English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
A kazu ova odbrana bi mogla oborit rekord sa najmanje primljenih u sezoni.
I bili su fino poceli al ispuhase opet.
I bili su fino poceli al ispuhase opet.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma zajebavam se..imo sam s nekim "prepirku" oko Gravenbercha, pa mi bilo zanimljivogaston je napisao/la: ↑19 apr 2026, 17:13tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 16:26Zar nije grevejnberč bio neki mega giga igrac donedavno
Uklopio se u sivilo jednostavno.
Ako Villa osvoji EL i zavrse 5ti, čak i šesto mjesto vodi u LP.
Znaci 12ti Fulham je teoretski na 3b od mjesta za LP.
Znaci 12ti Fulham je teoretski na 3b od mjesta za LP.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ne vodi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
To su prva četiri mjesta, peto mjesto donosi drugačija pravila jer ga ne daje liga.
Prva četiri mjesta daje liga, kao prije, peto mjesto je ranking lige. Ako je Villa peta na kraju, ona ne ide u Ligu prvaka preko dodatnog mjesta nego preko osvajanja europske lige i to dodatno mjesto prelazi na šestu ekipu. Ako je četvrta na kraju, ide u LP preko standardnih mjesta i dodatno mjesto ostaje petom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakav igračBazinga12345 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 20:29O'Reilly igra brutalno u posljednje vrijeme za City. Kako s lakoćom iznosi loptu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
U srijedu večer City sjeda na 1.mjesto
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- akisarajevo92
- Kontakt:
Otelo je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:25To su prva četiri mjesta, peto mjesto donosi drugačija pravila jer ga ne daje liga.Mokes je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:14Evo ti s zvanicne stranice
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/n ... have-also/
Prva četiri mjesta daje liga, kao prije, peto mjesto je ranking lige. Ako je Villa peta na kraju, ona ne ide u Ligu prvaka preko dodatnog mjesta nego preko osvajanja europske lige i to dodatno mjesto prelazi na šestu ekipu. Ako je četvrta na kraju, ide u LP preko standardnih mjesta i dodatno mjesto ostaje petom.
Ne javlja se vise @mokes
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ostao je matiran. Nekada ne treba vjerovati zvaničnim stranicama.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ma glupo bi bilo da se prenosi. To bi bilo neozbiljno skroz.meni isto bolno sumnjivo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- invincible1921
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da je gotovo jer nije city jak ko prije da moze gazit tek tako...medjutim bez uvrede to je otrzavajuca okolnost arsenalu, ako bez titule ostanu.DamirT je napisao/la: ↑19 apr 2026, 20:41Svih 5 u Londonu tacnije![]()
Evo da pokusam malo realnije ovo napisati. Imaju Newcastle u subotu, mozda i najtezi protivnik od ovih do kraja. Tu ce moguce biti i u mentalnom qrcu nakon ovog danas. Od svih meceva tu najvise se bojim kiksa.
Ovo ostalo sve gradski derbiji, opet ce biti svasta moguce. Da je ovo Arsenal sa starta sezone, kucu bi stavio na svih 5 pobjeda. U ovoj situaciji, bgm tesko realno.
City sa druge strane ima od nezgodnijih Everton i Bournemouth gdje gostuju, plus Aston Villu zadnju kuci. A tu ne vjerujem da ce popusiti. Jos su u strasnom zamahu.
Sad su sanse za titulu nekih 65-35 za City. Naravno ovdje sam racunao 3 boda sa Burnleyem...
Ja sam bas bio za to da uzmu konacno titlu, ali po meni ako je i zbog cega ne uzmu to ce bit ova pic.kasta igra kroz veci dio ako ne i citavu sezonu. Da ti nemas tim pa izvlacis maksimum nekim zamislima pa ok...ljudi imaju realno daleko najbolju ekipu u ligi i igraju na 1:0 protiv svakoga..i to po mogucnosti i taj jedan da nekako uguraju iz kornera, auta, tekmi tekmi sa pogledo Arsenala a da bukvalno nista nisam vidio....nemos tako bit prvak..odnosno mozda i mozes, ali prije ce bit da ce ti se to obit o glavu kad ti bude najvise trebalo
Jel ti mozes zamislit da Liverpol, city, od prije 3/4/5/6 godina osvoje titulu igrajuci na 1:0...i igru bez igre...ja vala ne mogu.
=\_1921_/=
Pa ne prenosi se.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 00:03Ma glupo bi bilo da se prenosi. To bi bilo neozbiljno skroz.meni isto bolno sumnjivo
Prva četiri mjesta su ligaška kvalifikacija. Nakon toga se gleda osvajač Evropske lige, što je Villa na petom mjestu (teme radi), nakon toga se dijeli EPS mjesto koje pada dolje.
Da Villa završi šesta, išle bi prve četiri, peru kroz dodatno mjesto i Villa kao osvajač Evropske lige.
U slučaju da Villa završi četvrta ili treća ne ide niko dodatno, Villa ide kroz ligu, Liverpool kroz dodatno mjesto i to je to.
If fifth place earns a UCL berth and a team finishing fifth win the Champions League or win the Europa League, both feats which earn UCL qualification, the EPS will drop down a place.
This means the team finishing sixth will enter next season's Champions League. However, that sixth position's Europa League place will be surrendered to another league as a result. So effectively a UCL spot will replace a UEL place.
https://www.premierleague.com/en/europe ... -explained
On i Cherki baš donose prevagu.N3R3D je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:34Kakav igračBazinga12345 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 20:29O'Reilly igra brutalno u posljednje vrijeme za City. Kako s lakoćom iznosi loptu.
Ako Forest osvoji mozda ce se LP igrati u Championshipu, bolja je ova priča nego sa A. Vilom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel se na ovoj temi piša po Arsenalu?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Fuerza, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, jozinho, Venom i 23 gosta.