Mora da je to bio vrlo ekotivan govor. Vidi ti samo sa koliko paznje te slusaju

Mozes brate i na panonsko, bitni su ljudi i atmosfera, a ne lokacija haha
Za 2 godine napravicemo fabriku imam ja jos Jakupovica, Alajbegovica, Memica koje pratim i to su djeca od 13,14,15 godina
Ma sha AllahNoDi80 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 20:35
Za 2 godine napravicemo fabriku imam ja jos Jakupovica, Alajbegovica, Memica koje pratim i to su djeca od 13,14,15 godina
Najvaznije je prvo da sredimo infrastrukturu i osoblje, a tek onda djecu da dovodimo
Napravicemo klub kakav nije postojao u ovoj ligi od rata do danas![]()
Talenat veci nego svi zajedno u nasoj ligi
Samba71 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:53Zato udara prvi na CF.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 apr 2026, 20:09
Ovaj Brundo mozda nema hrabrosti da pridje curi, al zato kad krene tuca prvi pobjegne
Priča se po Pionirskoj da je K...du žestoko opalio jezikom po jajima.![]()
bolje da ti je babo u zavjese svrsio nego sto je tebe pravio, bar ne bi morali gluposti da citamoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:18Samba71 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:53Zato udara prvi na CF.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 apr 2026, 20:09
Ovaj Brundo mozda nema hrabrosti da pridje curi, al zato kad krene tuca prvi pobjegne
Brundo i bvsic braca rodjena , moj ih ku.rac pravio
Jedna greska veterinara i evo sta dobismobvsic je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:39bolje da ti je babo u zavjese svrsio nego sto je tebe pravio, bar ne bi morali gluposti da citamoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:18
Brundo i bvsic braca rodjena , moj ih ku.rac pravio
Ovdje normala vrijeđati neke ljude koji su bili na našoj tribini a kada se kod njih spomenu problemi na sjeveru/zapadu i kojoj sve ti postovi se na temi brišu..Samba71 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:53Zato udara prvi na CF.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 apr 2026, 20:09
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.