English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Svaka čast,čovjek realan samo kazem
Pravda za Tyson Furya
arsenalov igrac nije imao kontrolu i podjednake su sanse da bi khusanov stigao do lopte kao i havertz...niti je ovo crveni niti je ono u LP crveni
Gotovo, najveći luzeri u historiji EPLa.
Vjerovatno tako treba i da bude, hoće to kad ti Havertz i Odegaard igraju 90 minuta.
Vjerovatno tako treba i da bude, hoće to kad ti Havertz i Odegaard igraju 90 minuta.
Ljubomora je neizljeciva bolest.gigglessmoke je napisao/la: ↑19 apr 2026, 19:32Ja ti znam dijagnozu.JayCatwright je napisao/la: ↑19 apr 2026, 19:27Apsolutno zasluženo, osim slucajnog gola Havertza Arsenal nije stvorio ni polušansu danas.
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Lik mrtav ozbiljan krivi sudije. 
A Gabriel udara Haalanda glavom to ne spominjes. Jbt kaf se gubi uvijek se pisu neke gluposti. Pa ko je krivim ovom yebenom arsenalu sto su dopustili da ova utakmica odöucuje o njihovoj sudbini, imali su sve u svojim rukama-nogama kako god i ljudi pocnu sve redom gubiti. Izg finale od city , ispanes od sotona u fa cupu i sad fakticki gubis ligu. Ostala je LP jel misli neko da tamo arsenla moze nesto?
Ojj šta im rade
U slucaju istog broja bodova,jel City osvaja ili? Ne sjecam se kako je zavrsila tekma na Emiratima.
- Pensioner26
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam iskreno nikad vidio da je neko tako irelevantan i neuspješan, iz nekog razloga uspio navući toliko mržnje, i to u situaciji gdje im je konkurent objektivno zla ekipa i klub. Morao sić nešto ispred zgrade, i vraćam se, kad me teta Elza sa trećeg sprata zaustavi kaže sine jel istina da su čmartetini klošari izgubili, reko jest teta Elza 2:1, kad kaže sačekaj sine, i eto je nosi mi bajaderu. Kontam ono, hvala. Zapravo je prilično impresivno, al hvala im.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.