Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Wirtz izgleda kao dijete na terenu, ne moze dobiti duel protiv nijednog igraca
Gakpov novi ugovor mogu nekako prezaliti. Gravenov nikako.
Gravenberch je jedina "sestica" na svijetu koja je ogranicena i ko passer i ko ball winner
Srce, čast i ponos!
Kad pogledaš, ni Nunez pod Slotom nije ulazio u šanse, bio je neupotrebljiv uglavnom.
dobar sjor muhamed kad se vise za sta nema igrat
Definitivno nesto nije u redu s fitnessom igraca i nacinom treniranja, ne moze se vise izvlaciti na baksuzluk. Nevezano za ovo, ovog je udario igrac.
Ova sezona je ukleta, 7a teska povreda
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Prije ce Isak sa jednom nogom u ovakvoj losoj formi poslije povrede zabit nego Gakpo,al ne Gakpa daj u spicu da pokaze sta zna i daj mj 90 min neoa Chiesa i ostala ekipa cekaju na klupi
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Prvi put da je Gakpo bio dobar i ovaj ga sivonja izvede. Dobro je ovo bez napadaca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jedan je kapiten.
BABO 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gol za LP 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Dzaba sva pojacanja i svi mladi ne mozemo meda bez ove stare garde 
Dobro je na kraju. Wirtz na kraju i solidna partija imao je par odličnih dodavanja u 16 samo sto je Isak ko mrtvac na terenu.
Je li Isak novi Carroll?
Cuj ovog lika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nek i mi pobjedismo plus 90..Isak i wirtz, totalna fula, bacene pare koje bi mogle kostati u narednim godinama, jer ima dosta pozicija u raspadu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne mogu vjerovati da se razmislja o prodaji Jonesa ispred MacAllistera, ludilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.