TRIBINA NAVIJAČA OGLEDALO KLUBA IVICA ODLAZI
mogu mislit kakva je to sansa bila kad ju je iskoristio hehePrijedor je napisao/la:Proradio Djoric![]()
Inace od kada je dosao iz Zvijezde, miljenik je navijaca i publike...Sad je zaredao sa golovima, i sutra ce biti u prvih 11 protiv Borca
Ok,hvala na odgovoru,vidimo se u subotu.zvjezdas je napisao/la:NAVIJACI NE DOLAZE JER BOJKOTUJU,BICE SIMPATIZERA,POZDRAV,VIDIMO SE.
CVILE CVILE VIDISLI TRIBINE POGLEDAJ U SUMU PISE TVOJE IME !!!!!!!!!!!!zmaj_Bosne je napisao/la:Posjeta zadnje tri utakmice na Banji:
NK Zvijezda - NK Široki Brijeg
NK Zvijezda - FK Velež
NK Zvijezda - FK Slavija
Mislim da je svima jasno
imas odgovor prelistaj malo nazadFMBosnia Admin je napisao/la:Koliko sam skotno vi bojkotujete predsjednika kluba zato sto vam je prije pocetka sezone obeco 5 autobusa za gostovanja a na kraju omugcio samo 2 ?
I kad vam ja pricam neku pricu O SIR DRAGANU JOVICU pogledajte tacno prije koliko kola vi meni ne vjerujete,ja i ucutim kad vi tako hocete .Razmislite sad bar malo jesam li bio u pravu .I molim vas da se ne obistine sve moje prognoze za iducu godinu.Bez ljutnje pozdrav....nedžad je napisao/la:da da posjeta je sve manja to nam je jasno a trebalo bi biti nesto bolje protiv zrnjskog i borca a za vaku losu posjetu mislim da je presudna ona utakmica sa velezom veoma losa igra ....zmaj_Bosne je napisao/la:Posjeta zadnje tri utakmice na Banji:
NK Zvijezda - NK Široki Brijeg
NK Zvijezda - FK Velež
NK Zvijezda - FK Slavija
Mislim da je svima jasno
zmaj_Bosne je napisao/la:0:2 , Ristić idemooo
hehe, koje su konjine oni iz Drine bili kad su vam dali ova dva fudbalerazmaj_Bosne je napisao/la:0:1 , Djelmić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.