Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Amar Dedić
Sasvim dobra partija dosad, ima jos da se igra naravno
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Sazreo bas
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kakva je rupa ovaj momak na drugoj stativi
e jbg,ne zatvori Japanca i primise ga
- Beduin
- Kontakt:
Bas preko njega covjek uleti i nadskooci ga. Steta
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne razumijem kako ozbiljan fudbalski klub poput Benfice moze dovesti Mourinha na klupu u 2026toj godini
To ko da mi vratimo Safeta na klupu reprezentacije
Dokle god je Mourinho tu ovi nemaju sanse da osvoje ligu
To ko da mi vratimo Safeta na klupu reprezentacije
Dokle god je Mourinho tu ovi nemaju sanse da osvoje ligu
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
uvalise ga u 92. Murinjo odmah izmjena, da ukrade vrijeme
kakav lik
Mimo te situacije kod 1:1 sasvim solidan, bar po onome sto se moglo vidjeti u drugom poluvremenu.
Još njega cu izdvojiti za partiju protiv Italije. Kakva utakmica. Kakav centaršut pored DiMarca za 1:1. Brat igra desno, lijevo, naprijed, nazad. Benfica mu je bas godila ove sezone.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma i protiv Velsa, momak je ginuo na terenu. Jedno 100 puta je imao grceve a ustao i borio se, kad ga gledas uzivo tek onda vidis kakav je on talenat. Malo je nestao iza ovih Tarik, Kerim,Esmir ali Amar je strasno dobar igrac. Trci ko konj, ima brzinu, ima centarsut, ma dosta kompletan desni bek.
Nadam se da ce imati dobro SP i da ode u neki velikan, svaka mu cast
Vratio se, preporodio. Tačno drugi igrač zadnjih nekoliko mjeseci. Dolaskom u Benficu eksplodirao, onda imao jedan tezak period (nakon one povrede za reprezentaciju), ali zadnjih 6 mjeseci je brutalan.
Slazem se.
Zadnje tekme bas pokidao.
Zadnji atom snage je na terenu ostavio.
Bravo za njega!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma iskreno i tu gdje jeste nista ne fali.Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:58Ma i protiv Velsa, momak je ginuo na terenu. Jedno 100 puta je imao grceve a ustao i borio se, kad ga gledas uzivo tek onda vidis kakav je on talenat. Malo je nestao iza ovih Tarik, Kerim,Esmir ali Amar je strasno dobar igrac. Trci ko konj, ima brzinu, ima centarsut, ma dosta kompletan desni bek.
Nadam se da ce imati dobro SP i da ode u neki velikan, svaka mu cast![]()
Super klub, redovno igra Evropu, lijep grad. Sta ga briga
Bolje ovdje biti redovan nego ici negdje drugo pa ne igrati redovno . Gledam sad i njemu ko i Tariku samo 23 godine. Super mu je sad gdje je
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Malo su novi momci (zasluzeno!) podigli euforiju oko svojih imena, ali Amar je njihov buduci kapiten!soccerfan je napisao/la: ↑23 apr 2026, 20:28Ma iskreno i tu gdje jeste nista ne fali.Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:58Ma i protiv Velsa, momak je ginuo na terenu. Jedno 100 puta je imao grceve a ustao i borio se, kad ga gledas uzivo tek onda vidis kakav je on talenat. Malo je nestao iza ovih Tarik, Kerim,Esmir ali Amar je strasno dobar igrac. Trci ko konj, ima brzinu, ima centarsut, ma dosta kompletan desni bek.
Bolje ovdje biti redovan nego ici negdje drugo pa ne igrati redovno . Gledam sad i njemu ko i Tariku samo 23 godine. Super mu je sad gdje je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sve to stoji ali mislim da moze vise of Benfike, mislim i da on sam hoce da ide dalje ako odigra dobro SP. Ne znam gdje bi mogao i ako bi ga volio vidjeti u ekipi kao Arsenal ili City koji su tanki na desnom beku, ali mozda nije on jos na tom nivou, ne znam. Ali je momak bas dobar, mislim da moze do vrh klubova, sad jel to sada poslje ljeta ili za koju godinu vidjecemosoccerfan je napisao/la: ↑23 apr 2026, 20:28Ma iskreno i tu gdje jeste nista ne fali.Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:58Ma i protiv Velsa, momak je ginuo na terenu. Jedno 100 puta je imao grceve a ustao i borio se, kad ga gledas uzivo tek onda vidis kakav je on talenat. Malo je nestao iza ovih Tarik, Kerim,Esmir ali Amar je strasno dobar igrac. Trci ko konj, ima brzinu, ima centarsut, ma dosta kompletan desni bek.
- Beduin
- Kontakt:
Uvijek ce mi ostati u pamcenju onaj jedan podkast cini mi se, kad je strucna osoba prica o nasom igracima i feneralno o fudbalerima, pa objasnjava koliko je bitno da igrac ima svoju ulogu u timu, da je bitan kotac na terenu sa jasnim zadacima koje ce obavljati, a daleko manje je bitno samo ime kluba.
A mi sad imamo igrace u nesto manje zvucnim klubovima, ali dosta njih ima jasnu ulogu na terenu u klubovi im igraju odlicno. Tako i Dedic, koji je veoma bitan u Benfici i tacno se zna sta treba raditi, vidili smo i u LP gdje daleko zvucnija imena pojede na terenu, trener mu dadne zadatke i on to obavi. Umjesto da sjedi na klupi jednog Reala, a mi se hvalimo kako je jaci trening u Realu, nego utakmice u Benfici.
Tako i Tarik u Sassuolu, Kerim u RBS, Sunjic u svom timu, Katic i Dzeko lideri u Shcalkeu, i dosta drugih.
A mi sad imamo igrace u nesto manje zvucnim klubovima, ali dosta njih ima jasnu ulogu na terenu u klubovi im igraju odlicno. Tako i Dedic, koji je veoma bitan u Benfici i tacno se zna sta treba raditi, vidili smo i u LP gdje daleko zvucnija imena pojede na terenu, trener mu dadne zadatke i on to obavi. Umjesto da sjedi na klupi jednog Reala, a mi se hvalimo kako je jaci trening u Realu, nego utakmice u Benfici.
Tako i Tarik u Sassuolu, Kerim u RBS, Sunjic u svom timu, Katic i Dzeko lideri u Shcalkeu, i dosta drugih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na klupi danas. Ljubim te u celo Mou, hvala ti
Evo upravo usao. Nisam upratio koji su razlozi sto je klupiran?
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Dobro zapazanje i tako je to . Pogotovo kod mladjih igraca koji jos nisu isprofilirani na terenu do optimuma. Repka je tu bitna isto ne treba ispustiti iz vida da je puno igraca naslo pravu ulogu prvo u repci pa onda klupski treneri iskopirali.Beduin je napisao/la: ↑24 apr 2026, 08:13Uvijek ce mi ostati u pamcenju onaj jedan podkast cini mi se, kad je strucna osoba prica o nasom igracima i feneralno o fudbalerima, pa objasnjava koliko je bitno da igrac ima svoju ulogu u timu, da je bitan kotac na terenu sa jasnim zadacima koje ce obavljati, a daleko manje je bitno samo ime kluba.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.