English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: English Premier League
United s pobjedom osigurava LP, ružna pobjeda ali ko te pita
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Thomas Frank je pojam atrakcije za stil igre ovog našeg. Sačuvaj Bože kakva ubleha od 'menadžera'
Opet će papci pasti pod ovaj hajp, imenovat ga i uništiti nas i narednih 5 godina.
Opet će papci pasti pod ovaj hajp, imenovat ga i uništiti nas i narednih 5 godina.
Navijači Spursa su prošle sezone slavili poraz svog kluba od Citya da bi Arsenal ostao bez titule sad su na pragu ispadanja iz lige, navijači Chelsea su navijali za poraz od Citya prije par dana sad su na korak da opet postanu kraljevi konferencije.
Tačno ćemo na krajuu sezone završiti na lošijoj poziciji nego u onoj sezoni 22/23 gdje smo tri trenera promijenili.
Manchester United nije odigrao ništa posebno ali su daleko ozbiljnija ekipa od našeg cirkusa.
Manchester United nije odigrao ništa posebno ali su daleko ozbiljnija ekipa od našeg cirkusa.
Istina, nikad kao ovo ljeto nece biti vise slobodnih trenera..LenyYoro15 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 22:57Thomas Frank je pojam atrakcije za stil igre ovog našeg. Sačuvaj Bože kakva ubleha od 'menadžera'![]()
Dupla greska je ostavljanje Kerika, prva jer nije pokazao nista( nikakav stil,sistem) a druga je sto slobodni trener ide u neki drugi klub a vecina ce zavrsiti u PL
Btw Celzi je najmanje zasluzi bod, nikako da izgubi nocas.
Gernaco vam je manje igrac na terenu
Generational run
Junajted zasluženo tu gdje jeste, ljudi su dobili Citya, Arsenala, Čelzija, ne igraju ko ****.
A i ovi su slavili poraz od Sitija nedavno
A i ovi su slavili poraz od Sitija nedavno
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Bukvalno Mainoo samo MALO brže trči od tog lika. Gledaš onog Vithinu kako igra i zapitaš se je li to isti sport koji igra Kobbie Mainoo na toj poziciji.
Michael Carrick je zaključio da Kobbie treba dobiti novi ugovor (vjerovatno sa oko 200k sedmično
), da je Mason Mount budućnost kluba (odigrao možda 20 utakmica za 3 godine), dao je znakove raspoloženja da se *ucking Rashford vrati u tim, hvali na sva glas onog uhljeba Luka Shawa. Maguire dobio novi ugovor, iako gazi debelo četvrtu deceniju života.
Čovjek samo o Englezima priča, jer zna da mainstream mediji u Engleskoj to vole. Kakva ulizica ...
Ljeto u kojem imaš mogućnost dovesti Iraolu, Nagelsmana, Fabregasa i možda Enriqea kao jack pot opciju. Kakav raspad od kluba.
U međuvremenu sam skonto i zašto će Berarrda i Wilckox imenovati Carricka. Analogna situacija imenovanju Barbareza kod nas.
Vico - INEOS (Wilckox i Berarrda)
Barbarez = Carrick (prosječni navijač nostalgičan)
WIN -WIN za INEOS. Biće u fazonu tražili ste, dobili ste.
Jedina nada mi je onaj Chistopher Vivvel koji se protivi svemu tome oko Carricka.
Michael Carrick je zaključio da Kobbie treba dobiti novi ugovor (vjerovatno sa oko 200k sedmično
Čovjek samo o Englezima priča, jer zna da mainstream mediji u Engleskoj to vole. Kakva ulizica ...
Ljeto u kojem imaš mogućnost dovesti Iraolu, Nagelsmana, Fabregasa i možda Enriqea kao jack pot opciju. Kakav raspad od kluba.
U međuvremenu sam skonto i zašto će Berarrda i Wilckox imenovati Carricka. Analogna situacija imenovanju Barbareza kod nas.
Vico - INEOS (Wilckox i Berarrda)
Barbarez = Carrick (prosječni navijač nostalgičan)
WIN -WIN za INEOS. Biće u fazonu tražili ste, dobili ste.
Jedina nada mi je onaj Chistopher Vivvel koji se protivi svemu tome oko Carricka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nevjerovatno je da je Bayern zaradio ozbiljne pare na ovom Gravenberchu 
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zar nije grevejnberč bio neki mega giga igrac donedavno
-
kogmagie46
- Kontakt:
Nažalost moj Tottenham ispada u championship, ova pobjeda Notthinghama mi je ubila sve nade
Bio pola godine prosle sezone.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 16:26Zar nije grevejnberč bio neki mega giga igrac donedavno
Lik u najbitnijem mecu Gyokeresa na klupi ostavi 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Isto kao i Wirtz.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 16:26Zar nije grevejnberč bio neki mega giga igrac donedavno
Wirtz bi ko i mogo proigrat s boljim trenerom, a za crnog Tahirovića nema spasa
Igra se dok Luzerpul ne postigne zgoditak. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Utakmica koja odlucuje sve:sastav machester citya ocekivan dok arsenalov neocekivan,havertz umjesto gyokeresa,mosquera na beku,i norvezanin u sredini,rekao bi da arteta ide defanzivno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.