Nije valjda da se na patuljka i dalje racuna.
Neka ide u mup ks da regulise saobraćaj na raskesnicama.
Muftu nabiti nogom čim prije, 5 godina tuge i čemera sa njim na golu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije valjda da se na patuljka i dalje racuna.
Copy-paste izjave sa kraja prošle sezone kada sam ovdje pročitao jedan post tipa "Znat ću da ovo ide nabolje ako Galić više ne bude naš bek", pa je došao školovani Trouppe i ispostavilo se apsurdno da je moguće da bude lošiji od Galića koji je za većinu bio najgori. Da se razumijemo ne branim nikoga i lično smatram da je vrijeme da Muftić ode prvenstveno jer bi ostankom sigurno tražio siguran status prvog golmana, ali nemojte se zanositi da ispred vrata našeg Kluba čeka 45 vrhunskih golmana i igrača. Gledao sam prije par dana potencijalne golmane na TM kojima ističu ugovori iz regiona, skoro da ne postoji neka baš vrhunska opcija. Iskreno ne znam koliko ima istine za Šehića i šta se planira sa Ćosićem. Ne treba se zalijetati i pljuvati nekoga ko je svojim odbranama donosio bodove. U ogromnom je padu forme već dugo vremena zato je ljeto bilo zadnja prilika da se nešto zaradi, podjednaku krivicu snose i Klub i njegovi zastupnici, ne mogu nikada shvatiti da se nije moglo za njega uzeti 100 hiljada eura. Niko nije odgovarao ni za Kjosevskog, a neće ni za njega zašto Klub nije ništa zaradio na dva golmana koje je Klub istrpio i koji su dogurali do reprezentacije. Doduše kome se pozivati na odgovornost kada ni tada kao ni sada nemamo SD-a. Opet kažem, Mufta treba da ide ali ovakve komentare nije zaslužio pogotovo jer sigurno nećemo dovesti golmana kalibra Matveja Safonova. Kao što uvijek napišem, nadam se da griješim i da već imaju vrhunskog golmana ali kakvo je ozračje oko Kluba sumnjam.
Ciljevi su jasno rečeni. Ne moraš čekati prelazni rok.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 21:16Do sljedeceg prelaznog roka dosta, pa ko je lud vise ovdje.
Tebe zlostavlja Posusje, Rudar, Sloga. Sljedeci prelazni cemo vidjeti kakvi su ciljevi.
Edit : Shodno tome moramo bazirati i naša očekivanja."Prioriteti FK Željezničar ostaju jasni, dugoročna stabilnost, odgovorno upravljanje i izgradnja održivog sistema koji će Klubu donijeti kontinuitet uspjeha.
Naš fokus nije na kratkoročnim rješenjima niti na instantnom zadovoljenju očekivanja, već na strpljivom i sistemskom radu koji će osigurati snažnu i stabilnu budućnost našeg Kluba"
ne prate oni dovoljno futbol da znaju ko je safonovAhmedNurudin je napisao/la: ↑19 apr 2026, 21:00Copy-paste izjave sa kraja prošle sezone kada sam ovdje pročitao jedan post tipa "Znat ću da ovo ide nabolje ako Galić više ne bude naš bek", pa je došao školovani Trouppe i ispostavilo se apsurdno da je moguće da bude lošiji od Galića koji je za većinu bio najgori. Da se razumijemo ne branim nikoga i lično smatram da je vrijeme da Muftić ode prvenstveno jer bi ostankom sigurno tražio siguran status prvog golmana, ali nemojte se zanositi da ispred vrata našeg Kluba čeka 45 vrhunskih golmana i igrača. Gledao sam prije par dana potencijalne golmane na TM kojima ističu ugovori iz regiona, skoro da ne postoji neka baš vrhunska opcija. Iskreno ne znam koliko ima istine za Šehića i šta se planira sa Ćosićem. Ne treba se zalijetati i pljuvati nekoga ko je svojim odbranama donosio bodove. U ogromnom je padu forme već dugo vremena zato je ljeto bilo zadnja prilika da se nešto zaradi, podjednaku krivicu snose i Klub i njegovi zastupnici, ne mogu nikada shvatiti da se nije moglo za njega uzeti 100 hiljada eura. Niko nije odgovarao ni za Kjosevskog, a neće ni za njega zašto Klub nije ništa zaradio na dva golmana koje je Klub istrpio i koji su dogurali do reprezentacije. Doduše kome se pozivati na odgovornost kada ni tada kao ni sada nemamo SD-a. Opet kažem, Mufta treba da ide ali ovakve komentare nije zaslužio pogotovo jer sigurno nećemo dovesti golmana kalibra Matveja Safonova. Kao što uvijek napišem, nadam se da griješim i da već imaju vrhunskog golmana ali kakvo je ozračje oko Kluba sumnjam.
Izvini, znas li ti ko je sve nas vodio i kako prije Save u ovoj sezoni i sta su sve izjavljivali?!maldini3 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:06Trener koji nakon ovakve utakmice sa posusjem na grbavici izjavi da zadovoljan po kom skromnom misljenju ne smije biti trener sljedece sezone. I nije problem rezultat 1-1 nego kolicina trcanja, zalaganje svakog pojedinca na utakmici i naravno njegove odluke da izmjene pravi iza 80.min a sam prije toga izjavis da ekipa nije fizicki na potrebnom nivou
Problem je što nijedan nije konstatovao da smo prosjećna premijerligaška ekipa kao što to Savo provlaći kroz izjave. Štaviše, u rangu onih koji se bore za opstanak poput Posušja, Radnika, Rudara i Sloge.Argentina je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:32Izvini, znas li ti ko je sve nas vodio i kako prije Save u ovoj sezoni i sta su sve izjavljivali?!maldini3 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:06Trener koji nakon ovakve utakmice sa posusjem na grbavici izjavi da zadovoljan po kom skromnom misljenju ne smije biti trener sljedece sezone. I nije problem rezultat 1-1 nego kolicina trcanja, zalaganje svakog pojedinca na utakmici i naravno njegove odluke da izmjene pravi iza 80.min a sam prije toga izjavis da ekipa nije fizicki na potrebnom nivou
Ma nek svako prati za sebe, ali moja je poenta bila ta da ne mogu da vjerujem da nas prethodnih par sezona nije ništa naučilo. Neću čak ići tako ni daleko, Malić nakon odlične polusezone se popljuje jer je došao Theo Hernandez u vidu Irfana Jašarevića, taj isti Jašarević odigra jednu solidnu utakmicu, i to je bio onaj revanš protiv Minska. Hajdarevića i Beganović pustiš bez neke želje da ih zadržiš a Dženis je prototip igrača kakav nam često fali, spreman poginuti na svakoj poziciji, sjećam se komentara i sprdnje na njegov račun kada je zabio protiv budućnosti u kupu. Filip Dangubić od svih na forumu okarakterisan kao igrač koji se nije smio pustiti, kompletnu prošlu sezonu bio kritikovan da nije bilo zdravo čitati. O zvižducima za Madžida kojeg bi pojedinci tjerali već nakon kopera radnika i rudara neću trošiti riječi, samo se sve pokazalo. Madžid 80% ekipe. Taj mentalitet "j*** njega, ima boljih od njega dovest ćemo", je sa pojedinih navijača prešao na ljude koji odlučuju i zato imamo ove sve gore pobrojane igrače. Daleko od toga da su Beganović, Hajdarević, Danga i Malić igrači za neki ozbiljan iskorak ali su u tom trenutku bili igrači od kojih nisi imao bolje, što se i pokazalo tačnim. Ima takvih baš mnogo slučajeva. Ljudi zaboravljaju da smo prije 4 mjeseca ostali bez dva dogovorena pojačanja koje su nam oteli gradski rival i zrinjski. Ne ulazim u to da li su nam trebali ili ne, samo želim reći kako kotiramo na tržištu. Nismo baš Klub broj 1. Nadam se dobrom kako na golmanskoj tako i na svakoj drugoj poziciji da se aBd svi ovdje radujemo, nadam se samo da ovdje za godinu dana nećemo čitati postove "Za ovog je Mufta Neuer."Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:01ne prate oni dovoljno futbol da znaju ko je safonovAhmedNurudin je napisao/la: ↑19 apr 2026, 21:00Copy-paste izjave sa kraja prošle sezone kada sam ovdje pročitao jedan post tipa "Znat ću da ovo ide nabolje ako Galić više ne bude naš bek", pa je došao školovani Trouppe i ispostavilo se apsurdno da je moguće da bude lošiji od Galića koji je za većinu bio najgori. Da se razumijemo ne branim nikoga i lično smatram da je vrijeme da Muftić ode prvenstveno jer bi ostankom sigurno tražio siguran status prvog golmana, ali nemojte se zanositi da ispred vrata našeg Kluba čeka 45 vrhunskih golmana i igrača. Gledao sam prije par dana potencijalne golmane na TM kojima ističu ugovori iz regiona, skoro da ne postoji neka baš vrhunska opcija. Iskreno ne znam koliko ima istine za Šehića i šta se planira sa Ćosićem. Ne treba se zalijetati i pljuvati nekoga ko je svojim odbranama donosio bodove. U ogromnom je padu forme već dugo vremena zato je ljeto bilo zadnja prilika da se nešto zaradi, podjednaku krivicu snose i Klub i njegovi zastupnici, ne mogu nikada shvatiti da se nije moglo za njega uzeti 100 hiljada eura. Niko nije odgovarao ni za Kjosevskog, a neće ni za njega zašto Klub nije ništa zaradio na dva golmana koje je Klub istrpio i koji su dogurali do reprezentacije. Doduše kome se pozivati na odgovornost kada ni tada kao ni sada nemamo SD-a. Opet kažem, Mufta treba da ide ali ovakve komentare nije zaslužio pogotovo jer sigurno nećemo dovesti golmana kalibra Matveja Safonova. Kao što uvijek napišem, nadam se da griješim i da već imaju vrhunskog golmana ali kakvo je ozračje oko Kluba sumnjam.
Brate Rudar nas ponizio na Grbavici za sva vremena, Sloga te izbaci u kupu i normalno je da se konstatuje da smo postali prosjecna ekipa sa ocajnim igracim i politikom vodjenja kluba.Levin je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:38Problem je što nijedan nije konstatovao da smo prosjećna premijerligaška ekipa kao što to Savo provlaći kroz izjave. Štaviše, u rangu onih koji se bore za opstanak poput Posušja, Radnika, Rudara i Sloge.Argentina je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:32Izvini, znas li ti ko je sve nas vodio i kako prije Save u ovoj sezoni i sta su sve izjavljivali?!maldini3 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:06Trener koji nakon ovakve utakmice sa posusjem na grbavici izjavi da zadovoljan po kom skromnom misljenju ne smije biti trener sljedece sezone. I nije problem rezultat 1-1 nego kolicina trcanja, zalaganje svakog pojedinca na utakmici i naravno njegove odluke da izmjene pravi iza 80.min a sam prije toga izjavis da ekipa nije fizicki na potrebnom nivou![]()
Buraz, nije to od jučer niti samo ove sezone.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 23:31Brate Rudar nas ponizio na Grbavici za sva vremena, Sloga te izbaci u kupu i normalno je da se konstatuje da smo postali prosjecna ekipa sa ocajnim igracim i politikom vodjenja kluba.
Sada koja god ekipa dolazi na Grbavicu ona izjavljuje kako dolaze po pozitivan rezultat.
Koga bi ostavio da se nesto pitas od igrača koji su poceli tekmu protiv Posusja, ako smijem da pitamLevin je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:38Problem je što nijedan nije konstatovao da smo prosjećna premijerligaška ekipa kao što to Savo provlaći kroz izjave. Štaviše, u rangu onih koji se bore za opstanak poput Posušja, Radnika, Rudara i Sloge.Argentina je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:32Izvini, znas li ti ko je sve nas vodio i kako prije Save u ovoj sezoni i sta su sve izjavljivali?!maldini3 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:06Trener koji nakon ovakve utakmice sa posusjem na grbavici izjavi da zadovoljan po kom skromnom misljenju ne smije biti trener sljedece sezone. I nije problem rezultat 1-1 nego kolicina trcanja, zalaganje svakog pojedinca na utakmici i naravno njegove odluke da izmjene pravi iza 80.min a sam prije toga izjavis da ekipa nije fizicki na potrebnom nivou![]()
Iskreno, bolje da se ja ne pitam jer ja bih ostavio veći dio ove ekipe hladno.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, nedimmmm1337 i 28 gostiju.