Da ne mislis na Vinkov tim iz sezone 20/21? Taj 19/20 je realno bio tanak, poslije duple krune kao pojacanja dosli Guzina, Letic i Milanovic, Vladan i Rahman bili povrijedjeni dobar dio sezone, a npr Milicevic u toj sezoni odigrao samo one 3 utakmice do prekida sezone. Jos fasovali dva derbija od Zelje, ispali rano u kupu itd.plisek je napisao/la: ↑16 apr 2026, 21:1406/07 - mozdaMaroon1946 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 20:35Prvi nam bjezao 17 bodova, mi ubili sve redom.
Za kup mu svaka cast zato je i ostao ali po koju cijenu znamo sta se desilo poslije kupa.
Protiv Craiove smo izgubili 4-0 u revansu.
Od rata su ekipe sljedece bolje bile 100% - 06/07,14/15, 16/17, 18/19, 19/20.
Ne igramo mi ni Primeru ni Premier Ligu pa da moras imati najbolje igrace svijeta da osvojis ligu, a cinjenica je da mi nismo ni u jednom trenutku bili prosle sezone blizu titule.
14/15 - nikad u zivotu, konkurent nam bio prosjecan zeljo
16/17 - nidje veze u poredjenju sa 19/20
18/19 - solidan tim nije bolji od pomenutog
19/20 - strasan, jedini u rangu zekicevog
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- DoktorXabaras
- Kontakt:
FK Sarajevo ne može a pogotovo na Koševu igrati nebitnu utakmicu, a koliko je beznaćajna bila ta utakmica dovoljno govore sva dešavanja nakon nje.
Veterani Sarajeva u Skenderiji igraju Hasetov turnir i zapinju da se pobjedi, raja se nervira, ovde se podvaljuje priča da prvi tim igra beznaćajne utakmice na Koševu. Pa dokle više!!!
Veterani Sarajeva u Skenderiji igraju Hasetov turnir i zapinju da se pobjedi, raja se nervira, ovde se podvaljuje priča da prvi tim igra beznaćajne utakmice na Koševu. Pa dokle više!!!
opet si pomijesao crvene i zelene bobePitar6785 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 20:35Pickasta igra
Velko rotiranje zadnje linije
Ruzna igra
Slabo daje sansu mladim
Pickasta igra, slazem se da jeste pickasta igra i meni licno ide na k u r a c ovo dodavanje po nasem 16tercu.
Imali smo Fedju Dudica koji je igro ALL IN, nije valjalo, imali smo ZZ ofanzivan fudbal ispo iz evrope sa 3-0 tranva 4:0 rumuna.
Raznoo ga zrinjski na kosevu
Zeljo prvo poluvrijeme 1-1
Borac na kosevu i za bodove i u kupu
Sb posusje GABELA
Bilo je kradja al ima i kradja i u ovoj sezoni.
Mario je dao SANSU MAROODZI IGNJATKOVU NASTAVIO DAVAT SANSU KRDZALICU (i nakon nove povrede) vratio koliko toliko Renana nazalost covjek se povrijedio. Plus Maita telalovic koji su takodje dobili minutazu. Takodje uz to sve ostao bez najboljeg igraca lige GULIJASHVILIJA. Kojeg takodje nije ZZ stvorio covjek je dosao 2 godine prije ZZ igrao jednu polusezonu (manje) kod nas posudili ga velezu (1 godinu)
Koga je ZZ promovisao CELIKA, koji je bio vec povucen od Rozmana u orvi tim, cak dobio nesto minuta.
Nasa ekipa od Radnika 2-2 nije primila go katastrofalnom greskom igraca veznog ili zadnje linije, takodje nijedan nepotreban penal nije skrivljen. Dok je toga kod zekica bilo puno, a i kod HM
Takodje zelio bi da vidim koliko je zekic primio golova od 10 kola do 28 a koliko je dao, koliko je bodova osvoio.
Hvala njemu za kup, al u onom trenutku borac i zrinjski su bili u par bodova i zrinjski je navrijeme osjetio da treba napustat to takmicenje dok borac kad je skontao bilo je kasno i radi te dvije utakmice sanama je izgubio TITULU tacnije porazen je od zeljke.
Sb u dvije utakmice jednostavno nije taj kvalitet da nas uzme. Prem da su nas za bodove uzeli.
Po svim parametrima je MARIO CVITANOVIC dosad uradio vise od ZZ.
Mario ispo u kupu
KOSEVO
CRVENI
PENAL
ANULIRAS VELEZOVU PREDNOST RAZNESES IH IGROM U PRVIH 25 minuta i SUDIJA ZVIZ CRVENI KARTON IGRACU OD 18 godina presjecega (dotad bio najbolji medju najboljim u ekipi koja je razvaljuvala do tog trenutka)
Sporo jeste izgleda i neuigrano ali rezultat je bolji MNOGO VISE MINUTA SE DALO MLADIM VISE SE ZARADILI NA IZLAZNIM TRANSVERIMA ROSTER SE SKRATIO I STVORILE SU SE PREDISPOZICIJE DA KAD ODU JOS OVA DVA IGRACA Renan kojem istice ugovor i Turkes sa kojim ce bit sad mnogo jeftinije raskinut saradnju, i dovedu se jos 2-3 igraca nova plus produzenje GOJKOVICU BRALICU KRDZALICU ova ekipa ce bit beton za pl bh a ujedno bice najmladja i najjeftinaja u zadnjih 5 godina.
Ova ekipa je dozivila stres u prvih 9 kola radi ZZ toliki da se i danas osjeti.
OVO STO SE RADI 8 kola prije kraja izlazi se javno da je Mario bivsi je TOTALNO GLUPO i gdje se cak spominju njegovi nasljednici to je veoma glup i brezobrazan potez.
FK SARAJEVO CE BIT DRUGOPLASIRANA EKIPA NA KRAJU ZIVI BILI PA VIDJELI
Jedinino sta se moze desit jeste da ova ekipa nebude imala napretka je EURO takmicenje i nebi me cudilo da ispadnemo u drugim predkolu lupam uz dva poraza sto bi bio losi rezultat.
Prem ako bi pogodili sa spicem novim i bekom i tu bi se mogli mozda docepst treceg pretkola.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Najbolja generacija u historiji kluba je 18/19 kao prva koja je osvojila duplu krunu,dok neka to ne ponovi a nece jos xx godina.
Najbolji fudbal kad smo licili na Bayern lige mart 2020-mart 2021,steta sto je proteklo bez publike
Najbolji trener Zoran Zekic.
Najbolji fudbal kad smo licili na Bayern lige mart 2020-mart 2021,steta sto je proteklo bez publike
Najbolji trener Zoran Zekic.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
jest, moja greska. Ona ekipa sto je sa celticom igrala evropu u zenicu za koronu, fulio sam sezonunapoleon72 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 22:27Da ne mislis na Vinkov tim iz sezone 20/21? Taj 19/20 je realno bio tanak, poslije duple krune kao pojacanja dosli Guzina, Letic i Milanovic, Vladan i Rahman bili povrijedjeni dobar dio sezone, a npr Milicevic u toj sezoni odigrao samo one 3 utakmice do prekida sezone. Jos fasovali dva derbija od Zelje, ispali rano u kupu itd.plisek je napisao/la: ↑16 apr 2026, 21:1406/07 - mozdaMaroon1946 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 20:35
Prvi nam bjezao 17 bodova, mi ubili sve redom.
Za kup mu svaka cast zato je i ostao ali po koju cijenu znamo sta se desilo poslije kupa.
Ne igramo mi ni Primeru ni Premier Ligu pa da moras imati najbolje igrace svijeta da osvojis ligu, a cinjenica je da mi nismo ni u jednom trenutku bili prosle sezone blizu titule.
14/15 - nikad u zivotu, konkurent nam bio prosjecan zeljo
16/17 - nidje veze u poredjenju sa 19/20
18/19 - solidan tim nije bolji od pomenutog
19/20 - strasan, jedini u rangu zekicevog
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Krivo, od titule smo se oprostili u zadnjem kolu prvog dijela sezone protiv Posusija ne nasom krivicom nego novom lakrdijom i tada je valjda svima bila jasna poruka da ne mozemo biti prvaci te sezone. Mi smo te sezone bili bas unakazeni sa sudjenjem jer su i oni znali da je to jedini nacin da nas zaustave da ne budemo prvaci.Herson je napisao/la: ↑16 apr 2026, 20:38Bilo je tu i manje dobrih stvari. Gurate u prvi plan samo ono što je valjalo i kreirate drugačiju sliku. Daleko od toga da je Zeka bio loš izbor, ali nije bilo sve tako sjajno i bajno. Od titule smo se oprostili u martu remijem protiv Veleža, a imali smo dva igrača više skoro čitavo poluvrijeme. Onda Sloboda, Posušje i još nekoliko užasno loših utakmica na Koševu. Široki nema potrebe ni komentarisati. Tako da je istina negdje na sredini. A način na koji je otišao je posebna priča.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Na stranu nostalgiju, liga je 5 puta jaca i konkurentnija nego 19/20 a kamo li tih starijih godina. Stil fudbala se promijenio, ako vam tome nije dokaz husref musemic onda ne znam. Zekicevo sarajevo bi dva razlike svaku od tih ekipa dobiloMaroon1946 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 20:35Prvi nam bjezao 17 bodova, mi ubili sve redom.plisek je napisao/la: ↑16 apr 2026, 20:25ubjedljivo najbolji fudbal smo igrali pod Zoranom. Ubili smo svaku ekipe lige bar jednom, uzeli najtezi kup ikad igdje. Protiv craiove smo bili za 10 klasa bolji protivnik. Od rata smo mozda samo jednom bili bolji a to je rahmanova zlatna generacija.ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 apr 2026, 19:30
Zoran Zekic nije najbolji ni od korone, kamoli od rata. Nemam nista protiv da se vrati, ovdje svakako nafake nema jos barem 10 godina kako stvari stoje.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
O kakvoj vise sramoti pricate, **** vas vise i siroki i znacaj utakmice. Vedran se prevrce u grobu od skandiranja svaku utakmicu, a najveci domet u trazenju istine i pravde bilo prije 12 godina kad su se kontejneri palili i gurali na ulicu. Pustite vise covjeka da pociva u miru.Herson je napisao/la: ↑16 apr 2026, 22:07Ne može ta utakmica biti beznačajna, kad god se igrala. Ne znam da su ikad ljudi očajniji, razočaraniji i frustriraniji otišli sa Koševa. Nemojte ni pokušavati pravdati i tu sramotu, jednostavno ne ide. Kasnije je i on sam izjavio da nije znao da ta utakmica toliko znači navijačima, priznao je grešku.
A hvala Bogu ima i statistika sa te utakmice, gdje je siroki bez suta u okvir gola nas pobijedio 1:0, a mi profulali pet sansi. **** jazavci vec jednom!
- napoleon72
- Kontakt:
Toliko se se.re na taj jedan poraz od Sirokog, kao da nas ljudi nisu klepili u finalu Kupa 2017. na Kosevu, pa nas ubili 1:3 sa Rozmanom i to Skripari dosli, a da ne pricam na sva sramocenja dole gdje se zlocin i desio. Ispade mi k'o neki osvetnici gazimo Sirokog 3 razlike gdje god se sretnemo, samo et taj jedan mec izgubili. A igraci su ziva bica, opustili se poslije finala kupa, a i vecina njih u pelenama bili kad se desio zlocin u Sirokom, plus dosta stranaca. Ne mozes ti za sezonu ljude nafurat da osjecaju tvoju bol i znacaj protivnika i utakmice. Pretjeruje se debelo zbog tog jednog poraza, ni prvi ni zadnji poraz od Listice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- luckystrike
- Kontakt:
Te se utakmice posebno sjećam, pobjeg'o sa svadbe dobrog prijatelja, došao na Istok u odijelu ljudi se ustajali pozdravljat mislili da je stig'o novi gazdaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 apr 2026, 23:40O kakvoj vise sramoti pricate, **** vas vise i siroki i znacaj utakmice. Vedran se prevrce u grobu od skandiranja svaku utakmicu, a najveci domet u trazenju istine i pravde bilo prije 12 godina kad su se kontejneri palili i gurali na ulicu. Pustite vise covjeka da pociva u miru.Herson je napisao/la: ↑16 apr 2026, 22:07Ne može ta utakmica biti beznačajna, kad god se igrala. Ne znam da su ikad ljudi očajniji, razočaraniji i frustriraniji otišli sa Koševa. Nemojte ni pokušavati pravdati i tu sramotu, jednostavno ne ide. Kasnije je i on sam izjavio da nije znao da ta utakmica toliko znači navijačima, priznao je grešku.
A hvala Bogu ima i statistika sa te utakmice, gdje je siroki bez suta u okvir gola nas pobijedio 1:0, a mi profulali pet sansi. **** jazavci vec jednom!
Ne znam šta kaže statistika ali se sjećam da su sirokom poništena još dva gola jedan zbog malog ofsajda drugi zbog slučajnog igranja rukom.
To nam je bila jedna od najmrljavijih utakmica pod vodstvom ZZ. Doduše igrala se uz dosta rotacija.
Bez obzira, po meni je bezveze da se toliko baca mrlja na ZZ i ss samo zbog te jedne utakmice, ni prvi ni zadnji poraz kako kući tako i protiv predmetnog protivnika.
A derbi na kosevu, prvi poluvrijeme, pa sta je bilo protiv ZRINJSKOG, kad se ZZ krstio i kad je reko da ga niko nije izjebo ko tad zrinjski.
Pa sta je bilo sa borcem na kosevu
Pa sb
Jesmo mi bili pokradeni proti posusja na kosevu al igra je bila za **** kao i ona u posusju kad je trebo bit ornal nad gulisom. Sve su ovo uzasne utakmice, takodje utakmica u vrapcicu teski ****
Pa sta je bilo sa borcem na kosevu
Pa sb
Jesmo mi bili pokradeni proti posusja na kosevu al igra je bila za **** kao i ona u posusju kad je trebo bit ornal nad gulisom. Sve su ovo uzasne utakmice, takodje utakmica u vrapcicu teski ****
- Jet2Holiday
- Kontakt:
A sta ces reci za navijace kluba, koji su tjerali Vinka a covjek imao 20+ utakmica bez poraza i prvi na tabeli bio. Nerealni navijaci.
Sve to prije kobnog pocetka proljetnog dijela, kad je i sam klub otisao u qurac.
Sve to prije kobnog pocetka proljetnog dijela, kad je i sam klub otisao u qurac.
Zadnja izmjena: Jet2Holiday, dana/u 17 apr 2026, 07:57, ukupno mijenjano 2 puta.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Beznačajna utakmica apsolutno rezultatski, i igrači su od krvi i mesa i naravno da je bilo opuštanja, to što je neki tamo naredio da se objavi text na zvaničnoj stranici hordi pokazuje trenutnu činjenicu na šta liče horde zla.DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 apr 2026, 22:39FK Sarajevo ne može a pogotovo na Koševu igrati nebitnu utakmicu, a koliko je beznaćajna bila ta utakmica dovoljno govore sva dešavanja nakon nje.
Zapravo ovo trenutno nisu horde zla, a horde će se vratiti kao i uvijek na pravo mjesto, jer nama nikad nisu vodili tribinu ljudi koji ne smiju ući u domovinu nam našu jedinu
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Zekić je najveći trener u historiji fudbala. Ne samo da je rekorder po broju osvojenih trofeja LP, nego je i fudbal promijenio iz temelja. Njegov uticaj na moderni fudbal je nemjerljiv, Cruyff i Guardiola mu nisu ni do koljena.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
rimljanin90
- Kontakt:
Drugi je u historiji, ipak prvi je husref
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nevjerovatno kakvi smo dusmani sami sebi.Klepis ih u finalu 4-0 djecu im napravis za 3 dana beznacajna utakmica izvede drugi tim faking Balta igrao i dobiju te opet jedva nekako.Samo zaboravi yebote proslavi za 3 dana pehar,mi nekakve revolucije dizemo.Mislim zna svako da je saopstenje licni interes preko imena grupe s tacno poznatim ciljem ali ovaj forum jos gori....napoleon72 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 23:52Toliko se se.re na taj jedan poraz od Sirokog, kao da nas ljudi nisu klepili u finalu Kupa 2017. na Kosevu, pa nas ubili 1:3 sa Rozmanom i to Skripari dosli, a da ne pricam na sva sramocenja dole gdje se zlocin i desio. Ispade mi k'o neki osvetnici gazimo Sirokog 3 razlike gdje god se sretnemo, samo et taj jedan mec izgubili. A igraci su ziva bica, opustili se poslije finala kupa, a i vecina njih u pelenama bili kad se desio zlocin u Sirokom, plus dosta stranaca. Ne mozes ti za sezonu ljude nafurat da osjecaju tvoju bol i znacaj protivnika i utakmice. Pretjeruje se debelo zbog tog jednog poraza, ni prvi ni zadnji poraz od Listice.
Hoce li Velezovi navijaci skidati glave sto im je Sloga uzela bod u Mostaru a oni im zabili 6 komada iz 2 utakmice kupa.
Milion puta vidjen scenario u fudbalu,i Zekic kaze volio bi da sam izveo najjaci tim i zabio im 5 samo da se ne provlace gluposti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vinko jedan od boljih, lik nikad nije srao sa izjavama, odmjeren uvijek bio. Jest mozda igrao ziheraski, ali je bilo dobrih utakmica pod njegovim vodstvom. Njega je bas ukopala ona situacija sa Nam-om, steta.Jet2Holiday je napisao/la: ↑17 apr 2026, 07:57A sta ces reci za navijace kluba, koji su tjerali Vinka a covjek imao 20+ utakmica bez poraza i prvi na tabeli bio. Nerealni navijaci.
Ljudi pricaju o zekicu ko da je mesija, niko ne govori da je los trener, ali je ispao max nekorektan prema klubu. Mislim da se nijednom treneru nije toliko izaslo u susret sa igracima.
Ako mu se islo, trebao je otici poslije osvajanja kupa, a ne u najgoroj mogucoj situaciji, nakon 3 utakmice u novoj sezoni.
Izjava hordi o namjestenom kupu je prica za sebe, ljaga za sva vremena
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sad negdje procitah jel mario bivsi i trazi se zamjena, tj mamic je vec nasao?
Hocemo li mi biti klub kome je najvece domet svake sezone trece mjesto, pri tome dovedes satro neke zvijezde od igraca, ono istrosena roba itd, onda neki iskorak u evropi ili ispadnemo odmah u prvom pretkolu, sta je cilj ove uprave i mirvica neka me neko prosvjetli?
Jer smo vec dobro izgubili zivce i sabur nama je sarajevo sve, nekima samo prolazna stanica!!
Hocemo li mi biti klub kome je najvece domet svake sezone trece mjesto, pri tome dovedes satro neke zvijezde od igraca, ono istrosena roba itd, onda neki iskorak u evropi ili ispadnemo odmah u prvom pretkolu, sta je cilj ove uprave i mirvica neka me neko prosvjetli?
Jer smo vec dobro izgubili zivce i sabur nama je sarajevo sve, nekima samo prolazna stanica!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- napoleon72
- Kontakt:
Ma pusti bolan, se.re bosnjo za neko 100% zalaganje u svakom mecu, a propusio se da na poslu koristi pus-pauzu. Ljudi misle da su igraci roboti, da imaju neku puljku koja im pali "ozbiljan" mod, pa et neko odlucio da protiv Sirokog na tom mecu ne prebaci na taj mod. Jbt Liverpul osvoji titulu nakon 30 godina, naredno kolo fasuju na Anfieldu od Cityja 0:4, niko se po guzzici ne pocese, igraci mahmurni maltene igrali. Samo eto kod nas treba da Kyeremeh i Gordeziani da poginu na terenu 90 min radi slucaja ubistva koji se desio hiljadama kilometara od njih kad su imali 12, odnosno 7 godina. Strasno Bgm.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2026, 08:21Nevjerovatno kakvi smo dusmani sami sebi.Klepis ih u finalu 4-0 djecu im napravis za 3 dana beznacajna utakmica izvede drugi tim faking Balta igrao i dobiju te opet jedva nekako.Samo zaboravi yebote proslavi za 3 dana pehar,mi nekakve revolucije dizemo.Mislim zna svako da je saopstenje licni interes preko imena grupe s tacno poznatim ciljem ali ovaj forum jos gori....napoleon72 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 23:52Toliko se se.re na taj jedan poraz od Sirokog, kao da nas ljudi nisu klepili u finalu Kupa 2017. na Kosevu, pa nas ubili 1:3 sa Rozmanom i to Skripari dosli, a da ne pricam na sva sramocenja dole gdje se zlocin i desio. Ispade mi k'o neki osvetnici gazimo Sirokog 3 razlike gdje god se sretnemo, samo et taj jedan mec izgubili. A igraci su ziva bica, opustili se poslije finala kupa, a i vecina njih u pelenama bili kad se desio zlocin u Sirokom, plus dosta stranaca. Ne mozes ti za sezonu ljude nafurat da osjecaju tvoju bol i znacaj protivnika i utakmice. Pretjeruje se debelo zbog tog jednog poraza, ni prvi ni zadnji poraz od Listice.
Hoce li Velezovi navijaci skidati glave sto im je Sloga uzela bod u Mostaru a oni im zabili 6 komada iz 2 utakmice kupa.
Milion puta vidjen scenario u fudbalu,i Zekic kaze volio bi da sam izveo najjaci tim i zabio im 5 samo da se ne provlace gluposti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
rimljanin90
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2026, 08:57Ma pusti bolan, se.re bosnjo za neko 100% zalaganje u svakom mecu, a propusio se da na poslu koristi pus-pauzu. Ljudi misle da su igraci roboti, da imaju neku puljku koja im pali "ozbiljan" mod, pa et neko odlucio da protiv Sirokog na tom mecu ne prebaci na taj mod. Jbt Liverpul osvoji titulu nakon 30 godina, naredno kolo fasuju na Anfieldu od Cityja 0:4, niko se po guzzici ne pocese, igraci mahmurni maltene igrali. Samo eto kod nas treba da Kyeremeh i Gordeziani da poginu na terenu 90 min radi slucaja ubistva koji se desio hiljadama kilometara od njih kad su imali 12, odnosno 7 godina. Strasno Bgm.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2026, 08:21Nevjerovatno kakvi smo dusmani sami sebi.Klepis ih u finalu 4-0 djecu im napravis za 3 dana beznacajna utakmica izvede drugi tim faking Balta igrao i dobiju te opet jedva nekako.Samo zaboravi yebote proslavi za 3 dana pehar,mi nekakve revolucije dizemo.Mislim zna svako da je saopstenje licni interes preko imena grupe s tacno poznatim ciljem ali ovaj forum jos gori....napoleon72 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 23:52Toliko se se.re na taj jedan poraz od Sirokog, kao da nas ljudi nisu klepili u finalu Kupa 2017. na Kosevu, pa nas ubili 1:3 sa Rozmanom i to Skripari dosli, a da ne pricam na sva sramocenja dole gdje se zlocin i desio. Ispade mi k'o neki osvetnici gazimo Sirokog 3 razlike gdje god se sretnemo, samo et taj jedan mec izgubili. A igraci su ziva bica, opustili se poslije finala kupa, a i vecina njih u pelenama bili kad se desio zlocin u Sirokom, plus dosta stranaca. Ne mozes ti za sezonu ljude nafurat da osjecaju tvoju bol i znacaj protivnika i utakmice. Pretjeruje se debelo zbog tog jednog poraza, ni prvi ni zadnji poraz od Listice.
.png)