Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ako je neko mijenjao vjetrobransko staklo, koliko traje zamjena i koliko je idealno sacekati sa voznjom nakon ugradnje novog? U servisu mi rekose da narod to odmah vozi i da niko ne prijavi problem, a neki kazu da treba sacekati 2-3 sata da upije.
Ja sam sačekao par sati. Doduše i vrijeme me poslužilo pa nisam imao nikakvih problema.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 apr 2026, 22:10Ako je neko mijenjao vjetrobransko staklo, koliko traje zamjena i koliko je idealno sacekati sa voznjom nakon ugradnje novog? U servisu mi rekose da narod to odmah vozi i da niko ne prijavi problem, a neki kazu da treba sacekati 2-3 sata da upije.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mislim da neću imati toliko vremena ali probat ću ga ostaviti 2 sata. Hvalajasmin10 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 00:21Ja sam sačekao par sati. Doduše i vrijeme me poslužilo pa nisam imao nikakvih problema.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 apr 2026, 22:10Ako je neko mijenjao vjetrobransko staklo, koliko traje zamjena i koliko je idealno sacekati sa voznjom nakon ugradnje novog? U servisu mi rekose da narod to odmah vozi i da niko ne prijavi problem, a neki kazu da treba sacekati 2-3 sata da upije.
Mou rekao Portu da dovedu Tahirovica a on nece sa Benficom, dokle ide ovo novinarstvo 
- bavariapivo
- Kontakt:
bar 5-6 sati, ako je ikako moguceErosViverosViv je napisao/la: ↑15 apr 2026, 00:34Mislim da neću imati toliko vremena ali probat ću ga ostaviti 2 sata. Hvalajasmin10 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 00:21Ja sam sačekao par sati. Doduše i vrijeme me poslužilo pa nisam imao nikakvih problema.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 apr 2026, 22:10Ako je neko mijenjao vjetrobransko staklo, koliko traje zamjena i koliko je idealno sacekati sa voznjom nakon ugradnje novog? U servisu mi rekose da narod to odmah vozi i da niko ne prijavi problem, a neki kazu da treba sacekati 2-3 sata da upije.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dan danas ih čekam, vise se njima ni ne nadam pokušavam doći do nekih karti preko nekih linija uz razumnu cijenu. Organizator ne odgovara na mail na fb poruku kad kad bas bas bezobrazno, s obzirom na to pisao sam i ombdusmenima pa očekujem neki vid reakcije.emir18 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 22:22Ja platio oko pola 6 stigle u roku par minuta.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 apr 2026, 18:44Ako su karte naplaćene oko 12h, kada ih mogu očekivati da dodju na mail i da li im se uopste nadati?
#CarsijaOdjebi
Pokusaj kupiti pa mozda ti o dodju.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Refundirat ce i eto... tražim sad uzet od nekog al za normalne pare.
PS. Ako ima neko 3 karte viška neka se javi pp uz razumnu cijenu?
#CarsijaOdjebi
bavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 22:11HvalaCHR je napisao/la: ↑08 apr 2026, 16:27Oktavija je fina vozilica. Nek' je sa srecombavariapivo je napisao/la: ↑08 apr 2026, 12:51
evo sebi uzeo Skodu Octaviu benzinca, i mogu reci preprezadovoljan sam...
![]()

Meni najjaca.
- Shategabri
- Kontakt:
E, imate Oranginu u staklenoj boci u Bingu na Ciglanama. Sok i nevjerica 
Ja odma' uzeo gajbu.
Ja odma' uzeo gajbu.
- bavariapivo
- Kontakt:
U HR.bavariapivo je napisao/la: ↑16 apr 2026, 23:25Volim je i ja, ali ne tu sto ima u BiH kupiti (puni se u Srb)…
Staklenka je original iz Belgije, znam.
Btw. Ovdje nema original Nutelle iz Italije jbg. Njemacka, Poljska...
Samo Talijan jede original Nutellu.
Samo Talijan jede original Nutellu.
- bavariapivo
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nutella iz Bosne i iz EU je nebo i zemlja razlika.
Onu iz Austrije cim otvorim, osjetim miris ljesnjaka.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bijela Linolada a la Kinder Bueno. Ublila se za palacinke
Ona najveca iz Njemacke 100% i najkvalitetnija. Vazda citam teglu prije kupovine.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 23:31Nutella iz Bosne i iz EU je nebo i zemlja razlika.
Onu iz Austrije cim otvorim, osjetim miris ljesnjaka.
Bas mirise ljesnjak...
Bio je talijanski Nutkao, ali misteriozno nestao. Meni dosta bolji od Nutella-e

Ovaj

Ovaj
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 16 apr 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.