FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zbog ovog njegovog saopstenja treba otići sa Koševa! Pa neka ga renta, nega popravlja, prepravlja, nek mu j... mater i radi sta god hoce! Lik bezgrješan, sve sto se uradilo on uradio, sve sto ne valja uradio je Klub. Bolan Ismire kupi livadu i zakopaj ga pa nek mandić vidi da je bez Sarajeva Kosevo za godinu dana ruina. Pa nek onda ruše ako smiju olimpijski stadion i prave zgrade.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ja ne kontam kako se ne moze natkriti jedna tribina na Kosevu. Zar je to puno sto trazimo mi navijaci?! Zar je toliko tesko i skupo udariti stubove i pokriti nekim limom
-
bordobijeli
- Kontakt:
100% volim kosevo ko svoju kuću svega se prošlo na tom stadionu . Al vrijeme je da se nesto mjenja , uzas na sta liči stadion i kako se odnose prema stadionu a i prema FKS a opstina je vlasnik . Bilo gdje treba početi igrati posto ne moze gore od ovog trenutno.ŠTA_JE je napisao/la: ↑17 apr 2026, 18:56Zbog ovog njegovog saopstenja treba otići sa Koševa! Pa neka ga renta, nega popravlja, prepravlja, nek mu j... mater i radi sta god hoce! Lik bezgrješan, sve sto se uradilo on uradio, sve sto ne valja uradio je Klub. Bolan Ismire kupi livadu i zakopaj ga pa nek mandić vidi da je bez Sarajeva Kosevo za godinu dana ruina. Pa nek onda ruše ako smiju olimpijski stadion i prave zgrade.
J*** li ti mandicu najmilije! Mrshhh **** jedno ublehasko!
I poserem se u usta svim ‘gradanima’ opstine centar koji glasaju za ovog debila.
Treba definitivno ici sa koseva.
I poserem se u usta svim ‘gradanima’ opstine centar koji glasaju za ovog debila.
Treba definitivno ici sa koseva.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Stisnite mu.da ili šta već nosite u gaćama i bježimo odozgo makar sve utakmice igrali u gostima.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
ČUJ NAŠE SVETINJE, NAŠEG KLUBA, HAHAHA
Tvoj nije sigurno, čuj on bi da određuje ko će voditi sportski segment FKS
Ako ima i 1% pameti, pozvati ostale opštine( izuzev Novog Sarajeva, logično
) da se dostave prijedlozi po pitanju ustupanja zemljišta.
Ako je potrebno, igrati 15 godina sa jednom tribinom i terenom, ali samo da nas ovi idioti više ne maltretiraju, ovo je teror.
Tvoj nije sigurno, čuj on bi da određuje ko će voditi sportski segment FKS
Ako ima i 1% pameti, pozvati ostale opštine( izuzev Novog Sarajeva, logično
Ako je potrebno, igrati 15 godina sa jednom tribinom i terenom, ali samo da nas ovi idioti više ne maltretiraju, ovo je teror.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
bordobijeli
- Kontakt:
I ovdje se ne radi samo o stadionu , Mandic ozbiljno optužio Mamica i Mirvica i da s njima ne zeli surađivati u prijevodu s klubom. Fakat vrijeme je negdje početi igrati , Otoka ,Vogosca, Hrasnica uložiti neka sredstva u neki stadion da se moze igrati premijer lige i deri .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 17 apr 2026, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Šta je s našim kampom? kada ćemo konačno moći ponovo igrati tamo?mislim na mlade, naravno, ne na A-tim. 
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Jel se svidjelo nekom il ne, vecina ovog je i tacno oibolno citati.
Sve ce ovako biti dok ne dodju ljudi koji ce stiti interes kluba i izvuci najbolje od ponudjenog.
Mirvic je ubleha od pocetka bio, nazalost zbog njega je klub u propadanju
Sve ce ovako biti dok ne dodju ljudi koji ce stiti interes kluba i izvuci najbolje od ponudjenog.
Zadnja izmjena: Jet2Holiday, dana/u 17 apr 2026, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sami sebi krivi sto nismo krenuli u izgradnju vlastitog stadiona.Kosevo je stadion na kojem smo svi zivot ostavili ali to jednostavno nije nas dom i trebamo ici sto prije.Volio bi da nam ga oduzmu na godinu dana sve da popune koncertima dok nam ne bude jasno da nemamo tu sta traziti vise.
Postavite tribinu od 3k gdje god,mi ostali cemo iza ograde gledati samo da nas niko ne ponizava vise.Pa malo po malo graditi za 7-8 godina La Bombonera.To bi svaki navijac Sarajeva potpisao.
Postavite tribinu od 3k gdje god,mi ostali cemo iza ograde gledati samo da nas niko ne ponizava vise.Pa malo po malo graditi za 7-8 godina La Bombonera.To bi svaki navijac Sarajeva potpisao.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 apr 2026, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Maroon1946
- Kontakt:
+1, ali naš klub na ovo neće ni reagovatiŠTA_JE je napisao/la: ↑17 apr 2026, 18:56Zbog ovog njegovog saopstenja treba otići sa Koševa! Pa neka ga renta, nega popravlja, prepravlja, nek mu j... mater i radi sta god hoce! Lik bezgrješan, sve sto se uradilo on uradio, sve sto ne valja uradio je Klub. Bolan Ismire kupi livadu i zakopaj ga pa nek mandić vidi da je bez Sarajeva Kosevo za godinu dana ruina. Pa nek onda ruše ako smiju olimpijski stadion i prave zgrade.
Dobar je peško
Sto nije nista uradio kad nije bilo Mamica, sad Mamic problem, joj baci je Putine.
Ništa drastično ne bi promijenilo ni to famozno naktrivanje tribina. Grbavica, Bilino i Veležova arena su fudbalski stadioni po mjeri i našim standardima, Koševo to nije, bilo naktriveno ili ne. Najveća pobjeda kluba i epohalni trenutak bi bio početak gradnje novog stadiona, pa makar se gradio i 20 godina.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Opstina moze bez FKS organizovati 3 koncerta na stadionu, ali ne moze natkrit tribinu. Zanimljivo
Mene vise zanima gostovanja po televizijama gdje govori da do februara je projekat za istok gotov, prodje evo 2 i po mjeseca.
Mene vise zanima gostovanja po televizijama gdje govori da do februara je projekat za istok gotov, prodje evo 2 i po mjeseca.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pere ga raja u komentarima momački, i treba.
Čitav tekst otkuca samo da bi napisao da neće sarađivati sa Mamićem, pa nije Mamić došao prije 6 godina kad i on na vlast i još napisa dajemo klubu da igra besplatno i na tome mu trebamo svi biti zahvalni, pa ublehašu jedan reci nam koji to klub u kojoj državi i u kojem gradu, opštini plaća da igra na gradskom stadionu.
Čitav tekst otkuca samo da bi napisao da neće sarađivati sa Mamićem, pa nije Mamić došao prije 6 godina kad i on na vlast i još napisa dajemo klubu da igra besplatno i na tome mu trebamo svi biti zahvalni, pa ublehašu jedan reci nam koji to klub u kojoj državi i u kojem gradu, opštini plaća da igra na gradskom stadionu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al fakat gluposti prica Mandic . Sta FKS smeta opstini ??
Njihovo je vlasništvo i zasto je stadion uništen, zasto se ne renovira ?? Nije Mamic kriv sto on 6 godina obećava a Koševo izgleda ko 1993 za vrijeme rata. Od početka igra političku igricu oko stadiona a nista nije uradjeno. Probati u Vogosci ili na Otoci usminkati stadion nek prima 4000 za početak al samo da se nesto pokrene.
Njihovo je vlasništvo i zasto je stadion uništen, zasto se ne renovira ?? Nije Mamic kriv sto on 6 godina obećava a Koševo izgleda ko 1993 za vrijeme rata. Od početka igra političku igricu oko stadiona a nista nije uradjeno. Probati u Vogosci ili na Otoci usminkati stadion nek prima 4000 za početak al samo da se nesto pokrene.
Sta rece covjek, aubjedjen sam da ovde ima i njegovih ruku u vidu pravljenja ovog svega. I da je ovo sve fingirano.maroon46 je napisao/la: ↑17 apr 2026, 18:30Znam ja dobro majstore kakva je to ekipa, ali svi spominju prvu utakmicu, a niko drugu. I u drugoj je bio isti trener. Meni smeta subjektivan pristup komentarisanju nekih stvari. Isto derbi na Kosevu, gdje nas je zeljo ubio u prvom poluvremenu, pa mi njih u drugom i opet nismo pobijedili i svi govorili kako smo ih rasturili. Malo objektivnosti ne bi skodilo svima, mozda bi se onda i pomjerili sa mjesta gdje tapkamo zadnjih nekoliko godina.GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 apr 2026, 16:25Znaš li ti majstore dokle je dogurala ta Craiova? Bolji i jači bar duplo.
A ovo za Zorana Mamica, zasto nista nekaze doticni za Vica za dodika za svoju bracu. Osudjeni.
Bih nije u EU NIJE ZATO KRIV MAMIC, ako je slobodan covjek u nasoj drzavi i ima pravo da radi doticni treba da se zali sudu ne novinarima.
A njegov nerad prebacit na Mamica covjek koji je u drzavi u kojoj nije osudjen, i mandic koji hoce da budemo morali odigrat kolonija svojih srbs i ustasa trebo se borit za to. Bosna he nezavisna drzava i postuje svoje zakone ne hrvaske i ne eu dok ne pristupi istoj.
Takodje Zoran Mamic jeste jedan od najbolji menagera evrope, a sta je uradio Mandic za 5 godina.
Takodje njegova guy stranka cuva colpu,
Drugo gradonacelnik SARAJEVA je iz stranke sa kojom je **** stranka u koalici
Opravdanja nema glavnog projekta nema, glavni projekat mu rade cetnici i bl sve receno.
Zeljo borac posusje su dobili sve dozvole i izgradili 80% stadiona a sta je mandic izgradio
On da se poredi sa MAMICEM
KOLIKO VOLIS SARAJEVO DOVOLJNO SI REKAO KAD SI REKAO DA JE ZAKON DRUGE DRZAVE ISPRED INTERESA TVOJE DRZAVE I NAJVECEG KLUBA TVOJE DRZAVE
MRS U PM
Ko glasa za kera, nije navijac Sarajeva.
Je bo sebi najmilije
Je bo sebi najmilije
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Arsenal otisao sa Hajberija, Tottenham poravnao WHL i napravio novi. Everton igrao 135 godina na Goodisonu i otisao s njega.
Samo mi neku nostalgiju furamo.
Otici sa Koševa na Otoku, Efendic bi jedva dočekao. Svakako dole imamo beton bazu navijaca, tramvaj blizu, za 5 godina mozemo napraviti stadion od 15ak hiljada i živio.
A onda neka Mandic izdaje Koševo Merlinu svake hefte.
Samo mi neku nostalgiju furamo.
Otici sa Koševa na Otoku, Efendic bi jedva dočekao. Svakako dole imamo beton bazu navijaca, tramvaj blizu, za 5 godina mozemo napraviti stadion od 15ak hiljada i živio.
A onda neka Mandic izdaje Koševo Merlinu svake hefte.
Idi više u pm, qrvo plava. Boli te racq za naš klub.Jet2Holiday je napisao/la: ↑17 apr 2026, 19:14Jel se svidjelo nekom il ne, vecina ovog je i tacno oibolno citati.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Burberry46, DoktorXabaras, Laganini1986 i 30 gostiju.
.png)