Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 apr 2026, 14:24
DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑18 apr 2026, 14:00
Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 apr 2026, 11:10
Samo da Abdulah bude zdrav te dvije i odigra na maximumu. Velež sa njim i bez njega totalno dvije različite ekipe. Da ga ne J*** povrede i da može trčati kao Dino Hasanović igrao bi ligu petice
Mislim da su svi vazniji igraci Crvenih Kmera iz Mostara, Kaplan, Trbonja, Niksic zdravi i spremni za nastavak prvenstva i kupa. Kada onako "prodjes" Slogu i kada ti Ljajic sudi u Banja Luci nemas razloga da brines jel Abdulah tu ili nije, oni koji trebaju biti spremni za naredne utakmice su u zivotnoj formi
Uvijek posteni Crveni Kmeri
Stvarno sram nas bilo kako smo prošli Slogu zadnju ekipu lige sa šest postignutih golova i ušli u finale kupa. Prije toga u četvrtfinalu dali Sarajevu pet, a prije Sarajeva izbacili Široki. Ta svemoguća Amira Trbonja bog i batina za komunalne i inspekcijske poslove dok nam inspekcija na dva mjeseca zatvara gradilište na zdenci. Kaplan koji nije sredio da nekoga pokrademo ali je sredio da nam
Borac ukrade tri boda i Široki jedan. Premijera neću spominjati jer stvarno ne vidim kakav od njega poguranac možemo imati osim nekog da završimo onu tribini koju je Velež kao klub bez marke duga prema državi zaslužio. Toliko halucinacija od
govedara koji se ne mogu pomiriti da nema više gospodara familije koji će preko Veleža, Borca, Čelika i ostalih bez trunke srama trpati pehare u vitrine. Okrenula se vremena i nikada više nećete predstavljati nešto bitno u našem fudbalu tako da nam jako godi to vaše traženje krivca u drugima dok vam klubove vode AI i mašnice
Jesu vas opljackali, drama, 28 kola, cak dva puta, zato Ljajic, jedan od rijetkih postenih, sudi u Banja Luci.
Ne moras se ništa pravdati, nit me zanimaju tvoje pijacarske lazi i finte samo sam replicirao na komentar o igracima i apostrofirao one najbitnije, a Abdulah to nije
Koristim termin pijcar jer ne znas normalno da komuniciras sto i nije cudno,.magistrala je zajeban posao koji konzumira puno vremena i shodno tome poprimis pijacarski nacin komunikacije.