FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Flik ce dobiti otkaz kad ulozite 200 miliona a ne osvojite nista. Ovako sve dok rezultati imaju i ekipa se razvija nece.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma da. Treba dovesti Xavija ili Koemana i gledati ponovo onaj proljev od fudbala.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne znam igrača koji nije napredovao pod Flickom. Dvije lige u prve dvije sezone sa svim problemima, malo li je. Ja mislim da će otići kad on to odluči.
Don't hate what you don't understand.
Kike Setijen moze osvojiti LP s ovom ekipom
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
o ispadanju iz lp se moze nadugo i nasiroko, no, samo lud covjek moze otjerati trenera kojeg igraca postuju i kome vjeruju
ekipa ga prati, osvaja trofeje u spaniji, sto uvijek mora biti prioritet, a lp je bonus i nije tragedija ne osvojiti je
ekipa ga prati, osvaja trofeje u spaniji, sto uvijek mora biti prioritet, a lp je bonus i nije tragedija ne osvojiti je
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj zreli za LP 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Dodje Flik i dobije za transfere 20 miliona i od tog napravi šampionsku ekipu, najatraktivniju ekipu, milina ti gledati i ljudi bi davali otkaze. Svakog igrača kojeg je vodio podigao na nivo vise. Pa Raphinhu ste ovdje vi tjerali i govorili da je čovjek za Betisa, a pod Flikom covjek postane jedan od najboljih igrača svijeta. Bukvalno je oživio klub koji je bio na umiranju i odlasku u neki prosjek. Ovo što on pravi je vrhunski posao i ovo ne bi mogao niti Pep. A pored toga Barca je jako mlada ekipa i ova ekipa ako ostane na okupu svoj vrhunac ce doziviti tek za 3-4 godine. I ovoj ekipi treba jedan napadac ubica i to je to. Odbrana je dobra. Ove godine će biti i vjerovatno najbolja u ligi. I ova ekipa će u narednih 5 sezona sigurno 2 klempe osvojiti ako ostane na okupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.