Ma nestalo talenta i nece niko kod nas 100%.
Inace je Spaha nama predavao izvjestaj svakih mjesec dana sta i koga vrbuje.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Ma nestalo talenta i nece niko kod nas 100%.
DeeWa je napisao/la: ↑18 apr 2026, 08:59Naravno da je nestalo talenata. Pa šta vi mislite da svaki dan iskače novi bosanac svjetske klase? Taj luksuz nemaju ni engleski, spanci, francuzi, brazilci...
Zato mi je uvijek fascinantno bilo kada se ovdje pojedinci lako odriču nekih igrača koji imaju veliki potencijal i govore ne mora ga se zvati do daljnjeg jer imamo Hadžikića, Šarića, Mujakića, Baždara i sl da se ne bi neki igrač uvrijedio što je došao neko bolji.
I zato bi se trebalo i ono malo što imamo u opticaju pokušati dovesti čim prije. Jer ko zna možda narednih 10 godina opet neće niko poseban iskočiti. A i ovo trenutno što imamo od potencijala tek treba da se dokaže na najvećoj sceni.

Ja bih zvao odmah za ligu nacija
Citam vec x puta za tog Markovica, kontam kako je nemoguce da ga znam. Otvorim profil, lik igra za neke Katowice, koje iako su 4 mozda sam jednom u zivotu cuo za njih, pri tome dao je koliko vec 6 ili 8 golova.Diadora je napisao/la: ↑18 apr 2026, 09:33
Po ovome sto pokazuju ili Markovic ili Hasic bi trebali ici na svjetsko, a obojica bi trebali biti tu u ligi nacija. Prirodna Klasicna krila koja nam trebaju za back up. Na ovom drugom videu Markovic je ucestvovao u najmanje 7 8 akcija.
Poljska Liga nije nesto Ali je sigurno jaca od hnl. Ako su mogli omerovic, kulasin,menalo, besirevic itd dobijati pozive mogu I ova dvojica.
Nail Omerović je doktor nauka za Emana Markovića. Televizor u boji.Diadora je napisao/la: ↑18 apr 2026, 09:33
Po ovome sto pokazuju ili Markovic ili Hasic bi trebali ici na svjetsko, a obojica bi trebali biti tu u ligi nacija. Prirodna Klasicna krila koja nam trebaju za back up. Na ovom drugom videu Markovic je ucestvovao u najmanje 7 8 akcija.
Poljska Liga nije nesto Ali je sigurno jaca od hnl. Ako su mogli omerovic, kulasin,menalo, besirevic itd dobijati pozive mogu I ova dvojica.
Da da, ako se ne dozove treba ga skloniti što prije. Da on makar zabija golove u toj Poljskoj redovno inekako, ali na klupi je i u padu forme duže vrijeme.Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:56Iskreno, i taj Baždar već neko vrijeme nezasluženo dobija pozive. Klupa u Španiji, sad klupa u Poljskoj. Pritom nije imao neki veliki doprinos kada je dobijao priliku.
+1random11 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:59Da da, ako se ne dozove treba ga skloniti što prije. Da on makar zabija golove u toj Poljskoj redovno inekako, ali na klupi je i u padu forme duže vrijeme.Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:56Iskreno, i taj Baždar već neko vrijeme nezasluženo dobija pozive. Klupa u Španiji, sad klupa u Poljskoj. Pritom nije imao neki veliki doprinos kada je dobijao priliku.