AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Momci hajmo biti realni, u jednom trenutku nam igraju: Čelik, Venturino, Pisilli, Ghilardi, Tsimikas itd..
Nisu to igrači za top 4, čak i nisu ni za top 6. Biće zanimljivo ljeto
Nisu to igrači za top 4, čak i nisu ni za top 6. Biće zanimljivo ljeto
Kako smo ograničeni kao balkon jbt...
Kakvih faking krševa imamo u timu to je za ne povjerovat... Da ne možemo niti jedan jebheni derby dobit to mi nejde u glavu nikako...
Kakvih faking krševa imamo u timu to je za ne povjerovat... Da ne možemo niti jedan jebheni derby dobit to mi nejde u glavu nikako...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Luzerski klub. Ne bih trošio slova više. Nosite se u k.u.rac krasni.
Commando Ultrà Curva Sud
A toliko se taj frajer uzdizao i toliko smo pricali o njemu ko nekoj igracini.Draze mi je vidjeti Cristantea nego njega.Obicna prevara od igraca.
Veceras Juve treba da pobjedi i potvrdi tu Ligu Prvaka mada da i ne pobjede opet ja ne vjerujem u nas i to je to.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pisilli isto tanak, nikako da napravi taj iskorak, sinoc kriminalan kao i onaj Venturino. Treba malo ozbiljnije se radit u primaveri i istu koristiti, mora se vise stati sa dovodjenjem raznih kanti.
Gledam danas City, i onaj Rodri top veznjak, lagan bas, sad zamisli vezu Vitinha-Rodri-Cristante (
), kako bi usrali ligu.
Gledam danas City, i onaj Rodri top veznjak, lagan bas, sad zamisli vezu Vitinha-Rodri-Cristante (
embrace the chaos
Baš sam i ja mislio da ovaj marokanac moze nešto ali qarina samo takva.... Kao papagaji se svi ponavljamo ali osim Svilara,Weslog,Konea,Malena i eventualno Soulea i Ndicke mi imamo same krševe koji ni u Udinama ne bi bili starteri... Čuj to Čelik,Mancini,Cristante, El shaarawy su nama starteri, kad je zdrav i Pelegrini, dodaj Tsimikasa pa svaku tekmu imamo 5 fudbalera manje, nije ni čudo sto NITIJEDAN derby ne uzmrmo.... A bodovima smo svake sezone na 63 kao i ove vjv, a promjeni se 5 trenera u 7 sezona... Pa svi ti faking krševi imaju platu preko 3 milke, bez remonta na ljeto smo opet isti kao i ove sezone, samo se bude prodalo 2 ili 3 igraca i gdje smo onda opet... Isti Qurac smo kao i Hajduk kod susjeda, nikako izac iz kružnog toka i sad je to posalo smiješno...
Pa ova Bologna koju Juve trebao vodit do sad 5 0 nas je školovala od fudbala jbt
Pa ova Bologna koju Juve trebao vodit do sad 5 0 nas je školovala od fudbala jbt
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
E volio bih vidjeti tog Cristantea u nekom drugom klubu bas da vidim da li bi se nametnuo i kako bi to izgledalo jer koji god trener da vodi Romu on mora igrati.
Ekipa je manje vise prosjek sto i rezultati pokazuju.Nije ni Gasperini madjionicar ako cemo realno.Osim Malena i povremeno Soulea on nema igraca na kojeg se mozes osloniti u napadu.Sredina bez Konea je mrtva a odbrana i Svilar su na nivou tokom cijele sezone.Puno sam ocekivao ove godine ali nazalost opet nista.Nije da nismo navikli.
Ekipa je manje vise prosjek sto i rezultati pokazuju.Nije ni Gasperini madjionicar ako cemo realno.Osim Malena i povremeno Soulea on nema igraca na kojeg se mozes osloniti u napadu.Sredina bez Konea je mrtva a odbrana i Svilar su na nivou tokom cijele sezone.Puno sam ocekivao ove godine ali nazalost opet nista.Nije da nismo navikli.
- Cassano2024
- Kontakt:
Iako teoretski nije, mi znamo da je završena trka za LŠ. Jer eto Juventus već sledeću može izgubiti a mi pobjedom da dođemo opet na dva boda. Ali ko stvarno vjeruje da možemo pobijediti u Bologni
?? Treba vidjeti da nekako preskočimo Como i igramo LE. Tu nam može pomoći DDR, ali i činjenica da Como igra polufinale kupa sa Interom.

Nije mađioniočar, ali je napravio grešaka za izvoza. Toliko loših izmjena i početnih sastava da se naježim kad se sjetim. Evo sad se tresem kad se sjetim kako je izvadio faraona i ubacio Renscha oko 50 min protiv Coma, i potpuno im prepustio inicijativu i preokret.Manuel je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:05Ekipa je manje vise prosjek sto i rezultati pokazuju.Nije ni Gasperini madjionicar ako cemo realno.Osim Malena i povremeno Soulea on nema igraca na kojeg se mozes osloniti u napadu.Sredina bez Konea je mrtva a odbrana i Svilar su na nivou tokom cijele sezone.Puno sam ocekivao ove godine ali nazalost opet nista.Nije da nismo navikli.
Commando Ultrà Curva Sud
Ameri vjeruju u Gaspov projekat tako da vjv budu uklonjeni i Massara i Ranieri na ljeto a on ostaje... Vec pocinju iskakati hiljade imena fudbalera za ljeto ali kaže štampa šta prati klub da je Kerimov otac koj mu je i agent bio u Rimu ovih dana, također neki left winger i Osasune se spominje...Vjv se na ljeto svi kloji se budu dovodili bili ispod 24 god....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
To je Viktor Munoz koji je protiv Srbije debitovao za Španiju i zabio gol. Koga žele i Real i Barca. Tako da njegov dolazak u Romu je u rangu dolaska Harija Kejna.Delvechio je napisao/la: ↑22 apr 2026, 11:06Ameri vjeruju u Gaspov projekat tako da vjv budu uklonjeni i Massara i Ranieri na ljeto a on ostaje... Vec pocinju iskakati hiljade imena fudbalera za ljeto ali kaže štampa šta prati klub da je Kerimov otac koj mu je i agent bio u Rimu ovih dana, također neki left winger i Osasune se spominje...Vjv se na ljeto svi kloji se budu dovodili bili ispod 24 god....
Commando Ultrà Curva Sud
Takve igrace da bi doveli treba se reagovati godinu ili dvije prije, nas skauting inace preporucuje Venturina, Baldanzija i sl antitalente.
embrace the chaos
Spustile su se malo tenzije, izgleda da će stare glave to riješiti na profesionalan način.
Pa hajde da prokomentarišemo malo vijesti koje su došle ovih dana. Definitivno najbitnija je:
Shomurodov naš uzbekistanski brat zvanično više nije dio Rome, šteta, bio bi od koristi ove sezone. Rijetko draga glava.
Od pojačanja, spominju se Alajbegović (što je izgleda gotova stvar), Konoplya (koji bi valjda trebao biti zamjena za Čelika), ali i ovaj Bernasconi koji bi po meni bio idealno pojačanje.
Pa hajde da prokomentarišemo malo vijesti koje su došle ovih dana. Definitivno najbitnija je:
Djeluje da je već odlučeno da će Koné otići, te uz sposobnog sportskog direktora samo taj odlazak bi bio dovoljan da se zadovolji ovaj uvjet. Angeliño je odlučio da napusti ekipu, ne vjerujem da tu možemo uzeti nešto novca, ali svakako bolje nego da ga držimo na klupi.Roma must reach a major target by June 30, 2026: €80 million in capital gains to meet UEFA’s targets.
Shomurodov naš uzbekistanski brat zvanično više nije dio Rome, šteta, bio bi od koristi ove sezone. Rijetko draga glava.
Od pojačanja, spominju se Alajbegović (što je izgleda gotova stvar), Konoplya (koji bi valjda trebao biti zamjena za Čelika), ali i ovaj Bernasconi koji bi po meni bio idealno pojačanje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sad kad smo primorani prodavati, moja neka pretpostavka cijena:
Svilar~25mil + bonusi
Ndicka~30mil
Wesley~35mil + bonusi
Kone~40mil + bonusi
Tipujem da ce dvojicu zrtvovati, jer za ovaj hamelj ostali ne mozes nista uzeti, Dovbyk ce biti posudba ili ce mu se dati jos jedna sezona. Mozda iznenadi i neka ponuda za Soulea, adidas zeli da Dybala ostane, moze al ako ce se spustiti plata i samo za marketing, on ne moze iznijeti sezonu.
Kone ako ce ici, to mora biti prije sp, a lik je prva postava prvog favorita za osvajanje prvenstva. **** li ih ffp.
Svilar~25mil + bonusi
Ndicka~30mil
Wesley~35mil + bonusi
Kone~40mil + bonusi
Tipujem da ce dvojicu zrtvovati, jer za ovaj hamelj ostali ne mozes nista uzeti, Dovbyk ce biti posudba ili ce mu se dati jos jedna sezona. Mozda iznenadi i neka ponuda za Soulea, adidas zeli da Dybala ostane, moze al ako ce se spustiti plata i samo za marketing, on ne moze iznijeti sezonu.
Kone ako ce ici, to mora biti prije sp, a lik je prva postava prvog favorita za osvajanje prvenstva. **** li ih ffp.
embrace the chaos
Ranieri podnio ostavku.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Vjerovatno odlazi i Massara sa njim, znači Gasperini je trener i za narednu sezonu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jeste do polusezone, lik gubi svaku trecu utakmicu, loss rate mu je kao kad smo ispali iz lige. Da imaju pameti u klubu ostavili bi Ranierija i vratili De Rossija. Gasp je razocarenje iskreno, ispusio je na sva tri fronta.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
[quote=Cassano2024 post_id=10547170 time=1775717385 user_id=53824
A sad druga tema, povezana sa prethodnom. Slušam sinoć kako će Lewandowski 90% završiti u Milanu. I opet razmišljam, kako Milan godinama, decenijama, dovodi ekstra klasa igrače koji budu pred kraj karijere. Evo mali osvrt: Ronaldo, Rivaldo, Beckham, Ronaldinho, Robinho, Zlatan, Giroud, Modrić itd.....i svaki im se isplatio. Ljudi sa tom politikom prave rezultate. A mi?? Koga mi da nabrojimo? Džeko, Adriano, Toni, Dybala... I ne razmišljamo uopšte u tom smjeru. I pogledajte njihove trofeje pogledajte naše. Umjesto da smo ove sezone mi doveli Icardija i Rabiota recimo ili Verattija, De Bruynea...koga smo doveli?? Zato i jesmo tu gdje jesmo.
[/quote]
Nadovezujem sa ne ovo što sam pisao za Milan. Juventus targetira već sada sledeće igrače: Bernardo SIlva, Goretzka, Alisson, Kessie, Calafiori, Lewandowski, Kim Min Jae....
A šta radimo mi?? Svađamo se i dajemo ostavke. Konoplya?? Nikad od nas veliki klub.
A sad druga tema, povezana sa prethodnom. Slušam sinoć kako će Lewandowski 90% završiti u Milanu. I opet razmišljam, kako Milan godinama, decenijama, dovodi ekstra klasa igrače koji budu pred kraj karijere. Evo mali osvrt: Ronaldo, Rivaldo, Beckham, Ronaldinho, Robinho, Zlatan, Giroud, Modrić itd.....i svaki im se isplatio. Ljudi sa tom politikom prave rezultate. A mi?? Koga mi da nabrojimo? Džeko, Adriano, Toni, Dybala... I ne razmišljamo uopšte u tom smjeru. I pogledajte njihove trofeje pogledajte naše. Umjesto da smo ove sezone mi doveli Icardija i Rabiota recimo ili Verattija, De Bruynea...koga smo doveli?? Zato i jesmo tu gdje jesmo.
[/quote]
Nadovezujem sa ne ovo što sam pisao za Milan. Juventus targetira već sada sledeće igrače: Bernardo SIlva, Goretzka, Alisson, Kessie, Calafiori, Lewandowski, Kim Min Jae....
A šta radimo mi?? Svađamo se i dajemo ostavke. Konoplya?? Nikad od nas veliki klub.
Commando Ultrà Curva Sud
Ove sezone mi je žao šta Rabiotta nismo doveli, sta je pre star bio, 6 milki kostao nakon one svađe, Al neka nama lorda Cristantea jos kad Kone ode on i El aynaui ce drzat sredinu... Uvijek se kao nešto ponadamo, spržimo lovu na marketu i budemo 6 na kraju....
Vec vidim iducu sezonu, ode Kone i Svilar a produže se talijanski trojac, dode Konoplya i još neki vezni iz Francuske ali ja ne mogu vise to... Mrtvi Lazio igra finale kupa, mi se ni ne sjecamo kad smo ga igrali, baš mrtvi qurac od sezone koja je završila početkom marta jbt....
A slj. Vjv ista kao i ova.... Baš smo qurton i nikako da se promjeni to, svaki mercato i sezona deja vu vec 8 god
Vec vidim iducu sezonu, ode Kone i Svilar a produže se talijanski trojac, dode Konoplya i još neki vezni iz Francuske ali ja ne mogu vise to... Mrtvi Lazio igra finale kupa, mi se ni ne sjecamo kad smo ga igrali, baš mrtvi qurac od sezone koja je završila početkom marta jbt....
A slj. Vjv ista kao i ova.... Baš smo qurton i nikako da se promjeni to, svaki mercato i sezona deja vu vec 8 god
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Malen kakav igrac jos jednom