English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Obje ekipe imaju tremu - ne zna se ko je gori
donaruma je vratio arsenal sa provalije, ako osvoji i njemy trebahju poslat medalju
Na poluvremenu treba out semenya i city ce dobit,ne volim nacin na koji arsenal igra,posebice gabriel i hincapie
-
Invincibles14
- Kontakt:
Hahaha sta je,ljut kad ne ide,popij vode iz boce,cujem da su najbolje one iz manchestera danas
Kad ih Pep sad u svlacionici nalozi. Mogu mislit Artetinog govora na poluvremenu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
3:1 na kraju
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Dobar Arsenal.
Danas dokazuju da igrom prsa u prsa na Etihadu mogu uzeti titulu.
Danas dokazuju da igrom prsa u prsa na Etihadu mogu uzeti titulu.
Mogao bi piroman opet naložiti kantu za smeće. Treba protupožarni aparat blizu držati...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovaj rezultat je zabetoniran.
Arsenal ipak pokazuje da je materijal za sampiona, i za ovo sto su pokazali danas titula zasluzeno ide na Emirates.
A drago mi je zbog sve one sprdnje citijevih navijaca danas.
Arsenal ipak pokazuje da je materijal za sampiona, i za ovo sto su pokazali danas titula zasluzeno ide na Emirates.
A drago mi je zbog sve one sprdnje citijevih navijaca danas.
CPOJ
-
gigglessmoke
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Bilo bi neke poetske pravde da Pepunu titulu izbije "golman koji igra nogom", nakon sto mu je prosle sezone "obicni" golman Ortega donio titulu odbranom protiv Totenhema. Yebali ga playmakeri na golu i forsiranje vracanja golmanu. Da mi je samo vidjet koji su benefiti takve igre. U skorije vrijeme samo greske gledamo, Donarupa danas, Neuer u LP nekunoc, Vasilj protiv Italije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Da Bog da Arsenal uzme i bod danas. Dobro stoje, samo nekako bojažljivo idu ka naprijed. Madueke sebičan do Boga, da je dao pas u sredinu Odegaardu umjesto na krilo pred kraj poluvremena, Arsenal bi vodio. Mislim da će žuti drvosječa ovo riješiti nekim krompirom.
Inace navijac barcelone odavno ako te zanima,nekad davno uz barcu navijao za topnike ali vise ne,razlog-arteta
Pa ne navijas za trenera, nego za klub.Markinhio je napisao/la: ↑19 apr 2026, 18:28Inace navijac barcelone odavno ako te zanima,nekad davno uz barcu navijao za topnike ali vise ne,razlog-arteta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od kad je Gigi golman koji zna igrati nogom?napoleon72 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 18:24Bilo bi neke poetske pravde da Pepunu titulu izbije "golman koji igra nogom", nakon sto mu je prosle sezone "obicni" golman Ortega donio titulu odbranom protiv Totenhema. Yebali ga playmakeri na golu i forsiranje vracanja golmanu. Da mi je samo vidjet koji su benefiti takve igre. U skorije vrijeme samo greske gledamo, Donarupa danas, Neuer u LP nekunoc, Vasilj protiv Italije.
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Sad Arsenalu može biti problem utakmica sredinom sedmice protiv Sportinga. Vrlo često zanemarujemo bitnost toga.
Vjerovatno im slijedi teška defanziva poslije 60. minute ako bude remi i dalje.
Vjerovatno im slijedi teška defanziva poslije 60. minute ako bude remi i dalje.
- napoleon72
- Kontakt:
Vise mislim na poziciju, odnosno forsiranje tog stila igre. Na pocetku sezone ga syebao Trafford na isti nacin, sa Gigijem nastavlja isto furat. Ederson mu donio 2-3 asistencije za ovih 6 sezona i konta da ce sa svakim to prolazit. Vise stete nego koristi.Finn je napisao/la: ↑19 apr 2026, 18:30Od kad je Gigi golman koji zna igrati nogom?napoleon72 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 18:24Bilo bi neke poetske pravde da Pepunu titulu izbije "golman koji igra nogom", nakon sto mu je prosle sezone "obicni" golman Ortega donio titulu odbranom protiv Totenhema. Yebali ga playmakeri na golu i forsiranje vracanja golmanu. Da mi je samo vidjet koji su benefiti takve igre. U skorije vrijeme samo greske gledamo, Donarupa danas, Neuer u LP nekunoc, Vasilj protiv Italije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Proslu sezonu haman nisi pratio.napoleon72 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 18:24Bilo bi neke poetske pravde da Pepunu titulu izbije "golman koji igra nogom", nakon sto mu je prosle sezone "obicni" golman Ortega donio titulu odbranom protiv Totenhema. Yebali ga playmakeri na golu i forsiranje vracanja golmanu. Da mi je samo vidjet koji su benefiti takve igre. U skorije vrijeme samo greske gledamo, Donarupa danas, Neuer u LP nekunoc, Vasilj protiv Italije.
CPOJ
Kako uspiješ pomiješati Nunesa i Cherkija jbt
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.