1. Olise
2. Mbappe
3. Kane
4. Dembele
5. Diaz
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ocito ne gledaa yamala kako igra,gledas rezultate,nemozes ga zaustavit,a tek 18,olise sa 18 bio u nekoj 5.ligi,a diaz dilao po americi,mbappe odkad se ozlijedio 0,jedino je kane dobar ali star.Kao sto rekoh iskreno,ne kao navijac barce yamal je najbolji igrac svijeta trenutno
On u Barci jedino može beka igrati i to ono vrijeme kad je bio dobar.enobarca je napisao/la: ↑18 apr 2026, 09:27Leao je propao igrac, nekad sam ga prizeljkivao ali nit vrijedi novca koji bi za njega milan trazio nit plate koju bi on trazio. Uostalom tu je rafinja, treba ganjati devetku, osimen, alvarez, ja bi vise osimena ali je vjerovatno nedostizan, uostalom i drugi je ovaj samo san dok god ih J*** sa onim pravilima oko plata.
Raspravljas se sa trolom Goretzkom.Markinhio je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:09Ocito ne gledaa yamala kako igra,gledas rezultate,nemozes ga zaustavit,a tek 18,olise sa 18 bio u nekoj 5.ligi,a diaz dilao po americi,mbappe odkad se ozlijedio 0,jedino je kane dobar ali star.Kao sto rekoh iskreno,ne kao navijac barce yamal je najbolji igrac svijeta trenutno
Odlican je Yamal ali sa 18-19 godina Messi je vec bio astronaut.
Messi je najbolji fudbaler svijeta,nama je dosta trenutno yamal,on je superstar,samo neka nastavi sa ovakvom igrom
To sto nije na nivou najboljeg i to ubjedljivo najboljeg(znaci on pa 5 mjesta prazni pa ostali Ronaldi, Pelei, Maradone nek se redaju kako hoce) igraca svih vremena, ne znači da Yamal sa 18 godina nije najbolji igrač na svijetu, a ako nije najbolji igrač svijeta sigurno je najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji.
Samo da se vratimo u 1:1 pravilo ovog ljeta i da odrijesimo kesu i kupimo 2-3 dobra igraca i osvajamo klempuSport90 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 21:35To sto nije na nivou najboljeg i to ubjedljivo najboljeg(znaci on pa 5 mjesta prazni pa ostali Ronaldi, Pelei, Maradone nek se redaju kako hoce) igraca svih vremena, ne znači da Yamal sa 18 godina nije najbolji igrač na svijetu, a ako nije najbolji igrač svijeta sigurno je najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji.
I to sto je Yamal napravio sa svojih 18 godina sad da se penzionise je karijera koja je da padneš na guzicu i sto se tice reprezentativnog i sto se tice klupskog fudbala:
Evropski prvak koji je riješio polufinale golicnom, finale asistom - najbolji mladi igrač prvenstva (sve sa 16 godina)
2 LA lige osvojene, niko nikad nije do 18 godina imao statistiku u LA ligi, u Ligi prvaka (ni Messi ni Ronaldo, ni Mbape) kao sto on ima, najbolji mladi igrač svijeta, 2 u izboru za zlatnu loptu, vec 3-4 puta rijesio Madrid...
Prgavac,nevjerojatno od kojih smo mi panjina izgubili i u CDR i u LPRodju je napisao/la: ↑18 apr 2026, 21:57Finale CDR gledam.
Penal dosuđen za RSO poslije starta Mussa na Guedesa.
Opet je golman produžio nepotrebno nogom na napadača RSO nakon što ga je rukama udario po glavi, što meni budi sumnju, da Musso to namjerno radi. Hmmm, ne znam što da mislim zbog onog "sudara" sa Ferminom, kad vidim ovaj start.
Sudija, žuti i penal.
Pogledajte, baš me zanima kakvi će komentari biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.