Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pejcinovic se treba dovesti u repku.
Dobar je, treba se pozabaviti njime.
Bojim se dok je u formi čekaće Švabe.
Bojim se dok je u formi čekaće Švabe.
Pejcinovic bi bio najvece i najteze Spahicevo pojacanje
Tresoldi je zvijezda njemacke u21,najbolji CF belgijske lige
Samo sto je on Talijan i javno je govorio da ceka poziv Italije
Ako on napusti njemce Pejcinovic je njihov najbolji u21 CF
(Recimo Ansah za Berlin odigro duplo vise minuta od pejcinovica a zabio duplo manje golova)
Jos dodajte na to da je lik iz crne gore znaci imas 2 reprezentacije kao konkurenciju
Tresoldi je zvijezda njemacke u21,najbolji CF belgijske lige
Samo sto je on Talijan i javno je govorio da ceka poziv Italije
Ako on napusti njemce Pejcinovic je njihov najbolji u21 CF
(Recimo Ansah za Berlin odigro duplo vise minuta od pejcinovica a zabio duplo manje golova)
Jos dodajte na to da je lik iz crne gore znaci imas 2 reprezentacije kao konkurenciju
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nekad je bilo sramota biti glup.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:52Šta kažu stručnjaci, ne treba ga zvati. Neko će se naljutiti ako mu cimer otpadne.![]()
Ogromna bi bila stvar da Pejcinovic igra za BiH.
Valjalo bi da Wolfsburg ispadne, odmah bi se mozda i njemu smanjila ocekivanja vezano za Njemacku. Jedino ako nema klauzulu da moze otici ako ispadnu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Smajlovic opet vrlo dobar. Mislim da se treba obratit vise paznje na njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za ligu nacija zvati Jakupovica umjesto Bazdara i Pejcinovica umjesto DzekeBazinga12345 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:56Iskreno, i taj Baždar već neko vrijeme nezasluženo dobija pozive. Klupa u Španiji, sad klupa u Poljskoj. Pritom nije imao neki veliki doprinos kada je dobijao priliku.
Tabakovic i Demirovic neka budu glavni napadaci u ligi nacija
Dzeko neka odmori nakon svjetskog i neka bude dio strucnog staba
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kad tad bi super bilo da bude Džeko dio stručnog štaba,samo koliko on to želi to ne znamo...NoDi80 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:02Za ligu nacija zvati Jakupovica umjesto Bazdara i Pejcinovica umjesto DzekeBazinga12345 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:56Iskreno, i taj Baždar već neko vrijeme nezasluženo dobija pozive. Klupa u Španiji, sad klupa u Poljskoj. Pritom nije imao neki veliki doprinos kada je dobijao priliku.
Sa ovim trenutnim stručnim štabom dodati nekad Džeku i Ibisevica
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ma prerano je za Jakupovica,ne znam kako ne razumijete da je Liga nacija veoma bitno takmičenje,i da nam od toga zavisi šešir za kvalifikacije za Euro.NoDi80 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:02Za ligu nacija zvati Jakupovica umjesto Bazdara i Pejcinovica umjesto DzekeBazinga12345 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:56Iskreno, i taj Baždar već neko vrijeme nezasluženo dobija pozive. Klupa u Španiji, sad klupa u Poljskoj. Pritom nije imao neki veliki doprinos kada je dobijao priliku.
Ne možemo se zajeb.avat i zvat djecu od 16 godina,uredu zvat Mahmica il Pejcinovica (ako može),a za ostale ima vremena.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dzeko se nece oprostiti poslje SP, hoce da igra EP isto. Znaci kad je 42-43 godine cak u Engleskoj gdje nekad igrao.
Još se nikad nismo kvalifikovali za EURO a logično njemu fali taj uspjeh u karijeri. I ja vjerujem da može on igrati i 2027, koliko god minuta.Edincapitano je napisao/la: ↑18 apr 2026, 20:04Dzeko se nece oprostiti poslje SP, hoce da igra EP isto. Znaci kad je 42-43 godine cak u Engleskoj gdje nekad igrao.
Ali sada ne trebamo toliko misliti o tome step by step ima SP pa Liga Nacija dotle...
Mogu se zvati i probati perespektivbni igrači u LN. U stvari moraju, jer je to takmičenje koje je zamijenilo prijateljske utakmice. Druge opcije nema.
Imamo dva termina na jesen i selektor može dati šansu po trojici mladih igrača.
Ako bi pristali da igraju za nas, u toj grupi bi po meni bili Pejčinović i Ćatović, Avdić (malo vjerovatno), pratiti Busuladžića, Dedu, Hadžimujovića...
Vidjeti kako se razvija Jakupović i ako se ustali u MLS, reagovati.
Imamo dva termina na jesen i selektor može dati šansu po trojici mladih igrača.
Ako bi pristali da igraju za nas, u toj grupi bi po meni bili Pejčinović i Ćatović, Avdić (malo vjerovatno), pratiti Busuladžića, Dedu, Hadžimujovića...
Vidjeti kako se razvija Jakupović i ako se ustali u MLS, reagovati.
Liga nacija nije u potpunosti prijateljskog karaktera. Mislim da čak "moramo" biti u prva dva u grupi koja je poprilično podjednaka ukoliko želimo da budemo u drugom jakosnom šeširu za izvlačenje grupa za euro kvalifikacije 2028. Ako budemo treći ili četvrti, onda ćemo vjerovatno biti u trećoj jakosnoj grupi i samim tim imati teže protivnike u kvalifikacijama za euro.
Nije još zvanično receno, ali najvjerovatnije će se za kvalifikacije gledati pozicija u ligi nacija.
Mada se slažem da treba nekoliko perspektivnih igrača isprobati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sudeci po prezimenu, Hadzimujovic bi trebao biti veliki bh patriota, jer mislim da je u rodu sa rahmetli Emirom Hadzimujevicem.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Tobejarabi kakve nebuloze pises za poljsku ligudedo26 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:29Citam vec x puta za tog Markovica, kontam kako je nemoguce da ga znam. Otvorim profil, lik igra za neke Katowice, koje iako su 4 mozda sam jednom u zivotu cuo za njih, pri tome dao je koliko vec 6 ili 8 golova.Diadora je napisao/la: ↑18 apr 2026, 09:33
Po ovome sto pokazuju ili Markovic ili Hasic bi trebali ici na svjetsko, a obojica bi trebali biti tu u ligi nacija. Prirodna Klasicna krila koja nam trebaju za back up. Na ovom drugom videu Markovic je ucestvovao u najmanje 7 8 akcija.
Poljska Liga nije nesto Ali je sigurno jaca od hnl. Ako su mogli omerovic, kulasin,menalo, besirevic itd dobijati pozive mogu I ova dvojica.
Garantujem da ovaj Markovic ne bi igrao u Borcu pored Juricica ili u Zrinjskom pored Bilbije.
Objavljujte ozbiljne igrace ovdje, nismo mi Luksemburg.
Hasic je solidan igrac, ali Poljska liga je tu negdje s nasom, mozda malo jaca na osnovu neke proslosti. Lech kako se sjecam 4 0 izgubi od amatera iz Gibraltara u Konferencijskoj.
Nije ni u Hasica neka bajna statistika, da je klasa ko sto mislimo, sa 24 bi vec bio makar u Paderbornu.
Četiri ekipe ove sezone usle u grupnu fazu konferencije, tri prosle grupnu fazu, Jagelonia ispala od Fiorentine nakon produzetaka ( 4:5 ), dvije ekipe dosle do 1/8 finala, Jagelonia prosle sezone igrala 1/4 finale konferencije, ispali od Betisa ( 1:3 ukupno ). Poljska liga nikad jaca, bukvalno. Nisu bas elitna liga, ali nisu ni za podcijeniti narocito sada jer je Poljska jedna od brze rastucih ekonomija i GDP-a u odnosu na EU. To možeš provjeriti sa dva poteza misom ili prstom
Slazem se brate
Nije brate prerano tu bi bili Tabakovic, Demirovic i PejcinovicRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:44
Ma prerano je za Jakupovica,ne znam kako ne razumijete da je Liga nacija veoma bitno takmičenje,i da nam od toga zavisi šešir za kvalifikacije za Euro.
Ne možemo se zajeb.avat i zvat djecu od 16 godina,uredu zvat Mahmica il Pejcinovica (ako može),a za ostale ima vremena.
Evo za sat vremena igra sa prvim timom MLS
Hrvatskoj cetvrti napadac Musa igra u Mls
Pozovemo ga protiv Svedske debituje i onda narednu utakmicu moze zvati Lukica, Kulenovica, Bazdara ili nekog ko je u formi
On je braca neki dan dosao u kamp A selekcije Srbije19vendetta87 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 22:41Sudeci po prezimenu, Hadzimujovic bi trebao biti veliki bh patriota, jer mislim da je u rodu sa rahmetli Emirom Hadzimujevicem.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆