kvota 1.05 da ce doci do tuce na utakmici OKC-PHO, Dort protiv BrooksaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2026, 06:42Ubi ORL brasno u CHA, a onda Jalen Green razmontira GS.
Mlad igrac kojeg HOU proglasi "chokerom" nakon prve i tad jedine PO serije.![]()
Tako da, imacemo u 1.rundi duel DET-ORL na Istoku (potencijalno jako dobar duel, jer ovo sto je veceras prikazao ORL je ono sto se od njih ocekivalo ove sezone) i OKC-PHX na Zapadu (nadati se da PHX makar moze uzeti jednu tekmu i biti kompetitivan u seriji).
Ludilo pocinje vec danas.![]()
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Sta je sa finalem? Jel stvarno arena nece prenositi? Mislim meni je svejedno imam iptv a plus imam i Prime, ali mi je bas glupo da finale ne pronse.
Green strasne dvije tekme u play innu , ako bi nastavio ovako plus Booker da mu se pridoda moguce zanimljiva serija. Ma da sve preko jedne pobjede PHX meni ce biti ultra iznenadjenje.
I da Detroit vs Orlando bi mogla biti najbolja serija prve runde.
@alem
Vidim KD upitan za veceras, ako ne bude igrao eto malo prilike za LaL. Vi morate gledati da se serija sto prije zavrsi da ne dozvolite sa se Luka i Austin vrate.
Vidim KD upitan za veceras, ako ne bude igrao eto malo prilike za LaL. Vi morate gledati da se serija sto prije zavrsi da ne dozvolite sa se Luka i Austin vrate.
Nek se vrate i bolje, hamstring igrat ce na jednoj nozi, nema sanse da moze biti zdrav. Samo ih napadati onda....
Igrat ce KD
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Denver Minnesota bi trebala biti najjaca serije prve runde
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Hoce l ibiti prenos na Areni 6 kod nas?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve je moguce, zato je i bilo bolje da prodje PHX, a ne onaj napaceni GS.JHam je napisao/la: ↑18 apr 2026, 08:04kvota 1.05 da ce doci do tuce na utakmici OKC-PHO, Dort protiv BrooksaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2026, 06:42Ubi ORL brasno u CHA, a onda Jalen Green razmontira GS.
Mlad igrac kojeg HOU proglasi "chokerom" nakon prve i tad jedine PO serije.![]()
Tako da, imacemo u 1.rundi duel DET-ORL na Istoku (potencijalno jako dobar duel, jer ovo sto je veceras prikazao ORL je ono sto se od njih ocekivalo ove sezone) i OKC-PHX na Zapadu (nadati se da PHX makar moze uzeti jednu tekmu i biti kompetitivan u seriji).
Ludilo pocinje vec danas.![]()
![]()
Inace, gledam ovaj CLE-TOR i bas je TOR sterilna ekipa.Toliko defanzivnog potencijala, a slabo ga koriste.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Cavsi bi mogli zapamtiti i u daljnjim fazama play offa, solidna ekipa skroz
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ocekujem da Cavsi ovo rijese u 5 utakmica!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Minny dobro bio ušao u utakmicu ali se Nuggetsi brzo vratili
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Moja minesota, moja ekipa na zapadu, samo da ostanu kompletni mogu oni mnoge racune pomrsiti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tesko, bas tesko.MIN je ekipa bezmozgovica.Za nadati se da mogu seriju sa DEN uciniti duzom, a da dobiju? Tu se DEN mora dobrano raspasti.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 18 apr 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
15 slobodnih vec Dzemala 
Stoji da fakticki sami sebe pobjede, evo i sad su se vratili imali momentum na svojoj strani i kad treba da prevagnu rade pocetnicke greske u napadu. Trebali su vcrs vise igrati na Goberta ide ga u napadu i iskoristi to.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2026, 23:25Tesko, bas tesko.MIN je ekipa bezmozgovica.Za nadati se da mogu seriju sa DEN uciniti duzom, a da dobiju? Tu se DEN mora dobrano raspasti.
Al opet vjerujem da ce ova serija biti neizvjesna, ne znam od pocetka sezone nesto imam neki filing da bi Mini mogla pomrsiti racune, vidjecemo.
Ocekuje se da Luka bude spreman za tekmu br. . To su top vijesti zs zute .
-
TripleThreat
- Kontakt:
Da je bilo koja druga serija igrao bi, ovako odmaraju ga. Posebno jer je sljedeca tekma tek u utorak. 10 dana odmora za njeg
Ide Sengun 35 boba
Ide Sengun 35 boba
Pametna igra raketa,prebacili pritisak na lakerse,ovu ako ne dobiju,kraj im je odmah.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.