Cestitke cijelom kolektivu!
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
33.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba ali ne treba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja nisam cjepidlaka oko dresova, ovi trenutno mi nisu uopšte po volji kao i većini navijača u Njemačkoj.
Šara, pruga, nijansa crvene boje....uvijek negdje pogriješe i pomisliš sa sjetom da su tamo neki od prije 10-15 godina bili ljepši. Srećom, od nedavno se svake sezone mijenjaju, prije je to trajalo malo duže ako se ne varam.
Ovi novi što će doći za narednu sezonu su duplo bolji i taman kad pomisliš neka ih par sezona, čuješ da se one tamo sezone vraćaju štraftama ili prugama
Šara, pruga, nijansa crvene boje....uvijek negdje pogriješe i pomisliš sa sjetom da su tamo neki od prije 10-15 godina bili ljepši. Srećom, od nedavno se svake sezone mijenjaju, prije je to trajalo malo duže ako se ne varam.
Ovi novi što će doći za narednu sezonu su duplo bolji i taman kad pomisliš neka ih par sezona, čuješ da se one tamo sezone vraćaju štraftama ili prugama
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ode Gnabrulja season ending injury, šteta, baš loš tajming.Serious injury for Serge #Gnabry, as FC Bayern have confirmed.
He has suffered a tear of the adductor muscles in his right thigh. This was revealed following an examination by Bayern’s medical department. Get well soon, @SergeGnabry.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Evo baš čitam, loše je sve ovo. Za Gnabryja je i SP vrlo upitno.
To me opet manje brine ili šta me briga, ali sve manje alternativa u ovih zadnjih 8-10 utakmica.
Valjda stane na ovome, baš je krenulo u nezgodnom momentu. Sad je na Musiali sve u ključnim utakmicama što se tiče te pozicije.
Nadati se da će Bischi i Karl biti što prije fit.
To me opet manje brine ili šta me briga, ali sve manje alternativa u ovih zadnjih 8-10 utakmica.
Valjda stane na ovome, baš je krenulo u nezgodnom momentu. Sad je na Musiali sve u ključnim utakmicama što se tiče te pozicije.
Nadati se da će Bischi i Karl biti što prije fit.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pa jel zvanicno da nece moci ni potencijalno finale LP igrati?
Šteta za Gnabrya.
Biće zanimljivo pratiti zdravstveni bilten ostalih polufinalista i vidjet jel se ovo samo nama uvijek dešava. Opet ovo je ništa kako je prije bilo.
Biće zanimljivo pratiti zdravstveni bilten ostalih polufinalista i vidjet jel se ovo samo nama uvijek dešava. Opet ovo je ništa kako je prije bilo.
Gotova sezona za njega, upitno je i svjetsko.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost, povreda Gnabrya je teze prirode ali je pravo cudo da je ovoliko izdrzao bez onih njegovih klasicnih odustvovanja deset i vise utakmica svake sezone.
Alternativa ima, cijela ekipa je kompaktna i svi igraju jako dobar nogomet tako da ce se naci rjesenje za svaki problem.
Alternativa ima, cijela ekipa je kompaktna i svi igraju jako dobar nogomet tako da ce se naci rjesenje za svaki problem.
Za nadat je se da cemo igrati finale u crnim dresovima ako prodjemo, buduci da i Arsenal i Atletico imaju slicne kombinacije. Ne osvaja mi se LP u ovom kiču.armando je napisao/la: ↑18 apr 2026, 18:57Ja nisam cjepidlaka oko dresova, ovi trenutno mi nisu uopšte po volji kao i većini navijača u Njemačkoj.
Ovi novi što će doći za narednu sezonu su duplo bolji i taman kad pomisliš neka ih par sezona, čuješ da se one tamo sezone vraćaju štraftama ili prugama![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.