Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 03 maj 2011, 16:55

JuveSissoko je napisao/la:prva dva "pojacanja" ce izgleda da budu Andreas Beck i Ricardo Montolivo(6 mil + Martinez), obojica su veoma blizu, Monto je skoro pa "igrac Juventusa", oba prosjecna igraca, al eto to je danasnji Juve, moramo se s tim pomirit,al polako treba mlade igrace dovodit, mozda se ubode neki od njih pa ispadne novi Nedved hihihih, smijem sanjati :mrgreen:
Ako ovo prođe, pa dobro je to Marotta uradio, znam da trebaju kvaliteniji igrači, ali šta on može kad mu nedaju pare :D ! Ali eto još jednog napaljenika slijedeće sezone kad bude igrali protiv Fiorenitna ima da im Martinez tricu strpa :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 maj 2011, 16:55

JuveSissoko je napisao/la:Most European finals: Barcelona 16 - Real Madrid 16 - AC Milan 14 - Juventus 14 - Liverpool 11 - Bayern Munich 10

veoma lose smo predstavljali Italiju u Europi :mrgreen:
Posto vidim da meni upucujes ovaj post (ali onako "kurvinski", "gobbisticki"), molim te da mi kazes ko je to rekao da "ste lose predstavljali Italiju u Evropi" :?: Jer ja sigurno nisam. :P

A ko je koliko osvojio cega u medjunarodnom fudbalu, imas ovde:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UE ... on_winners

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 16:56

SoloJuve26 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:prva dva "pojacanja" ce izgleda da budu Andreas Beck i Ricardo Montolivo(6 mil + Martinez), obojica su veoma blizu, Monto je skoro pa "igrac Juventusa", oba prosjecna igraca, al eto to je danasnji Juve, moramo se s tim pomirit,al polako treba mlade igrace dovodit, mozda se ubode neki od njih pa ispadne novi Nedved hihihih, smijem sanjati :mrgreen:
Jel to znaci da necemo odkupiti Aquilanija???
Marotta je izjavio da ga za 16 miliona sigurno necemo otkupit, iskreno mene Aquilani sve vise podsjeca na Tiaga, slicne balerine su, ko zna ,mozda kupe i Aquilania i Montoliva, znamo da Marotta svrsava na ItalJuve
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 maj 2011, 16:56

juventus 0244 je napisao/la:Evo kakvo je stanje sa golovima/asistencijama kod igrača Juventusa (sva takmičenja ove sezone):

Del Piero 10/7
Krasić 9/9
Quagliarella 9/1
Matri 7/1
Iaquinta 6/3
Pepe 6/1
Marchisio 4/4
Chiellini 3/2
Bonucci 3/1
Aquilani 2/5
Toni 2/2
Melo 1/1
Grosso 0/3
Salihamidžić 0/2 115 minuta :roll:
De Ceglie 0/2
Motta 0/2
Sissoko 0/2
Barzaglie 0/1
Sorensen 0/1 ali jedna od bitniji asistencija :)

Zar je Moguce da je opet Il Capitno najbolji strijelac 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 17:00

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Most European finals: Barcelona 16 - Real Madrid 16 - AC Milan 14 - Juventus 14 - Liverpool 11 - Bayern Munich 10

veoma lose smo predstavljali Italiju u Europi :mrgreen:
Posto vidim da meni upucujes ovaj post (ali onako "kurvinski", "gobbisticki"), molim te da mi kazes ko je to rekao da "ste lose predstavljali Italiju u Evropi" :?: Jer ja sigurno nisam. :P

A ko je koliko osvojio cega u medjunarodnom fudbalu, imas ovde:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UE ... on_winners
**** nece dalje da raspravlja, samo sam naveo finala, radi juventina ovdje, ne radi tebe, jbga, ne vrti se ovaj forum oko tebe,zao mi je :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 maj 2011, 17:06

JuveSissoko je napisao/la: **** nece dalje da raspravlja, samo sam naveo finala, radi juventina ovdje, ne radi tebe, jbga, ne vrti se ovaj forum oko tebe,zao mi je :)
Jasno mi je da se ovaj forum ne vrti ni oko mene, a ni oko nekoga drugog, vec oko sporta. 8-)
Ali sam svestan da si ovaj post uputio meni, jer sam pokrenuo pitanje evropskih rezultata tri velika talijanska kluba.
A ja jesam rekao da je Juve u Evropi "nesto bolji od Intera po rezultatima", ali da su u tom rangu, a ne u rangu Reala ili Milana. Ne i da "je lose predstavljao Italiju". ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 17:44

Ne znam jeste li primjetili sinoć šta je Caressa rekao. Priliko minute šutnje, čuli su se uzvici sa tribina, istina navijača Juventusa, i poslije govori ovo ima samo u našoj državi (Italiji op.a.) a ja kontam u sebi, nisi ti još bio u Bosni tu se i himna zviždi :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 03 maj 2011, 18:35

Nitko nije nista napisao puna 24 sata u vezi novog trenera, ima li sanse da dodje Deschamps?

Procitao sam da nesto se kuva sa Mazzariem sto u sustini ne mjenja nista osim taktike, dok bi Didier povuko par francuza buduci da ih poznaje i Juve bi nadam se postao ponovo talijansko-francuska masina. :)

Inace blesavo je da klub prije nego sto rijesi trenera daje ponude za igrace, ozbiljni klubovi rade obratno :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 19:11

[youtube][/youtube]
;)

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 03 maj 2011, 19:40

SoloJuve26 je napisao/la: Zar je Moguce da je opet Il Capitno najbolji strijelac 8-)
Pa kad jedini on gine za boje klube... Treba uzet pusku pa nek i ostali ginu milom ili silom :lol:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 20:17

great! Exor, tj. Elkan i Agnellievi sa Murdochom ce da kupe prava na Formulu 1, izgleda da ce da uloze pare u cijeli jbeni projekat F1, 400 miliona je skoro ulozio u kriket, a nama dovede Montoliva i Pepee i slicne konje da nam zivce jbu, ma hajmo mi gledat formulu jedan, ma ipak bolje kriket i navijajmo za Pakistan ili Indiju,zajebite fudbal, bas je zidov ovaj Elkan :cry: :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 maj 2011, 20:25

Ma nisu normalni...jbo im F1 sve :evil:

I na kraju, sve ono sto smo citali...sve one teorije zavjere, kako je Juve zrtvovan radi Ferrarija i slicnih ciljeva...postaju konkretne, ovakvim postupcima.

Nezz kako je on naslijedio sve to jbem mu mater...cuj kriket... :roll:

"Sve mozete prodati, ali Juventus ne dirajte"...rece Gianni nasljednicima prije smrti..eto kako mu vracaju djubrad :evil:

Cuj F1, pa ko normalan ono gleda sad...prije 10-15 godina bi skonto...al eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 20:28

slika

jedino pravo pojacanje, jeftin, veliki talent, sjajan igrac u buducnosti, mozda grijesim, al bice bolji i od Chellinia ako ga ne sjebemo u procesu izgradnje kao i Giovinca, najdrazi mi igrac iz ove nove garde sto su dosli

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 20:31

sarajlija89 je napisao/la:Ma nisu normalni...jbo im F1 sve :evil:

I na kraju, sve ono sto smo citali...sve one teorije zavjere, kako je Juve zrtvovan radi Ferrarija i slicnih ciljeva...postaju konkretne, ovakvim postupcima.

Nezz kako je on naslijedio sve to jbem mu mater...cuj kriket... :roll:

"Sve mozete prodati, ali Juventus ne dirajte"...rece Gianni nasljednicima prije smrti..eto kako mu vracaju djubrad :evil:

eto prvo procita da kupuju tv prava, kad zapravo hoce da kupe sav taj cirkus ****, ne znam ko je vlasnik sada, al znam da je to privatno vlasnistvo, valjda je to od Ecclestona i onog Mosleya ,tako nekako, sad da li ce se to desit i nije bitno,bitno je da likovi imaju para a Juve je pa reci cu i namjerno zapostavljen, jer smijesno je da "nemamo" 25 miliona za recimo Modrica ili tako nekog, smijesno

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 maj 2011, 20:31

Jel' ovaj ispred njega Capello? :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 20:33

Omerbavarac je napisao/la:Jel' ovaj ispred njega Capello? :lol: :lol:
cini mi se da je to Fabiov sin :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 maj 2011, 20:34

Slazem se, Sorensen je apsolutno pokazao da je veliki potencijal...ali, svjedoci smo kako Del neri stavlja mrtvog Mottu...sta, kako i po kojem kritwriju..to samo on zna... :lol:

Imamo vala solidne stopere u najmanju ruku(Chiellini,Bonucci,Barzagli,Sorensen)..s tim da Sorensen moze i desno, a Chiellini i lijevo po potrebi...

Jos dva kvalitetna beka...i to je to...
eto prvo procita da kupuju tv prava, kad zapravo hoce da kupe sav taj cirkus ****, ne znam ko je vlasnik sada, al znam da je to privatno vlasnistvo, valjda je to od Ecclestona i onog Mosleya ,tako nekako, sad da li ce se to desit i nije bitno,bitno je da likovi imaju para a Juve je pa reci cu i namjerno zapostavljen, jer smijesno je da "nemamo" 25 miliona za recimo Modrica ili tako nekog, smijesno
To je to...znaci, familija Agnelli = Juventus....tradicija,historija...sve..oni se igraju s tim..kreteni..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 21:40

sarajlija89 je napisao/la:
Nemoj me vrijeđati 8-) :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 maj 2011, 21:45

Bianconeri1988 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
Nemoj me vrijeđati 8-) :lol:
heheh...vec 2-3 sezone to nije ona F1 kao nekada...Tanko je to...nekad sam zivio za tu nedjelju i za himnu, kad Schumi pobjedi.Nisam mogao propustit utrku....danas, nije to to...nezanimljivo totalno..

Imate dobar text o Senni, u kolumni od Magicnog... :D ne stigoh prokomentarisat..ali uskoro cu...

Joj, glava me cijeli dan boli...jbem ti prehladu :evil:

P.s.

Izdajico za Mclaren navijas :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 maj 2011, 22:05

Ruku na srce, uvreda za fudbal bi bila da mi odemo u CL.
Ako se kako mozemo docepati EL, bilo bi najrealnije za sve prikazano u ovoj sezoni.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []