Emir Spahić - direktor reprezentacija

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

dubrovnik
Kontakt:

Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija

Post Postao/la dubrovnik » 17 apr 2026, 20:16

arelinho je napisao/la:
17 apr 2026, 20:12
dubrovnik je napisao/la:
17 apr 2026, 20:09
DeeWa je napisao/la:
17 apr 2026, 20:06
Nadam se da će jednog dana Džeko preuzeti njegovu funkciju i biti direktor svih reprezentacija ako bude zainteresiran za to, a da će Spaha preci da bude predsjednik saveza. Mislim da bi ta kombinacija Spaha-Dzeko bila idealna.
Edin je prefin za tu mocvaru. Samo Spaha moze tu pomoci a mogao je i Vaha da mu je malo vise stalo do BiH nogometa a malo manje do love.
Vaha ne može pomoći sebi, a ne da pomogne nama.
Mozda ne moze sada ali je mogao prije.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 17 apr 2026, 20:34

dubrovnik je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:
Nadam se da će jednog dana Džeko preuzeti njegovu funkciju i biti direktor svih reprezentacija ako bude zainteresiran za to, a da će Spaha preci da bude predsjednik saveza. Mislim da bi ta kombinacija Spaha-Dzeko bila idealna.
Edin je prefin za tu mocvaru. Samo Spaha moze tu pomoci a mogao je i Vaha da mu je malo vise stalo do BiH nogometa a malo manje do love.
Ja baš mislim da bi mu bio to plus. On je jedini čovjek koji bi došao tu bez apsolutno ikakve želje za nekim novcem jer je već zaradio milione i to bi mu u reprezentaciji bila sica.

Da mu pokušaju majmunisati nešto i varati, ja mislim da bi on mogao bez problema otici iz saveza i iznijeti sve malverzacije na vidjelo. Ne bi ga ništa kočilo jer bi svejedno otišao živjeti negdje u Italiji ili njemačkoj, gdje Amra kaže. A od Bosne ne ovisi ni 1%
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 apr 2026, 20:44

DeeWa je napisao/la:
17 apr 2026, 20:34
dubrovnik je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:
Ja baš mislim da bi mu bio to plus. On je jedini čovjek koji bi došao tu bez apsolutno ikakve želje za nekim novcem jer je već zaradio milione i to bi mu u reprezentaciji bila sica.

Da mu pokušaju majmunisati nešto i varati, ja mislim da bi on mogao bez problema otici iz saveza i iznijeti sve malverzacije na vidjelo. Ne bi ga ništa kočilo jer bi svejedno otišao živjeti negdje u Italiji ili njemačkoj, gdje Amra kaže. A od Bosne ne ovisi ni 1%
Ne bi otisao zivjet u Njemacku nego bi dosao kuci u Dubrovnik.🤣🤣🤣
Ja ipak mislim da je on prefin za to i da se ne bi snasao u toj mocvari. Ali eto mozda nisam u pravu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii, resko1 i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []