li se kolektivno na derbi u subotu i u koliko ako neko zna?
Stvarno sramota, evo i ja sam pregledao snimke i ne mogu da vjerujem, kakav start nad Stančeskim nije okarakterisan kao crveni karton, te postignuti pogotak iz ofsajda. I onda sebi oni daju za pravo govoriti kako je Željo imao i sudije u Zenici, kako li je to onda inače u Zenici, stvarno se čovjek treba zapitat. Od Ibrakovića, ja odavno većeg seljaka na TV-u nisam vidio,slušajući njega rekao bih, ma jadni oni!kalimero je napisao/la:Kakva je ovo kradja u Zenici i lakrdija bila to je nevjerovatno.Od smrda niko nije napisao normalan post s utakmice i objektivno misljenje.Svi dobro znamo da Amar nikad nije spominjao sudije,ali def. je sad morao sto se vidi i sa snimke.Svaka cast za ove sminke da malo vide smrde sta je i kako je?Spominju Culuma na svaki post,a neka ponovo pregledaju utakmicu vidjece da Culum nakon zutog kartona nije faula napravio.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
nemas ti sta komentarisat i ujedat jer ovo nema nikakve dodirne tacke sa tvojim klubom... ne znam sta se petljas u stvari koje ne bi trebale da te zanimaju... svi smo rekli da je Culum zasluzio crveni, ali on nakon zutog nije vise napravio ni jedan ostar start... ostali bili fer... a onakve startove i namjerna udaranja su u najmanju ruku bezobrazna... slazem se sa Ibrakovicem kad kaze da treba sudije iz inostranstva, samo sto u ovoj tekmi njegovi ne bi imali 10 zutih, vec bi bila prekinuta utakmica zbog crvenih koje bi dobili... dakle jos jednom... CULUM jeste udarao, ali on ne zna da ne udara zato i cesto pauzira... udarao je i u prijateljskoj protiv Dinama... i Amar je to spomenuo na presici poslije da Culumu ne mozes reci da ne udara... a porediti njegove startove gdje je manje isao na loptu, vise na igraca i ona udaranja laktom u lice namjerno je citi bezobrazluk...padobranac1978 je napisao/la:
drug,ako si upratio ja ne ujedam ko pojedinci sa vase a tako i nase strane,ali praviti se nevin nakon tekme u kupu koju ste ih polomili je niođe veze...a sad ce se javiti dezurni ispravljaci krive Drine...
P.S.Jedite kod Džoa...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
s kojim ja malumnicima djelim forum ne mogu vjerovat...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
-
padobranac1978
- Kontakt:
BlueIsTheColor je napisao/la:nemas ti sta komentarisat i ujedat jer ovo nema nikakve dodirne tacke sa tvojim klubom... ne znam sta se petljas u stvari koje ne bi trebale da te zanimaju... svi smo rekli da je Culum zasluzio crveni, ali on nakon zutog nije vise napravio ni jedan ostar start... ostali bili fer... a onakve startove i namjerna udaranja su u najmanju ruku bezobrazna... slazem se sa Ibrakovicem kad kaze da treba sudije iz inostranstva, samo sto u ovoj tekmi njegovi ne bi imali 10 zutih, vec bi bila prekinuta utakmica zbog crvenih koje bi dobili... dakle jos jednom... CULUM jeste udarao, ali on ne zna da ne udara zato i cesto pauzira... udarao je i u prijateljskoj protiv Dinama... i Amar je to spomenuo na presici poslije da Culumu ne mozes reci da ne udara... a porediti njegove startove gdje je manje isao na loptu, vise na igraca i ona udaranja laktom u lice namjerno je citi bezobrazluk...padobranac1978 je napisao/la:
drug,ako si upratio ja ne ujedam ko pojedinci sa vase a tako i nase strane,ali praviti se nevin nakon tekme u kupu koju ste ih polomili je niođe veze...a sad ce se javiti dezurni ispravljaci krive Drine...
P.S.Jedite kod Džoa...
ok,ako ti tako kazes
Kažu iz Čelika, zašto ne podijelimo snimke startova Ćuluma? Možda zato što je bio prenos uživo, pa je svako mogao vidjeti? Vidi se da se radi o jako neozbiljnim ljudima iz jednog jako neozbiljnog kluba. Žao mi je samo što će naša dupla kruna značiti da će oni Europu umjesto, vrlo vjerovatno, Sarajeva.
padobranac1978 je napisao/la:BlueIsTheColor je napisao/la:nemas ti sta komentarisat i ujedat jer ovo nema nikakve dodirne tacke sa tvojim klubom... ne znam sta se petljas u stvari koje ne bi trebale da te zanimaju... svi smo rekli da je Culum zasluzio crveni, ali on nakon zutog nije vise napravio ni jedan ostar start... ostali bili fer... a onakve startove i namjerna udaranja su u najmanju ruku bezobrazna... slazem se sa Ibrakovicem kad kaze da treba sudije iz inostranstva, samo sto u ovoj tekmi njegovi ne bi imali 10 zutih, vec bi bila prekinuta utakmica zbog crvenih koje bi dobili... dakle jos jednom... CULUM jeste udarao, ali on ne zna da ne udara zato i cesto pauzira... udarao je i u prijateljskoj protiv Dinama... i Amar je to spomenuo na presici poslije da Culumu ne mozes reci da ne udara... a porediti njegove startove gdje je manje isao na loptu, vise na igraca i ona udaranja laktom u lice namjerno je citi bezobrazluk...padobranac1978 je napisao/la:
P.S.Jedite kod Džoa...
ok,ako ti tako kazesonda nismo gledali istu tekmu....
padobranac prvi maj, mozda je i tvoj klub ruco...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma nece cener prijatelju, nisu valjda tolike budale. TV prenost + kisa (vjerovatno), bilo bi svega 5.000 na derbiju. Po meni nekako 7 KM je normalna cijena.mma_hz je napisao/la:Mirsad94 je napisao/la:sta mislite kolike ce nam cijene staviti na derbyu, ako bude cener dobro je
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
ja samo znam da sam slavio rođendan tog datuma... 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 38 gostiju.