Svjetsko prvenstvo 2026

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Carti
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026

Post Postao/la Carti » 19 apr 2026, 13:55

Sensei je napisao/la:
19 apr 2026, 08:52
Carti je napisao/la:
18 apr 2026, 16:16
Hajradinovic više nikada neće igrati fudbal, klub za sada sve drži pod velom tajne, Barbarez ne želi da se ekipa dekoncentriše na SP ako vijest izađe. Nisu čak ni igračima rekli, to će biti najveća vijest u fudbalu kada se objavi: prije par godina odlučio je da želi živjeti kao žena i počeo uzimati hormone, zato je njegova reakcija bila tako emotivna protiv San Marina. Savez je mislio da vrijedi rizika samo zbog njegove ranije reputacije. To mu je oslabilo tijelo, zato je mogao igrati 90 minuta samo s vremena na vrijeme. Sjećate se “bolova u leđima” na početku sezone? Hormoni. Nakon utakmice protiv Gaziantepa odlučio je da želi ići do kraja sa potpunom promjenom spola, zato ga od tada nema nigdje. Operaciju su uradili prošle sedmice. Savez kaže da više ne može igrati u muškom fudbalu. Odstranjen mu je penis.
Prekopirana vijest o De Ligtu sa X-a. Kreativnost nula.
0 ball knowledge, to o de ligtu je prekopirano od Jamesa u Evertonu.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 19 apr 2026, 14:16

Carti je napisao/la:
18 apr 2026, 16:16
Hajradinovic više nikada neće igrati fudbal, klub za sada sve drži pod velom tajne, Barbarez ne želi da se ekipa dekoncentriše na SP ako vijest izađe. Nisu čak ni igračima rekli, to će biti najveća vijest u fudbalu kada se objavi: prije par godina odlučio je da želi živjeti kao žena i počeo uzimati hormone, zato je njegova reakcija bila tako emotivna protiv San Marina. Savez je mislio da vrijedi rizika samo zbog njegove ranije reputacije. To mu je oslabilo tijelo, zato je mogao igrati 90 minuta samo s vremena na vrijeme. Sjećate se “bolova u leđima” na početku sezone? Hormoni. Nakon utakmice protiv Gaziantepa odlučio je da želi ići do kraja sa potpunom promjenom spola, zato ga od tada nema nigdje. Operaciju su uradili prošle sedmice. Savez kaže da više ne može igrati u muškom fudbalu. Odstranjen mu je penis.
Ahahahahahahah :salut: :salut: pa potpiso neki dan novi ugovor, ali bit ce fizioterapeut ne vise desetka. Ne daju bez cune izgleda

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 19 apr 2026, 18:20

Donnaruma poslje Zenici nije bas svoj, ova greska protiv Arsenala nebi ni Zlomislic uradio :rol:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 apr 2026, 18:37

Davies zabio za Bayern. Mozda i najbitnija utakmica grupe da ne idemo na Katar po moranjem, a Kanada umire i zivi od njega i Davida.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 apr 2026, 20:05

Madal je napisao/la:
19 apr 2026, 18:37
Davies zabio za Bayern. Mozda i najbitnija utakmica grupe da ne idemo na Katar po moranjem, a Kanada umire i zivi od njega i Davida.
Taj ako ne zaradi povredu do SP-a.. evo ne znam, ne želim nikome povredu, ali ne bi loše da odmori malo :mrgreen:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 apr 2026, 21:02

HariTz je napisao/la:
19 apr 2026, 20:05
Madal je napisao/la:
19 apr 2026, 18:37
Taj ako ne zaradi povredu do SP-a.. evo ne znam, ne želim nikome povredu, ali ne bi loše da odmori malo :mrgreen:
Ružno je za to navijati ali eto nek dodje totalno van forme pa nek igra i 90. :D
Evo zabi i David.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 19 apr 2026, 22:17

Gledao sam highlightse dvije zadnje utakmice Kanade, protiv Tunisa i Islanda. Oba puta su igrali nerijeseno, sa Tunisom 0:0 a sa Islandom 2:2.

Mene oni nicim nisu dojmili, cisti prosjek rekao bih. Na kraju krajeva, rezultat sve govori. Dva gola su dali u dva meca, oba iz penala. David iz Juventusa je oba sutao i pogodio.

Doduse, nije igrao Davies, s njim to izgleda sigurno bolje, ali realno imamo dobre sanse s njima.

Samo da ne podlegnemo atmosferi i pritisku koji nosi prvi mec na SPu za vecinu momaka.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 20 apr 2026, 04:43

GrbavicaHrammm je napisao/la:
18 apr 2026, 23:38
Beduin je napisao/la:
18 apr 2026, 22:46
GrbavicaHrammm je napisao/la:
18 apr 2026, 17:36
Sta je sa Dzenanom iz Wolfsburga? Zabi fin gol, mlad i dobar mali, ima li sanse ga povesti?
De malo citaj i prati teme. Samo uletite sa ovim upitima, bez da pratiti da se danima, sedmicama, mjesecima tabiri o pojedinim igracima.

Baliyanderu ako hoces odgovoris mi, ako neces , ima ko hoce.
Digitalac :puke:

Atlanta hvala na odgovoru i adio
Cuj baliyander. Kakvih ovdje sve klosara ima, ko vam placa taj internet :bow:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 20 apr 2026, 08:31

RollingPaper je napisao/la:
16 apr 2026, 22:10
RollingPaper je napisao/la:
16 apr 2026, 17:31
Jel dobio neko vizu? Ide li neko nasim pasosom, jel tesko dobit?

Znam da je bas tesko bilo prije kad ides onako turisticki
Ima li neko da je upucen?
Ima, ima.
Šta te zanima? Piši na pp.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 apr 2026, 08:58

Situacija sa stoperima je skoro kriticna. Hadzikadunic, Mujakic i Celik ne igraju a Barisic i Katic povrijedjeni. Ne bude li Katic zdrav veliki je problem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 20 apr 2026, 09:07

Cartman je napisao/la:
20 apr 2026, 08:58
Situacija sa stoperima je skoro kriticna. Hadzikadunic, Mujakic i Celik ne igraju a Barisic i Katic povrijedjeni. Ne bude li Katic zdrav veliki je problem.
Na lijevom beku slicna situacija, seo staklen, jedva odigra jedno poluvrijeme, zamjene nema osim ako dedic uskoci...

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 20 apr 2026, 09:19

Cartman je napisao/la:
Znaci Anel - Tarik protiv Kanade :rol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 apr 2026, 11:08

Posto smo ga kudili stalno, treba i da pohvalimo sad da je Bazdar konacno proigrao u Poljskoj, iskreno nisam gledo tekme ali vidim da je zabio tri gola od kad je doso :thumbup: Nadam se da ce nastaviti jer treba nam jedan takav igrac koji je drugaciji od ostalih napadaca
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 apr 2026, 11:10

ElAn10 je napisao/la:
20 apr 2026, 09:07
Cartman je napisao/la:
Na lijevom beku slicna situacija, seo staklen, jedva odigra jedno poluvrijeme, zamjene nema osim ako dedic uskoci...
Mozda je samo moj osjecaj, ali Seo je bas ofalio,,,,nije to to vise na stranu sto je staklen. Protiv velsa je visio za durgi zuti sve vrijeme...sad dal je samo bila trenutna losa forma ili su ga povrede definitivno dokusurile, tesko je rec. Ne znam gleda li ga ko u klubu, kakav je tamo ?
=\_1921_/=

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 apr 2026, 11:11

Mislim da nismo ni jedan crveni imali u kvalama ako se ne varam ?
Protiv nas imali Rumuni , Austrija i Italija

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 20 apr 2026, 11:33

invincible1921 je napisao/la:
20 apr 2026, 11:10
ElAn10 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mozda je samo moj osjecaj, ali Seo je bas ofalio,,,,nije to to vise na stranu sto je staklen. Protiv velsa je visio za durgi zuti sve vrijeme...sad dal je samo bila trenutna losa forma ili su ga povrede definitivno dokusurile, tesko je rec. Ne znam gleda li ga ko u klubu, kakav je tamo ?
Isti osjecaj imam, izgleda istrosen na terenu, slomljen... On je nazalost bas puno tezi povreda imao, svaka njemu cast da jos uopste igra, i to na velikom nivou u dobrom klubu. Ali ako je u pitanju lijevi bek, onda je realno tesko ocekivati da ce seo to moci u buducnosti, previse je to zahtjevno za njegovo momentalno fizicko stanje. Ali ko zna, mozda se opet vrati u neku formu, nebi mu prvi put bilo

s4mke
Kontakt:

Post Postao/la s4mke » 20 apr 2026, 12:07

ElAn10 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ne gledam utakmice, al vidim da redovno igra, nekad manje nekad vise, samim tim znaci da ima jos stofa u njemu... nego mislim da su nas malo ovi mladji zasjenili pa smo zaboravili koliko nam je Seo bitan doduse trenutno manje nego prije, al opet je lijepo ga imati.
Prvu utakmicu protiv Rumunije ne bismo dobili bez njeg.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 apr 2026, 12:14

s4mke je napisao/la:
20 apr 2026, 12:07
ElAn10 je napisao/la:

Ne gledam utakmice, al vidim da redovno igra, nekad manje nekad vise, samim tim znaci da ima jos stofa u njemu... nego mislim da su nas malo ovi mladji zasjenili pa smo zaboravili koliko nam je Seo bitan doduse trenutno manje nego prije, al opet je lijepo ga imati.
Prvu utakmicu protiv Rumunije ne bismo dobili bez njeg.
Ma vidi niko to ne spori,suvisno je pricat koliko nam je bitan, on mora bit u prvih 11 ...nego eto cisto valjalo bi imat i alternativu za slucaj kao protiv velsa ili u slucaju povrede
=\_1921_/=

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 apr 2026, 12:33

ElAn10 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
solidan je on u Atalanti ono što sam ga gledao, ali tu i ne igra beka nego stopera lijevog. Njemu će svaka utakmica debelo ovisit o tome kakav je protivnik tj igra li puno na krila, protiv Walesa je to baš došlo do izražaja jer imaju brza krila i sve je išlo preko njih i onda mu nije bilo druge nego da tuče Jamesa pa je zaradio žuti već u prvom poluvremenu.

Ja sam već jednom pisao da mislim da Seo više nije baš za beka ali realno i nemamo nikog baš boljeg. Meni je veći problem ko sto su mnogi vec spomenuli to da on tesko da ce moc bit konzistentan u postavi narednih par godina zbog njegovih povreda. Samo se nadam da ce Dedica zaobic takva sudbina u karijeri.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 apr 2026, 12:49

viKK je napisao/la:
20 apr 2026, 12:33
ElAn10 je napisao/la:

solidan je on u Atalanti ono što sam ga gledao, ali tu i ne igra beka nego stopera lijevog. Njemu će svaka utakmica debelo ovisit o tome kakav je protivnik tj igra li puno na krila, protiv Walesa je to baš došlo do izražaja jer imaju brza krila i sve je išlo preko njih i onda mu nije bilo druge nego da tuče Jamesa pa je zaradio žuti već u prvom poluvremenu.

Ja sam već jednom pisao da mislim da Seo više nije baš za beka ali realno i nemamo nikog baš boljeg. Meni je veći problem ko sto su mnogi vec spomenuli to da on tesko da ce moc bit konzistentan u postavi narednih par godina zbog njegovih povreda. Samo se nadam da ce Dedica zaobic takva sudbina u karijeri.
Neka Seje uvijek može kvalitetno odigrati 45 minuta ili ako je zdrav čitavih 90 bez problema. Sa lakšom povedom jako dobra zamjena za Tarika i to treba čuvati, ne treba otpisivati igrače kao što smo prije radili. Ono što se nameće za rješenje za tog lijevog beka je vrhunski Memić koji može vrlo dobro igrati tu poziciju. A desni bek ja mislim da mora Gazibegović svakako da ide za SP jer nemaš desno zamjene , gdje bi u slučaju povrede Bajraktarevića- Dedić mogao uskočiti na krilo jer drugo desno krilo nemaš nikako, ali onda Gazibegović mora da igra desnog beka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GoldenLilies, kontra i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []