Ma ovog Kennarda posr.alo je.bo svoje matere pichku, gledaj mu glave izgleda k'o pedofil iz 60ih. Ali neka dao sam im da ce uzeti jednuronaldo99 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:37
Ayton ga ubio, nije mogao meda pored njega. E moj aleme, dido od 41 godinu vas skolovao nocas. Vodili ste cini mi se na pocetku 2-0 i na pocetku drugog poluvremena, sramota. I ti nam govoris da bi se vi potukli sa OKC. Al eto to necemo vidjeti jer ni prve runde proci necete. Vratili se Luka to je kraj.
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Pozitivno je kad napravite neki rezultat, nije pozitivno samo kretati ispocetka i opet ispocetka i svako malo ispocetka. A ti se busas u prsa da ste neka opasna fransiza, a kad ti kazemo da ni u Texasu niste najbolji twbi krivo, a to su samo cinjenice.alemsa je napisao/la: ↑19 apr 2026, 14:06Ma ovog Kennarda posr.alo je.bo svoje matere pichku, gledaj mu glave izgleda k'o pedofil iz 60ih. Ali neka dao sam im da ce uzeti jednuronaldo99 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:37
Ayton ga ubio, nije mogao meda pored njega. E moj aleme, dido od 41 godinu vas skolovao nocas. Vodili ste cini mi se na pocetku 2-0 i na pocetku drugog poluvremena, sramota. I ti nam govoris da bi se vi potukli sa OKC. Al eto to necemo vidjeti jer ni prve runde proci necete. Vratili se Luka to je kraj.Normalno da cemo se potuci sa Okc, mi smo cijele sezone igrali dobro protiv jakih ekipa, nas je.be uloga favorita, sto i potvrdjuje da imamo bruku poraza od ekipa ispd .500. A i da ispadnemo, onda idu drasticne promijene, trenera, kadra svega, u svemu ima pozitivno
![]()
Aha, dobro smo mi dogurali bez prvog picka, bolje nego ogromna vecina. Samo da nam se posrecilo da smo imali prvi pick i uzeli Cunninghama, a mi imali drugi i uzeli Jalena. Sad bi drugacija prica bila skroz, elem nejse bez prvog pika smo jaki jos sljedece sezone kad budemo imali PG i klupu smo Mike Tyson, Muhammad Ali i taj kalibar shvatas
Ja znam da je boston bez prvog picka i prsten uzeo i uvijek je tu u vrhu, shvatas.alemsa je napisao/la: ↑19 apr 2026, 14:37Aha, dobro smo mi dogurali bez prvog picka, bolje nego ogromna vecina. Samo da nam se posrecilo da smo imali prvi pick i uzeli Cunninghama, a mi imali drugi i uzeli Jalena. Sad bi drugacija prica bila skroz, elem nejse bez prvog pika smo jaki jos sljedece sezone kad budemo imali PG i klupu smo Mike Tyson, Muhammad Ali i taj kalibar shvatas
Ma nije problem,ovakve Lakerse ce te proci,ali protiv OKCa ide metla.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vratice se Luka i proce te ih. U sustini ne vidim zasto ne bi vi i iducu dobili i otisli na 2-0. Nista posebno ovaj Houston nije. Ayton ce opet pojesti ovog laznog jokica pod kosem, a Lebron ce povuci ak treba zivotom.
Jedan podatak kad vec spominjem Lebrona, on kad je prvu teku prve runde poveo 1-0 ima 13-0 skor. Eto cisto da se zna.
Aha, sasut ce im KD 40 u utorak.ronaldo99 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 16:24
Vratice se Luka i proce te ih. U sustini ne vidim zasto ne bi vi i iducu dobili i otisli na 2-0. Nista posebno ovaj Houston nije. Ayton ce opet pojesti ovog laznog jokica pod kosem, a Lebron ce povuci ak treba zivotom.
Jedan podatak kad vec spominjem Lebrona, on kad je prvu teku prve runde poveo 1-0 ima 13-0 skor. Eto cisto da se zna.
Ma Lakersi su obezbijedili povratak u LA nakon prve 4 utakmice. Ako se Luka do tada vrati, svašta je moguće.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Isto kao sto si napisao ide Sengun 35 veceras, pa ga Ayton pojeo pod kosem.alemsa je napisao/la: ↑19 apr 2026, 17:18Aha, sasut ce im KD 40 u utorak.ronaldo99 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 16:24
Elem evo jos jedna zanimljiva statistika.
permanente foto-urlsRe: NBA 2025-26 Playoffs
Ko i Sengun 35 sinocalemsa je napisao/la: ↑19 apr 2026, 17:18Aha, sasut ce im KD 40 u utorak.ronaldo99 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 16:24
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma smijesno, cijelu sezonu se fol pripremas za PO i onda dozvolis da te poprska ekipa koja igra bez 2 od 3 najbolja igraca, jos dozvolis da te nekakav Kennard unisti.
Da igraju Luka i Reaves ovo bi zavrsilo metlom ili max. 5 tekmi.
Sta kazu ovi u Philadefiji we want Boston 
Evo vam Boston.
Al jbt kako Tatum izgleda mocno, kao da nije bio skoro godinu out.
Evo vam Boston.
Al jbt kako Tatum izgleda mocno, kao da nije bio skoro godinu out.
Ni sam Embiidom ne bi imali sanse,a kamo li bez njega.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
PHI izgleda neozbiljno.Osoblje je tu, ali koncentracija, fokus na detalje i generalno sta zele uraditi jednostavno nije tu.Tako se ne moze dobiti ekipa poput BOS.
Inace, veceras ce biti objavljena po 3 finalista za svaku RS nagradu. 12 sati po nasem vremenu.
Inace, veceras ce biti objavljena po 3 finalista za svaku RS nagradu. 12 sati po nasem vremenu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Redovne mušterije
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim