29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Kad tačno počinje prodaja karata preko event.ba?
Nemogu pronaci clanak,al negdje sam procito,ako se ne varam 23 ili 24 ovog mjeseca.
Brko iz druge galaksije!
Da dosta lakse doci do ulaznicephillies je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:13Ne znam za vas, ali meni se cini kako su uveli da se samo putem plaformi mogu kupiti katre, da je dosta lakse doci do njih. Ako se tome doda i da mozes "ucestvovati" u pretprodaji, onda je to dodje bas super. Evo sad gledam 02.02 mi je dosao mail da je u toku pretprodaja karara za utakmicu BiH-Italija/Sjeverna Irska. Otisao na link, uzeo...sve trajalo par minuta.
Kad se sjetim onog cekanja ispred Centrotursa, dodjes u gluha doba, zauzmes red, dodje 09:00 i otvori se poslovnica, 50 ljudi udje i kupi karte nakon cega zaposlenik izlazi i kaze nema vise karti. Zelenasi.
I meni je drago da se na ovaj nacin prodaju ulaznice
Jer onaj stari sistem barem meni nije odgovarao
Ja sam iz Gradačca i u agenciju stigne oko 100 ulaznica sve zavisi koja je tekma
I to se vec znam kome idu ulaznice izmedu sebe to podijele
I vecinom ako ti prodaju ulaznicu moras platit toj agenciji i prevoz do Zenice
Samo bezveze sto je u 18h
Idealan termin, mogu stici i oni koji su prva, a i mi koji smo nocna
Željezničar über alles
A oni koji su druga smjena?
Oni ne mogu stici ni u 6 ni 8 ni u 9
Osim ako nije smjena 10-18h sto je rijedak slucaj
Željezničar über alles
Može, može. Termin je bas bezveze. Još radni dan. Ali eto stici ćemo makar pola sata
Zenica je dom reprezentacije i to ce se tesko promijeniti i ne treba da se mijenja. Ali brate mili, Sarajevo kao glavni grad zasluzuje i MORA imati normalan i moderan stadion. Podari mi Boze da za zivota to docekam, amin!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Da mi dočekamo ovaj nacionalni stadion u Zenici, pa ćemo lako za ostalo
Ali slažem se, Sarajevo kao glavni grad zaslužuje moderan stadion.
Ma docekat cemo nacionalni u Zenici ne sumnjaj u to, pa Vico rek’o, ne bi on slagao
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Kad mozemo ocekivati taj mail mi koji smo registrovani na https://bhff.fans/bs/?
Ako se bude organizovala pretprodaja karata, taj dan ces dobiti mail od event.ba, da je krenula pretprodaja sa linkovima koji vode na kupovinu karte.
Kako vidim, planirana je pretprodaja od 23-25.04. Ako se ne prodaju karte u pretprodaji, 25.04 od 12:00 krece regularna prodaja preostalih karata.
Kako vidim, planirana je pretprodaja od 23-25.04. Ako se ne prodaju karte u pretprodaji, 25.04 od 12:00 krece regularna prodaja preostalih karata.