Mozda ne moze sada ali je mogao prije.
Emir Spahić - direktor reprezentacija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija
Ja baš mislim da bi mu bio to plus. On je jedini čovjek koji bi došao tu bez apsolutno ikakve želje za nekim novcem jer je već zaradio milione i to bi mu u reprezentaciji bila sica.
Da mu pokušaju majmunisati nešto i varati, ja mislim da bi on mogao bez problema otici iz saveza i iznijeti sve malverzacije na vidjelo. Ne bi ga ništa kočilo jer bi svejedno otišao živjeti negdje u Italiji ili njemačkoj, gdje Amra kaže. A od Bosne ne ovisi ni 1%
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne bi otisao zivjet u Njemacku nego bi dosao kuci u Dubrovnik.DeeWa je napisao/la: ↑17 apr 2026, 20:34Ja baš mislim da bi mu bio to plus. On je jedini čovjek koji bi došao tu bez apsolutno ikakve želje za nekim novcem jer je već zaradio milione i to bi mu u reprezentaciji bila sica.
Da mu pokušaju majmunisati nešto i varati, ja mislim da bi on mogao bez problema otici iz saveza i iznijeti sve malverzacije na vidjelo. Ne bi ga ništa kočilo jer bi svejedno otišao živjeti negdje u Italiji ili njemačkoj, gdje Amra kaže. A od Bosne ne ovisi ni 1%
Ja ipak mislim da je on prefin za to i da se ne bi snasao u toj mocvari. Ali eto mozda nisam u pravu.