Utakmice se igraju na Grbavici, Kosevu i na Bilinom Polju

Podsjecamo 2022 na EURO za U17 Grbavica je bila domacin, a to Euro je osvojila Njemacka koja je pobjedila Spaniju na Grbavici!

Ako Željo sutra izgubi, a Zrinjski uzme Borca nije im ugodno ni malo. Dolazi im Velež idu Borcu, Zrinjskom i Sarajevu. Neka životom natežu za Borac da dobije pa da na koljenima isprose bodove od Zrinjskog kao njihova filijala. Uzet će im ovi 12 iduće sezone za ta 3
Zrinjski - Borac 2:2Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 apr 2026, 18:55Ako Željo sutra izgubi, a Zrinjski uzme Borca nije im ugodno ni malo. Dolazi im Velež idu Borcu, Zrinjskom i Sarajevu. Neka životom natežu za Borac da dobije pa da na koljenima isprose bodove od Zrinjskog kao njihova filijala. Uzet će im ovi 12 iduće sezone za ta 3![]()
Taman ti mislio napisati kako si mi sjebao zamku kad se jedan uhvati. Doduše jedan od najglupljih ali ulov je ulov ko te pita
Idu oni vici i dodiku im je navaznije od svega i tako svake godine izbore opstanakThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 apr 2026, 18:55Ako Željo sutra izgubi, a Zrinjski uzme Borca nije im ugodno ni malo. Dolazi im Velež idu Borcu, Zrinjskom i Sarajevu. Neka životom natežu za Borac da dobije pa da na koljenima isprose bodove od Zrinjskog kao njihova filijala. Uzet će im ovi 12 iduće sezone za ta 3![]()
Evo i ja se neckam hocu li na ljeto na more u Neum ili Maldive
Mozes brate i na panonsko, bitni su ljudi i atmosfera, a ne lokacija haha
Za 2 godine napravicemo fabriku imam ja jos Jakupovica, Alajbegovica, Memica koje pratim i to su djeca od 13,14,15 godina
Ma sha AllahNoDi80 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 20:35
Za 2 godine napravicemo fabriku imam ja jos Jakupovica, Alajbegovica, Memica koje pratim i to su djeca od 13,14,15 godina
Najvaznije je prvo da sredimo infrastrukturu i osoblje, a tek onda djecu da dovodimo
Napravicemo klub kakav nije postojao u ovoj ligi od rata do danas![]()
Talenat veci nego svi zajedno u nasoj ligi
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 14 gostiju.