Haman ko navijac Liverpoola od Barnsleya...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Navijaci Liverpoola ne spominju Barnsley, a ti vec evo 7 dana pobjedu kuci pokusavas predstaviti koda ste osvojili ligu, a zadnjih 5-6 godina ostajete 100 bodova iza nas, plus osvojimo li kup izjednacili smo se sa trofejima sa vama i Zeljom mislim da je to ono sto vas najvise J**+ nesto sto ste kontali kako se nikad nece desit nego ce te vi samo jos Zelju prestici pa sad panika… Mislim shvatam ja tebe i tvoje traume pobjedom pokusavas zalijecit 100 bodova kasnjena, ali prijatelju dajes usporedbe Liverpool-Barnsley a realnije je da je RB Leipzig dobio Bayern… Sve je dobro samo nemoj da ti ode na zeludac ili srce ne daj Boze..Vanja8 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 09:39Haman ko navijac Liverpoola od Barnsleya...![]()
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
Marokanci58
- Kontakt:
BRATSTVO GRAČANiCA
Ma nisam zaboravio, to je u svježem sjećanju pa nisam navodio. Uglavnom, utakmice protiv Borca u BL su praćene sudijskim lakrdijama. Bila je jedna regularna pobjeda Borca u vrijeme Dudića.. pred kraj sezone, nikom nije trebalo. Sve ostale su lakrdija. Na prvom mjestu je svakako ona, po zlu čuvena, predstava u režiji Gigovića (isključen Brandao). Nestao onaj video sa detaljima cirkusasalmy je napisao/la: ↑18 apr 2026, 22:52Zaboravio si sudiju Elvedina Topuzovica koji je prošle godine u Banjaluci oštetio Velež kad je Haskić dao go glavom, pa onda poništio isti iz samo njemu poznatih razloga, kao i sudiju Sabriju Topalovica koji je također oštetio Velež takođe protiv Borca.Tuce11 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 21:15Opasni ste. Mene bi bilo stid da sam navijač Borca. Lakrdije protiv Veleža traju još od vakta F. Dudića i Gigovićevih vratolomija, preko Grbića, Njegomirovića, Topalovića...evo se ne mogu sjetiti utakmice koju ste regularno dobili Vekež u BL. Čitavu utakmicu je bilo silovanje od strane sudija. Dobro se Hrkač suzdržao.. trebo ga je spucat po labrnji. Hrkać sigurno nije bez razloga protestvovao.
Najveća krađa u historiji bh lige
https://www.facebook.com/share/v/1CbAurEM9c/
https://www.facebook.com/share/v/1CbAurEM9c/
I pertle povuci za sobomVorovus je napisao/la: ↑18 apr 2026, 23:33Ma pusti trola, igraci i klupa Veleza kao i kod svake druge ekipe u ligi. Nisu kipovi, reakcije su prirodne.
Zanimljivo i na terenu i na tribinama, derbi kola opravdao ocekivanja.
Jer kako drugacije objasniti pravdanje onakvog ponasanja i skakanja na svaku ali svaku odluku sudije
Eto, stavismo i skidosmo zimske gume, fekalije ne dobiše ligašku kući.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
To ti je velicina Zelje koju svi postuju
Vise ljudi pogledalo nesto vezano za Zelju nego sve ostale utakmice zajedno, a svakako nas stadion je i najsposjeceniji
Posjeta, tv prijenosi, drustvene mreze, novine, portali..
Razlika je ogromna Zeljeznicar je liga prvaka u navijackom svijetu, a ostali su Bh liga

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
La Kúrčina.LondonBlues je napisao/la: ↑19 apr 2026, 10:07Navijaci Liverpoola ne spominju Barnsley, a ti vec evo 7 dana pobjedu kuci pokusavas predstaviti koda ste osvojili ligu, a zadnjih 5-6 godina ostajete 100 bodova iza nas, plus osvojimo li kup izjednacili smo se sa trofejima sa vama i Zeljom mislim da je to ono sto vas najvise **** nesto sto ste kontali kako se nikad nece desit nego ce te vi samo jos Zelju prestici pa sad panika… Mislim shvatam ja tebe i tvoje traume pobjedom pokusavas zalijecit 100 bodova kasnjena, ali prijatelju dajes usporedbe Liverpool-Barnsley a realnije je da je RB Leipzig dobio Bayern… Sve je dobro samo nemoj da ti ode na zeludac ili srce ne daj Boze..
Koji paćenici majko mila, broje lajkove što su raja (navijači svih klubova i oni koje nogomet ne zanima) pozdravile djevojku nakon tragedije koja se desila i digla na noge pola države.
Umjesto da se zapita što to više nije vijest da gigant iz Zvorničke pola godine nije nikoga pobijedio pred tim najboljim navijačima, oni broje lajkove videa.
Hvala Bogu pa nisam simpatizer Želje, tu se jednostavno neuspjeh zove drugim imenom.
Umjesto da se zapita što to više nije vijest da gigant iz Zvorničke pola godine nije nikoga pobijedio pred tim najboljim navijačima, oni broje lajkove videa.
Hvala Bogu pa nisam simpatizer Želje, tu se jednostavno neuspjeh zove drugim imenom.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sinocnja utakmica je samo potvrdila ono sto sam vise puta do sada rekao . Jednostavno pomocnici su veci lopovi od glavnih sudija , i oni mahnu Borcu vise faulova nego sto glavni puhne . Sinoc svaki faul koji je bio tragikomican je dosudjen od strane pomovnih sudija . O ofsajdu na svojoj polovini da ne govorim .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Haha zekane kad je nebitno zasto placate botove da vas prate na instagramu
Evo posljednja vasa objava botovi lajkaju vise nego ljudi

Zar imate obraza prozivat pricama o pobjedama nakon ocigledne kradje na derbiju?
Ovo je treci cist ponisten gol na derbijima u 3,4 godine i svi su ponisteni Zeljeznicaru

Zar imate obraza prozivat pricama o pobjedama nakon ocigledne kradje na derbiju?
Ovo je treci cist ponisten gol na derbijima u 3,4 godine i svi su ponisteni Zeljeznicaru
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Marokanci58
- Kontakt:
Više ih je bilo u Bijeljini nego Manijaka.NoDi80 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:11Haha zekane kad je nebitno zasto placate botove da vas prate na instagramu
BRATSTVO GRAČANiCA
- LondonBlues
- Kontakt:
Bit ce La Decima iduce godine, a vi narednih 10-15 godina ne mozete ni o La Kurcini razmisljat tolko ste nebitni.NoProfit je napisao/la: ↑19 apr 2026, 11:52La Kúrčina.LondonBlues je napisao/la: ↑19 apr 2026, 10:07Navijaci Liverpoola ne spominju Barnsley, a ti vec evo 7 dana pobjedu kuci pokusavas predstaviti koda ste osvojili ligu, a zadnjih 5-6 godina ostajete 100 bodova iza nas, plus osvojimo li kup izjednacili smo se sa trofejima sa vama i Zeljom mislim da je to ono sto vas najvise **** nesto sto ste kontali kako se nikad nece desit nego ce te vi samo jos Zelju prestici pa sad panika… Mislim shvatam ja tebe i tvoje traume pobjedom pokusavas zalijecit 100 bodova kasnjena, ali prijatelju dajes usporedbe Liverpool-Barnsley a realnije je da je RB Leipzig dobio Bayern… Sve je dobro samo nemoj da ti ode na zeludac ili srce ne daj Boze..
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
E čuj 3 čista poništena gola u derbijima, haha majko mila. Drugi je valjda onaj džudo zahvat na Koševu kad su fasovali tricu... Još taj jedan je dilema, možda onaj jedan iz ofsajda par metar.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ponisten gol Cocalica u Zenici i ponisten gol
Kosorica na Grbavici zbog nepostojeceg ofsajda
Oba gola za 1:0 i ovaj treci nedavno opet za 1:0
Ponisten je i onaj na Grbavici prvi derbi ove godine zbog diskutabilnog faula Sosisa gdje je Kaljanac rekao da nema faula
Znaci tri do cetiri gola Zeljeznicara su ponistena u korist fks
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 apr 2026, 12:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nodi sto ne igra mamba Huskovic. Jesi im ga uvalio svaka cast, al sta ti je bosnjo cim su pare tu nema ljubavi prema icemu